Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

της Αγίας Γραφής και των Πατέρων

Συντονιστές: Anastasios68, Νίκος, johnge

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Σάβ Ιουν 17, 2017 9:17 pm

Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Είπα να να ανοίξω ένα νέο θέμα στο φόρουμ Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών.

«Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες…»

Εικόνα

-Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από εδώ και πέρα δεν θα τα έχουμε ποτέ ξαναδεί ούτε ξανακούσει. Μέσα στην επόμενη εικοσαετία θα γίνουν φοβερά πράγματα. Οι Ευρωπαίοι -για παράδειγμα- θα πάνε να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους. (σελ. 109)…

-Λέει ο θείος Παύλος ότι θα έρθει ένας καιρός, και είναι αυτός ο καιρός, τον οποίο διερχόμεθα εμείς, που ο άνθρωπος θα αποστατήσει από την πίστη του στον Θεό και θα στραφεί στην παλαιά δοξασία, στους θεούς του ψεύδους. Θα επαναφέρουν το Δωδεκάθεο.

Και άρχισε να γίνεται αυτό, το έχει ξεκινήσει ένας Οργανισμός και πάνε στον Όλυμπο και ετοιμάζουν το Δωδεκάθεο. Θα στραφούνε, λέει, στην παλαιά δοξασία, που ήτανε η αθεΐα, και θα χάσει ο άνθρωπος την ανθρωπιά του, θα χάσει την αλήθεια, θα χάσει την ειλικρίνεια, την πίστη του. Δεν θα υπάρχει πίστη στους ανθρώπους. Στους χίλιους έναν θα βρίσκεις που θα μιλάει την αλήθεια και οι άλλοι θα τον λένε τρελό. Πόσα θ’ αλλάξουν! Κι όσο πας, χειρότερα θα γίνονται… (σελ. 110)

Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και τα σύνορα. Εσύ θα ζεις, εγώ δεν θα ζω. θα ζεις και θα το θυμάσαι. Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο. Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες. Ο σωστός Χριστιανός πρέπει να έχει πίστη, αγάπη, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, φιλανθρωπία… (σελ. 111)

Βρισκόμαστε σε καιρούς χαλεπούς αυτή την εποχή που ζούμε εμείς. Υπήρξαν και καλές εποχές, που ζούσαν οι άνθρωποι με αγάπη. Ο ένας εφύλαγε τον συνάνθρωπό του, τον αγαπούσε, τον βοηθούσε σε όλα τα πράγματα της ζωής.

Τώρα πάμε αντίστροφη μέτρηση. Δεν προσέχουμε τη ζωή, δεν τη χαιρόμαστε. Η απιστία μας σπρώχνει μακριά από την κατάσταση της πολυτίμου αληθείας. Αν δεν έχουμε ούτε ίχνος από την πίστη μας προς τον Θεό, που ψάχνουμε να βρούμε μέσα στο σκοτάδι, να δω τι θα βρεις. Δεν θα βρεις τίποτα, πάνω στα βράχια θα χτυπήσεις.

Όπου υπάρχει κίνδυνος, εκεί πέφτει ο άνθρωπος, γιατί αφήσαμε τα πολυτιμότερα πράγματα, την πίστη μας στον Θεό και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο.

Όποιος κατορθώσει να κρατήσει αυτά τα δύο, την αλήθεια στον Κύριο και την αγάπη στον άνθρωπο, αυτός πέτυχε τον στόχο του και τον προορισμό του στη γη.

Όταν έρθει ή ώρα, θα φύγει χωρίς στεναχώρια, χωρίς θλίψη, χωρίς πόνο, χωρίς φασαρία, και θα πάει εκεί που είναι γραμμένο, μέσα στη Βασιλεία των Ουρανών. θα έχει εφόδιο μία τσάντα γεμάτη καλοσύνη και θα την κουβαλάει μαζί του, για να πάει μπροστά στον φοβερό Κριτή… (σελ. 149)

Απόσπασμα από: Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη Πνευματικού της Ι. Μovής Δαδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα».

http://www.dogma.gr/diafora/tha-ginontai-polemoi-pantou-ellada-den-tha-anamichthei-pouthena-kai-tha-echei-mikres-apoleies/64692/


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Δευτ Ιουν 19, 2017 6:51 pm

Θα έρθει καιρός που θα γυρεύετε γαϊδούρια & δεν θα βρίσκετε.. (δεν θα υπάρχουν καύσιμα)

