Δημοσίευσηαπό Σιτάρι » Παρ Δεκ 07, 2018 7:14 pm
Καλαμαράκια κοκκινιστά
Αυτό, δε ξέρω γιατί αρέσει, εγώ τα προτιμώ τηγανητά κι απ' έξω έτοιμα
Παίρνουμε καλαμαράκια (η θράψαλα) ή φρέσκα και τα κόβουμε σε δυο-τρεις τρία κομμάτια χοντρές ροδελες ή ροδελες κατεψυγμένες
Κρεμμύδι τριμμενο στο μουλτι
Φρέσκια σάλτσα ντομάτας κατά προτίμηση
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μοσχοκάρυδο
Τσιγαριζουμε καλά το κρεμμύδι με τις ροδελες, ριχνουμε τη σάλτσα και αλάτι, μοσχοκαρυδο
Ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν και μεινουν με τη σάλτσα
Σερβίρουμε με πιλάφι