Σελίδα 1 από 1

Ταυτότητες

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 17, 2019 12:19 am
από Σιτάρι
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/pr ... entoli-ee/

Νέες ειδικές ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας με βιομετρικά στοιχεία θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια περίπου 500 εκατομμύρια Ευρωπαίοι για να ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο οι ταυτότητες που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα ταξιδιωτικά έγγραφα θα φέρουν ειδικό κωδικό – αναγνώσιμο από μηχανήματα σάρωσης σε αεροδρόμια και ενδεχομένως σε λιμάνια και σιδηροδρομικούς σταθμούς – ενώ θα περιλαμβάνουν επίσης μία φωτογραφία του κατόχου της ταυτότητας και δύο δαχτυλικά αποτυπώματά του αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή σε ενσωματωμένο τσιπ.

Re: Ταυτότητες

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 17, 2019 11:08 am
από Νίκος
Δεν έχει σχέση το θέμα με τις προφητείες, γι αυτό του άλλαξα θέση. Το θέμα των ταυτοτήτων με τσιπάκι αποθήκευσης στοιχείων έχει συζητηθεί πολλές φορές. Οι απόψεις γι αυτές είναι ποικίλες. Η επίσημη άποψη της Εκκλησίας έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι με τις προφητείες.

Κατά την ταπεινή μου άποψη προφανώς δεν έχει σχέση με το χάραγμα, που αναφέρει η Αποκάλυψη και η τεκμηρίωση γι αυτό προέρχεται από την ίδια την Αποκάλυψη, που να αναφερει ρητώς ότι το χάραγμα θα είναι στο δεξί χέρι ή το μέτωπο.

Επιχειρήματα του στυλ: είναι το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσει τσιπ στο χέρι, βασίζονται σε εικασίες και δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Το πιο σημαντικό θέμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι, κατά πόσο οι νέες ταυτότητες είναι εις βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών. Αν έχετε γι αυτό στοιχεία, ας το συζητήσουμε.

Re: Ταυτότητες

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 17, 2019 6:12 pm
από Πέτρος
Ένα τσιπάκι για αποθήκευση μόνο μιας φωτογραφίας η δυο δακτυλικών αποτυπωμάτων...
Εγώ νομίζω ότι θα είναι αποθηκευμένα τα πάντα.

Re: Ταυτότητες

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 17, 2019 7:41 pm
από Μάνος
Εγώ πιστεύω, ότι άλλα γεγονότα θα προλάβουν τις ταυτότητες και οποιεσδήποτε ταυτότητες. Θεωρώ το άρθρο 3, ότι χειρότερο έχει συμβεί τελευταία δυστυχώς. Κύριο μέλημμα μας να βιώσουμε όσο μπορούμε τη Μεγάλη Σαρακοστή και να κοιτάμε το παρόν! Έχει ο Θεός!

Re: Ταυτότητες

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 17, 2019 8:36 pm
από Σιτάρι
Θα μας πουν οι Πνευματικοί μας όταν έρθει η ώρα.

Σαφώς και δεν περίμεναν το χάραγμα για να μας παρακολουθούν οπότε θέλουν, τα δεδομένα όλων είναι σε μια βάση κι από κει κι έπειτα και με ένα απλό κινητό αν θέλουν, που έχουμε ξέρουν ανά πάσα στιγμή που ειμαστε.Με τις κάρτες τι ψωνίζουμε,που ταξιδεύουμε κτλ
Και αυτή είναι περιορισμένη ελευθερία