Εικόνα

Πως περιγράφει την δική μας εποχή ο γέροντας Χατζηφλουρέντζος, αλλά και αυτήν που ζήσαμε τα αμέσως προηγούμενα χρόνια: «Ο κόσμος θα αμαρτήσει. Θα πρηγηθεί περίοδος ευμάρειας, αλλά μετά θα έρθει κρίση. Αν δεν το καταλάβει ο κόσμος να στραφεί προς τον Θεό, θα έρθει μεγάλη κρίση. Μπορεί να κλείσει και τον ουρανό ο Θεός (να φέρει ανομβρία δλδ), το νερό, είναι όλα δικά του. Θα έρθει καιρός που θα γυρεύετε γαϊδούρια και δεν θα βρίσκετε..» (δεν θα υπάρχουν καύσιμα δλδ).Απόσπασμα από την ομιλία του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου με θέμα τον επίκαιρο βίο του θαυμαστού Γέροντος Χατζηφλουρέντζου
από τη Μηλιά Αμμοχώστου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λευκονοίκου στο Πλατύ Αγλαντζιάς στις 9 Ιουνίου 2017.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν η Αδελφή Ελισάβετ, κόρη του Γέροντος Χατζηφλουρέντζου, η Δήμαρχος Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου, ο Κοινοτάρχης Μηλιάς
Αμμοχώστου Αντώνης Καραντώνης και άλλοι συγχωριανοί που γνώρισαν από κοντά κατά τα παιδικά τους χρόνια τον άνθρωπο του Θεού Χατζηφλουρέντζο.

Παραγωγή: RumOrthodox
Πηγή: RumOrthodox

Επιλογή – Επεξεργασία αποσπάσματος: Ορθοδοξία εν Όψει

http://www.triklopodia.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%BF%CF%8D/


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Τρί Ιουν 20, 2017 7:11 pm

Προφητεία σοκ από Μητροπολίτη: Το κακό θα ξεκινήσει από τη Συρία και μετά θα έρθει στην Ελλάδα - Τα γεγονότα άρχισαν να την επαληθεύουν! (Βίντεο)

Εικόνα

Πριν πεθάνει ο μητροπολίτης Αντώνιος του αποκαλύφτηκε ότι το κακό θα ξεκινήσει από την Συρία και μετά θα έρθει και σε εμάς,επίσης θα πέσει πείνα στην Ελλάδα.

Τα γεγονότα αρχίζουν να επαληθεύονται...

http://anekshghta.blogspot.gr/2015/11/blog-post_279.html


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.

Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 10100
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 19, 2012 12:18 pm
Τοποθεσία: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΦΩΤΗΣ » Τετ Ιουν 21, 2017 9:38 am

Αρχιεπίσκοπος Θεοφάνης της Πολτάβα (+1940 )
«Ο ερχομός του Αντίχριστου έρχεται σύντομα και είναι πολύ κοντά μας...
Αλλά πριν τον ερχομό του Αντιχρίστου η Ρωσία θα πρέπει να αναστηλωθεί σίγουρα, για λίγο διάστημα…
Και στην Ρωσία θα υπάρξει ένας Τσάρος διαλεγμένος από τον Κύριο τον Ίδιο. Θα είναι ένας άνθρωπος φλογερής πίστης, μεγάλου μυαλού και σιδερένιας θέλησης. Αυτά έχουν αποκαλυφθεί για αυτόν»
«Δεν θα είναι ένας Ρωμανώφ, αλλά θα είναι η καταγωγή του από τους Ρωμανώφ, από την γραμμή τής μητέρας του…»

«Δεν μιλώ από μόνος μου. Αλλά αυτά τα οποία έχω ακούσει από τους θεόπνευστους γέροντες, αυτά και σας μεταδίδω.
Ο Κύριος θα λυπηθεί την Ρωσία εξαιτίας αυτής της μικρής ομάδας πιστών που θα απομείνουν. Στην Ρωσία, οι γέροντες είπαν, σύμφωνα με την θέληση των ανθρώπων, η Μοναρχία, η Αυτοκρατορική δύναμη, θα ιδρυθεί πάλι …
Ο Κύριος έχει προεπιλέξει τον μελλοντικό Τσάρο. Θα είναι ένας άνθρωπος της φλογερής πίστης, έχοντας το μυαλό μιας ιδιοφυΐας και την σιδερένια θέληση.
Αρχικά θα φέρει την τάξη πίσω στην Ορθόδοξη Εκκλησία, αφαιρώντας όλους τους ψεύτικους, αιρετικούς και χλιαρούς ιεράρχες. Και πολλοί, πάρα πολλοί με λίγες εξαιρέσεις θα φύγουν, και νέοι, αληθινοί, ακλόνητοι ιεράρχες θα λάβουν την θέση τους. Θα είναι από τους Ρωμανώφ από την γραμμή της μητέρας του.
Η Ρωσία θα γίνει μια πολύ δυνατή χώρα, αλλά μόνο «για λίγο καιρό»…
Και τότε ο Αντίχριστος θα έλθει στον κόσμο, με όλους τους τρόμους τού τέλους, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκαλύψεως…»

Ιερομόναχος Σεραφείμ (Βυρύτσκυ) της Μόσχας (+1942)

«Όταν η ανατολή θα γίνει δυνατότερη, όλα θα αρχίσουν να κλονίζονται. Οι αριθμοί είναι με την μεριά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν και νηφάλιους και εργατικούς ανθρώπους, ενώ εμείς μαστιζόμαστε από τον αλκοολισμό
Θα έλθει μια εποχή στην οποία η Ρωσία θα γίνει κομμάτια. Στην αρχή θα την χωρίσουν, και μετά θα αρχίσουν να κατακλέβουν τον πλούτο της.
Η Δύση θα κάνει τα πάντα να βοηθήσει στην καταστροφή της Ρωσίας και για ένα διάστημα θα παραδώσει το ανατολικό της κομμάτι στην Κίνα. Η Άπω Ανατολή θα πέσει στα χέρια της Ιαπωνίας, και η Σιβηρία στους Κινέζους, οι οποίοι θα αρχίσουν να μετακινούνται στην Ρωσία, να παντρεύονται ρωσίδες και στο τέλος με πονηριά και μαστοριά θα καταλάβουν την περιοχή της Σιβηρίας έως τα Ουράλια.
Αλλά όταν η Κίνα θα θελήσει να προχωρήσει, η Δύση θα αντισταθεί και δεν θα το επιτρέψει. Ή Ανατολή θα βαπτισθεί στην Ρωσία. Ολόκληρος ο ουράνιος κόσμος, μαζί με αυτούς οι οποίοι βρίσκονται επί της γης, το αντιλαμβάνονται αυτό, και προσεύχονται για την φώτιση όσων βρίσκονται στην Ανατολή.»
 


Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Τετ Ιουν 21, 2017 7:21 pm

"ΣΟΣ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ - ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Μ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ !!!

Εικόνα

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.ΕΦΡΑΙΜ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!
ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ...

Γ.Μ
ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Π.ΕΦΡΑΙΜ
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ...
ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ...

Γ.Μ
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΟΤΙ ΔΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥΣ;

Π.ΕΦΡΑΙΜ
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ...
Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ...
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 18 ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ...
ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Γ.Μ
ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ...
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ...
ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ...
Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΠΠ ...

Π.ΕΦΡΑΙΜ
"Ο ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ", ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ;

Γ.Μ
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ...
ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ...
ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ...

Π.ΕΦΡΑΙΜ
ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ:
"ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"

Γ.Μ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...
ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...

Π.ΕΦΡΑΙΜ
Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ;

Γ.Μ
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ;
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ) ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ...
ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ...
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ...
ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΝΗΣΙΩΝ ...
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ...
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ...

Π.ΕΦΡΑΙΜ
Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...
ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ...
Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ...
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ !!!

http://anargyros61.blogspot.gr/2017/06/blog-post_18.html


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.

Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 10100
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 19, 2012 12:18 pm
Τοποθεσία: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΦΩΤΗΣ » Πέμ Ιουν 22, 2017 10:00 am

Γέροντας Αριστοκλής της Μόσχας (+1918) 


«Ένα κακό σύντομα θα καταλάβει την Ρωσία, και όπου θα πηγαίνει το κακό αυτό, ποτάμια αίματος θα ρέουν. Αυτό δεν είναι η ψυχή της Ρωσίας, αλλά ένα αντίθετό της. Δεν είναι μια ιδεολογία, ούτε φιλοσοφία, αλλά ένα πνεύμα από την Κόλαση. Στις τελευταίες μέρες, η Γερμανία θα διαιρεθεί.
Η Γαλλία δεν θα είναι τίποτα. Η Ιταλία θα υποφέρει από φυσικές καταστροφές. Η Βρετανία θα χάσει την Αυτοκρατορία της και όλες τις αποικίες της, και θα φθάσει σχεδόν μέχρι την ολική καταστροφή, αλλά θα σωθεί από τις προσευχές ενθρονισμένων γυναικών.
Η Αμερική θα ταίσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει.
Η Ρωσία και η Κίνα θα καταστρέψουν η μία την άλλη. Τελικά, η Ρωσία θα είναι ελεύθερη και από τους πιστούς της θα προχωρήσει μπροστά και θα στρέψει πολλά από τα έθνη προς τον Θεό.»

«Τώρα περνάμε τους καιρούς πριν τον Αντίχριστο. Αλλά η Ρωσία στο τέλος θα σωθεί. Θα υπάρξει μεγάλη δυστυχία και βάσανα, πολλά μαρτύρια. Όλη η Ρωσία θα γίνει μια φυλακή, και κάθε ένας θα πρέπει να εκλιπαρεί θερμά τον Κύριο για συγχώρεση. Κάθε ένας θα πρέπει να μετανοήσει τις αμαρτίες του και να τρέμει να πράξει έστω και την ελάχιστη αμαρτία αλλά να αγωνίζεται να κάνει το καλό, ακόμα και το μικρότερο. Γιατί ακόμα και το φτερό μιας μύγας έχει βάρος, και οι ζυγαριές του Θεού είναι ακριβείς. Και όταν ακόμα και το μικρότερο καλό στο δοχείο γείρει την ζυγαριά, τότε ο Θεός θα αποκαλύψει το έλεός Του στην Ρωσία.»

«Το τέλος θα έρθει από την Κίνα.
Θα υπάρξει ένα τρομακτικό ξέσπασμα και ένα θαύμα από τον Θεό θα φανερωθεί. Και τότε θα υπάρξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ».

«Ο Θεός θα απομακρύνει όλους τους ηγέτες, και έτσι οι Ρώσοι θα μπορούν να κοιτούν μόνο Εκείνον. Όλοι θα αποστραφούν την Ρωσία, άλλα κράτη θα την εγκαταλείψουν, αφήνοντάς την στον εαυτό της , έτσι ώστε οι Ρώσοι θα ελπίζουν μόνο στην βοήθεια από τον Κύριο.
Θα ακούτε σε άλλα κράτη ότι άρχισαν αναταραχές παρόμοιες με αυτές στην Ρωσία. Θα ακούτε για πόλεμο, και θα υπάρχουν πόλεμοι.
Αλλά νά περιμένετε μέχρι οι Γερμανοί να πάρουν τα όπλα, γιατί έχουν εκλεγεί ως το όπλο του Θεού για να τιμωρήσει την Ρωσία, αλλά επίσης και ως ένα όπλο απελευθέρωσης αργότερα. Ο Σταυρός του Κυρίου θα λάμπει σε όλο τον κόσμο και η Πατρίδα μας θα δοξαστεί και θα γίνει όπως ένας φάρος στο σκοτάδι όλων.»


Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.

george1
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 15, 2014 6:56 pm

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό george1 » Πέμ Ιουν 22, 2017 6:04 pm

Γι’ αυτή την ταπείνωσί του ο Κύριος του έδωσε και το χάρισμα της διακρίσεως. Μπορούσε να δη ολοκάθαρα τον εαυτό του, μπορούσε να κάνη αξονική τομογραφία στην ψυχή του καθενός, μπορούσε να δη και το μέλλον. Με δυο λόγια απέκτησε το διορατικό και το προορατικό χάρισμα. Στενοχωριόταν με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, διέβλεπε με πίκρα το μέλλον στα πολιτικά, στα κοινωνικά, στα εκκλησιαστικά θέματα, μα δεν απελπιζόταν. Προέβλεπε ότι η παιδεία της χώρας θα χειροτερέψη, τα νομοσχέδια θα αλλάζουν το ένα πίσω από το άλλο, το ένα χειρότερο από το άλλο.

Παρ’ όλα ταύτα μας διαβεβαίωνε πως θα ’ρθουν καλύτερες ημέρες, σοφώτεροι ηγέτες, σώφρονες ποιμένες.Προφήτεψε τα παγκόσμια γεγονότα, μα συνάμα συνιστούσε σε όλους μας να αποφεύγουμε τα άκρα, τον πανικό και την αδιαφορία. Να ’χουμε πάντα μια καλή ανησυχία. Ιδίως για τη συνθήκη Σέγκεν και το ηλεκτρονικό φακέλωμα έλεγε: «Αυτοί θα το ψηφίσουν, μα δεν θα προλάβουν να το ενεργοποιήσουν». Αυτό φάνηκε μέχρι στιγμής, τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια. Συνιστούσε επίσης:«Μάθετε τουρκικά. Δεν θα προλαβαίνετε να τους βαπτίζετε». Τόνιζε επίσης ότι μετά τις μεγάλες συμφορές, θα έρθη αληθινή ειρήνη στον κόσμο, και θα βαπτίζωνται παντού, σε όλη την οικουμένη.


Είχε ιδιαίτερη ευλάβεια και αγάπη στην Παναγία μας, την οποία τακτικά επεκαλείτο και την είχε δεί οφθαλμοφανώς. Μας βεβαίωνε ότι οι προσευχές και οι αδιάλειπτες πρεσβείες Της στηρίζουν όλο τον κόσμο. Το παρακάτω περιστατικό βεβαιώνει τον λόγο.

Αρχές του καλοκαιριού του 1983 ήταν πολύ λυπημένος. Συνέστησε σε κάποιον ιερέα να λειτουργήση μια συγκεκριμένη ημέρα του καλοκαιριού, διότι τα πράγματα, όπως προέβλεπε, ήσαν πολύ επικίνδυνα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Κατόπιν εξαφανίστηκε για δύο μήνες, και οι προσκυνητές στο κελλί του στην Παναγούδα επέστρεφαν άπρακτοι. Φαίνεται κάπου προσευχόταν έγκλειστος νύχτα και μέρα για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Πράγματι τότε το τουρκικό πλοίο “Σεισμίκ” γυρόφερνε στο Αιγαίο, και ο ελληνικός στρατός μεταφέρθηκε στα σύνορα εν όψει ενός επικειμένου πολέμου.

Μετά από δύο μήνες ο Γέροντας βγήκε ολόφωτος, αλλά σύννους και πολύ σκεπτικός. Μας πληροφόρησε με πολλή σοβαρότητα: «Να ευχαριστήτε την Παναγία μας, γιατί χάρι σ’ Αυτήν στέκεται ο κόσμος όλος ακόμη όρθιος!». Τί είδε και τι άκουσε, δεν μάθαμε. Μπορούμε όμως να καταλάβουμε που βρισκόταν και τι είδε όλους αυτούς τους δύο μήνες.

Η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη. Η ζωή κατήντησε ανυπόφορη. Η αμαρτία φαίνεται να κυριαρχή. Κρίσις παντού, σε όλα τα επίπεδα. Ακοές πολέμων,επικείμενοι πόλεμοι, αυτοκτονίες, ανεργία, πείνα, φτώχεια, πανικός, αδιέξοδο, κατάθλιψις και απελπισία σε όλη την υφήλιο. Πόλεμος κατά της Πατρίδος, κατά της οικογενείας, κατά της Εκκλησίας, κατά της παιδείας μας. Που οδηγούμαστε; Τί θα απογίνουμε; Που θα βρεθή ένας Προφήτης Ιερεμίας να θρηνήση την απώλεια της πόλεως της Ιερουσαλήμ, της ψυχής μας και όλου του κόσμου;

Όμως ας μή απελπιζόμαστε. Έχουμε μαζί μας τον Χριστό, την Παναγία, όλους τους Αγίους μας, τον όσιο Παΐσιο, που μας βλέπουν από τον ουρανό και μας ενθαρρύνουν. Να μή πανικοβαλλόμαστε, να μή απελπιζόμαστε, να μή παραδίδουμε τα όπλα. Οι πειρασμοί, οι δοκιμασίες και οι αντιξοότητες της ζωής είναι απολύτως μέσα στο πρόγραμμα της πορείας μας. Ας κάνουμε τον μικρό, τον ταπεινό μας αγώνα μέσα στην Εκκλησία, και ο Θεός δεν θα μας αφήση. Αρκεί να έχουμε φιλότιμο, να αγωνισθούμε καθένας κατά το μέτρο του, στη νηστεία, στη μετάνοια, στην προσευχή, στη σιωπή, στην υπακοή και στην ταπείνωσι. Γνωρίσαμε έναν Άγιο, τον είδαμε, τον ακούσαμε. Ας τον μιμηθούμε έστω και στα λίγα, στην μικρή άσκησι που μπορούμε να κάνουμε, στη λίγη νηστεία, στη μικρή αγρυπνία, στην προσευχή, στη συντριβή και στην ταπείνωσι, για να αναπληρώσουμε τα κενά στον δύσκολο αγώνα μας.

Έτσι θα καθαρισθούμε, έτσι θα φωτισθούμε, έτσι θα αγιασθούμε, με την υπομονή, την καρτερικότητα, την ελπίδα και την εμπιστοσύνη μας μόνο στον Παντοδύναμο Θεό. Ο άγιος Παΐσιος τα προέβλεψε, τα είπε, τα ερμήνευσε. Μας υποσχέθηκε πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες, καλύτερες συνθήκες ζωής, καλύτεροι ηγέτες, καλύτεροι άνθρωποι. Μή τα παρατούμε, μή τα βάζουμε κάτω.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε, ας κρατήσουμε τη μεγάλη υπόσχεσι που ο επίγειος αυτός Άγγελος, ο ουράνιος αυτός άνθρωπος, ο προσφιλής και πολυ αγαπητός μας όσιος Παΐσιος προφήτευσε με τα αγιασμένα του χείλη: «Μετά τη μπόρα τη δαιμονική, θα ’ρθει η λιακάδα η θεϊκή!». Αμήν.


https://www.pemptousia.gr/2016/07/o-agi ... -ikoumeni/


καί συγκόψουσι τάς μαχαίρας αυτών είς άροτρα καί τάς ζιβύνας αυτών είς δρέπανα, καί ού λείψετε έθνος επ έθνος μάχαιραν, καί ού μή μάθωσιν έτι πολεμείν (Προφητης Ησαιας β 4 )

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Πέμ Ιουν 22, 2017 7:08 pm

ΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡΕΤΣ ΑΝΑΤΟΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ (βίντεο)

Εικόνα

Ο μοναστήρι της Όπτινα ήταν ο μεγάλος Φάρος της ρώσικης Ορθοδοξίας.
Ένας από τους πολλούς άγιους που έζησαν εκεί, ήταν και ο Στάρετς Ανατόλιος, που πριν από ένα αιώνα είχε προφητέψει την σημερινή κατάσταση σαν να ζούσε στο σήμερα.
Ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς στάρετς της Όπτινα. Ξεχώριζε για το προορατικό του χάρισμα και την αγάπη του κι ήταν ό πρώτος ίσως από τους γέροντες πού δέχτηκε σχεδόν μαρτυρικό θάνατο. Στό πρόσωπο του στάρετς Άνατολίου μπορούσες να διακρίνεις κάτι από τη φρεσκάδα πού ‘χουν τ’ αγριολούλουδα, είχε πάντα μια νεανική διάθεση και μια ήρεμη χαρά.

Εικόνα

Ο κατά κόσμον Αλέξανδρος Ποτάπωφ, ήθελε από πολύ μικρός να γίνει μοναχός. Η μητέρα του όμως αρνιόταν να τον αφήσει να πάει σε μοναστήρι, αν και δεν ήταν ό μοναδικός γιος στην οικογένεια. Έτσι έφυγε για το μοναστήρι μετά το θάνατο της, όπως ακριβώς έκανε κι ό μεγάλος άγιος της Ρωσίας, ό Σέργιος του Ραντονέζ. Ο Αλέξανδρος πήγε κατ’ ευθεία στην Όπτινα και για πολλά χρόνια ήταν διακονητής του στάρετς Αμβροσίου. Ζώντας κοντά στο μεγάλο στάρετς προσπαθούσε ν’ αφομοιώσει κυριολεκτικά το πνεύμα αυτού του μεγάλου οσίου και φαίνεται ότι το κατώρθωσε σε σημαντικό βαθμό.
Ενώ ήταν ακόμα ιεροδιάκονος ανέλαβε τα καθήκοντα του πνευματικού, στη σκήτη πρώτα κι έπειτα στο μοναστήρι. Ιδιαίτερα οι επισκέπτες του μοναστηρίου κι οι προσκυνητές τον σέβονταν καί τον αγαπούσαν πολύ.
Από τίς πρώτες μέρες του στην Όπτινα επιδόθηκε με ζήλο στην αυστηρή ασκητική ζωή. Πρόσεχε μ’ επιμέλεια την τήρηση του νου του και προσπαθούσε να μη βγαίνει από το κελλί του, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε μ’ απλότητα καί προθυμία σ’ όλα τα διακονήματα του μοναστηρίου κι ήταν ιδιαίτερα προσεχτικός στην αγάπη του προς τους αδελφούς, τους επισκέπτες, τη φύση κι όλη τη δημιουργία. Ο μοναχικός τρόπος ζωής στο μοναστήρι με το ωραίο τυπικό, τις εκκλησιαστικές ακολουθίες, τους γέροντες και την πλούσια πνευματικότητα, τον διαμόρφωσαν σ’ ένα μεγάλο ασκητή. Πηγή : «Ομολογια».http://nikosxeiladakis.gr/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B1/


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.

Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 10100
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 19, 2012 12:18 pm
Τοποθεσία: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΦΩΤΗΣ » Παρ Ιουν 23, 2017 11:31 am

γέρων Θεοδόσιος ( Kashin ) τού Minvody +1948)


Μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο με την Γερμανία έλεγε σχετικά:
 
«Νομίζετε αλήθεια, πως αυτός ήταν ο μόνος πόλεμος ; (1941-45)
Ο ( πραγματικός ) πόλεμος όμως, ακόμη δεν έχει έλθει...
Θ΄ αρχίσει από την Ανατολή. Και τότε από όλες τις πλευρές, σαν έντομα, οι εχθροί θα ξεπηδήσουν πάνω στην Ρωσία!
Αυτός θα είναι ο πόλεμος!»

«Κατά την διάρκεια αυτής της αξιομνημόνευτης συζήτησης,» έγραφε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ (Tyapochkin), «μια γυναίκα από μια μικρή πόλη της Σιβηρίας ήταν παρούσα.
Ο Γέροντας είπε σε αυτή:
Θα δεχθείς το στεφάνι του μάρτυρα από τα χέρια των Κινέζων στο Στάδιο της πόλης σου, όπου θα οδηγήσουν τους Χριστιανούς που βρίσκονται εκεί και πού δεν θα συμφωνούν με την κυριαρχία τους…
Αυτή ήταν η απάντησή του σχετικά με τις αμφιβολίες της όταν ο γέροντας είπε ότι σχεδόν όλη η Σιβηρία θα καταληφθεί στο μέλλον από τους Κινέζους.
Ο γέροντας είπε όσα του αποκαλύφθηκαν σχετικά με το μέλλον της Ρωσίας, δεν ανέφερε ημερομηνίες, αλλά μόνο έδωσε έμφαση ότι ο χρόνος για την εκπλήρωση των λόγων του ήταν στα χέρια του Θεού, και ήταν περισσότερο εξαρτημένα στο πως η πνευματική ζωή της Ρωσικής Εκκλησίας θα αναπτύσσονταν, καθώς η δύναμη της πίστης στον Θεό ανάμεσα στους Ρώσους θα απαντούσε στους αγώνες των πιστών στην προσευχή.
Ο γέροντας είπε, ότι η κατάρρευση της Ρωσίας, παρά την εμφανή της δύναμη και βιαιότητα των αρχών, θα λάμβανε χώρα πολύ σύντομα.
Στην αρχή οι σλαβικοί λαοί θα έσπαγαν, μετά οι δημοκρατίες της Ένωσης θα αποχωριζόταν: οι Βαλτικές, η Κεντρική Ασία και οι δημοκρατίες του Καυκάσου και η Μολδαβία. Μετά από αυτό η κεντρική δύναμη στην Ρωσία θα αποδυναμωνόταν ακόμη περισσότερο, ώστε οι αυτόνομες δημοκρατίες και περιοχές θα άρχιζαν να αποσπώνται. Τότε η μεγάλη κατάρρευση θα λάβει χώρα: η εξουσία του κέντρου θα σταματήσει να αναγνωρίζεται de facto από τις αυτόνομες περιοχές, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ζήσουν ανεξάρτητα και δεν θα λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τις εντολές από την Μόσχα.
Η μεγαλύτερη τραγωδία θα είναι η κατάληψη της Σιβηρίας από την Κίνα.
Αυτό δεν θα λάβει χώρα με στρατιωτικά μέσα: σαν συνέπεια της χαλάρωσης των αρχών και των ανοικτών συνόρων, μάζες Κινέζων θα μετακινηθούν στην Σιβηρία, θα αρπάξουν περιουσίες, ευκαιρίες και διαμερίσματα. Με μέσα τους, την δωροδοκία, τον εκφοβισμό και τις συμφωνίες με τις αρχές, σταδιακά θα αναλάβουν τον έλεγχο στην οικονομική ζωή των πόλεων.
Τα πάντα θα λάβουν χώρα ώστε ένα πρωί οι Ρώσοι που ζουν στην Σιβηρία θα ξυπνήσουν σε μια Κινεζική επαρχία. Η τύχη όσων παραμείνουν εκεί θα είναι τραγική, αλλά όχι απελπιστική. Οι κινέζοι θα αντιμετωπίσουν τους ανθρώπους με βία σε κάθε προσπάθεια για αντίσταση. (Γι’ αυτό τον λόγο ο γέροντας προφήτευε ένα μαρτυρικό τέλος στο στάδιο στης πόλης της Σιβηρίας για αρκετούς Ορθοδόξους και πατριώτες της Μητέρας Πατρίδας.)
Η Δύση θα βοηθήσει αυτή την ύπουλη κατάκτηση της γης μας και με κάθε τρόπο θα υποστηρίξουν την οικονομική και στρατιωτική δύναμη της Κίνας από καθαρό μίσος για την Ρωσία. Αλλά τότε θα αντιληφθούν τον κίνδυνο οι ίδιοι, όταν οι Κινέζοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τα Ουράλια, αυτή την φορά, με την στρατιωτική τους ισχύ, και να πάνε πιο μέσα, και με κάθε τρόπο θα αποτρέψουν αυτό.
Τότε, θα βοηθήσουν την Ρωσία να επανακάμψει ώστε να μπορέσει να απωθήσει την εισβολή από την Ανατολή. Η Ρωσία πρέπει να αμυνθεί σθεναρά σε αυτή την μάχη.
Μετά από πολλά βάσανα και ολοκληρωτικό υποσιτισμό – πείνα, θα βρεθεί σε θέση να ξαναβρεί την δύναμη να ξανασηκωθεί. Και η ερχόμενη γενεά θα αρχίσει στα εδάφη τα οποία κατέκτησαν οι εχθροί, ανάμεσα στους Ρώσους που παρέμειναν στις πρώην δημοκρατίες της Ένωσης. Εκεί οι Ρώσοι θα αντιληφθούν τι έχουν χάσει, θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους ως πολίτη της Μητέρας Πατρίδας η οποία είναι ακόμη ζωντανή, και θα θελήσει να ξανασηκωθεί από τις στάχτες…
Πολλοί Ρώσοι που ζουν στο εξωτερικό θα αρχίσουν να ξαναχτίζουν την ζωή στην Ρωσία. Πολλοί από αυτούς που μπορούν να ξεφύγουν από τους διωγμούς θα αρχίσουν να γυρίζουν στα ρωσικά εδάφη ώστε να ξαναγεμίσουν τα εγκαταλελειμμένα χωριά, θα χρησιμοποιήσουν τις ορυκτές πηγές και τα παραμελημένα χωράφια που παράτησαν όλοι. Ο Κύριος θα στείλει την βοήθεια, και παρά το γεγονός ότι η χώρα θα έχει χάσει τον κύριο κορμό παραγωγής πρώτων υλών, θα βρουν το πετρέλαιο και το αέριο χωρίς το οποίο μια οικονομία δεν μπορεί να λειτουργήσει, στην Ρωσία.
Ο γέροντας είπε, ότι ο Κύριος θα επιτρέψει την απώλεια τεράστιων περιοχών οι οποίες δόθηκαν στην Ρωσία επειδή δεν ήμασταν άξιοι να τις χρησιμοποιήσουμε με προσοχή, αλλά μόνο τις καταστρέψαμε και τις μολύναμε…

Αλλά ο Κύριος θα αφήσει στην κατοχή της Ρωσίας τις περιοχές οι οποίες έγιναν η πηγή του Ρωσικού λαού και υπήρξαν η βάση της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Αυτή είναι η περιοχή που ανήκε στην Μεγάλη Μοσχοβιτική Κυριαρχία του 16ου αιώνα, με ανοίγματα στην Μαύρη, Κασπία και Βόρεια Θάλασσα. Η Ρωσία δεν θα είναι πλούσια, αλλά ακόμη θα είναι σε θέση να θρέψει τα παιδιά της και να αναγκάσει άλλους να την αναγνωρίζουν και να την σέβονται.
Στην ερώτηση:
«Τι θα γίνει στην Ουκρανία και την Λευκορωσία;»
ο γέροντας απάντησε ότι τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Θεού. Οι άνθρωποι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι ενάντια με την ένωση με την Ρωσία ακόμη και αν θεωρούν τον εαυτό τους πιστό θα γίνουν υπηρέτες του διαβόλου.
ΟΙ Σλαβικοί λαοί έχουν μια μόνο τύχη, και οι μοναχοί Πατέρες της Λάβρας των Σπηλαίων του Κιέβου δεν πρόκειται να αλλάξουν τον βαρύνοντα λόγο τους. Αυτοί, μαζί με την χορωδία των Νεομαρτύρων της Ρωσίας θα κερδίσουν με την προσευχή τους μια νέα Ένωση των τριών αδελφών λαών.
Τον ρώτησαν ακόμη ένα πράγμα σχετικά με την πιθανότητα να επανέλθει η μοναρχία στην Ρωσία. Ο γέροντας απάντησε ότι αυτή η επαναφορά θα πρέπει να κερδηθεί.
Υπάρχει η πιθανότητα, αλλά όχι ως κάτι τό προκαθορισμένο...
Εάν είμαστε άξιοι, οι Ρώσοι θα εκλέξουν έναν Τσάρο, αλλά αυτό θα γίνει δυνατό πριν την ενθρόνιση του Αντιχρίστου ή ακόμη και μετά, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.»


Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
Δημοσιεύσεις: 5637
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 06, 2014 11:38 am

Re: Συζήτηση για εξελίξεις μέσα από το πρίσμα των προφητειών

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ » Παρ Ιουν 23, 2017 12:49 pm

"Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ" (ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ)

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΙΝΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΛΟΥΡΟΥ:
"ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ" ...

Εικόνα

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ !!!

<<ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ...
ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ...
ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ;
ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ...
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ...
ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ...
"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ" ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ...
"ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΠΡΟΡΡΗΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ...
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΕΛΗΞΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ...
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ;
ΘΑ ΒΓΕΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ,
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΟΥ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ...
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ...
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ...
ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ (ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ)...
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ...
Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ...
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΕΡΕΙΣ)
Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ...
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ:
"ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ (ΔΟΝΗΣΕΙΣ) ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...
ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: "ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ" ...>>

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ !!!

http://anargyros61.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%95%CE%A3


Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες