Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του φόρουμ

Διαβάστε ποιοι είμαστε, τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ Ορθοδοξία και το χαιρετισμό των μελών.

Συντονιστές: Anastasios68, Νίκος, johnge

Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 3539
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 26, 2012 10:31 am
Τοποθεσία: Πεύκη
Επικοινωνία:

Re: Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του φόρουμ

Δημοσίευσηαπό Anastasios68 » Δευτ Ιουν 01, 2020 8:29 am

nickzark έγραψε:Με πετάει τελευταία έξω . Βάζω υπενθύμιση κωδικού μου στέλνει μπαίνω , βάζω δικό μου κωδικό ,βάζω αυτόματη σύνδεση την άλλη φορά που μπήκα δεν με έβαλε αυτόματα δεν το δέχτηκε και τον νέο κωδικό Λέει λάθος . Σήμερα έβαλα πάλι υπενθύμιση κωδικού έστειλε το δικό του . Μπήκα ξανά πριν λίγο πάλι δεν μπήκα αυτόματα . Έβαλα τον κωδικό του Φορουμ που μου έστειλε και μπήκα . Αλλά πως θα το θυμάμαι τώρα αυτόν που είναι μεγάλος και δεν με αφήνω να βάλω δικό μου ;;

Στείλε μου σε μήνυμα ποιον κωδικό επιθυμείς να έχεις και θα στο αλλάξω εγώ. Φρόντισε να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και βάλε μέσα γράμματα και αριθμούς.


«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22

Άβαταρ μέλους
nickzark
Δημοσιεύσεις: 970
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 02, 2012 1:19 pm
Τοποθεσία: Νικόλαος, θεσσαλονίκη

Re: Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του φόρουμ

Δημοσίευσηαπό nickzark » Δευτ Ιουν 01, 2020 4:32 pm

Ευχαριστω πολύ . Μήνυμα εστάλη


«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »

Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 6443
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 27, 2012 11:05 am
Τοποθεσία: Κοζάνη

Δεν επιτρέπεται η διαγραφή ή αλλοίωση του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν απαντηθεί

Δημοσίευσηαπό Νίκος » Κυρ Ιαν 10, 2021 3:16 pm

Δεν επιτρέπεται η εκ των υστέρων διαγραφή ή αλλοίωση του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν απαντηθεί από τα μέλη. Η συμμετοχή σε μια συζήτηση σημαίνει ανάληψη της υποχρέωσης από τα μέλη να μην την αποσύρουν εκ των υστέρων ή να αλλοιώσουν ριζικά το περιεχόμενό της, επειδή έτσι προσβάλλουν τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν στη συζήτηση. Αν εκ των υστέρων αλλάξουν άποψη, μπορούν να το δηλώσουν με μεταγενέστερη δημοσίευση τους. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη γνώμη μας και επίσης έχουμε δικαίωμα να την αλλάξουμε. Συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ είναι η δεύτερη φορά που αλλοιώνει αναδρομικά το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών του διαταράσσοντας έτσι τη λειτουργία του φόρουμ. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η υπευθυνότητα των μελών αυτής της παρέας δε θα μας υποχρεώσει να ακολουθήσουμε την πρακτική άλλων παρόμοιων χώρων, που απαγορεύουν τη δυνατότητα εκ των υστέρων τροποποίησης των δημοσιεύσεων, γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνουμε λάθη εκφραστικά, συντακτικά ή ορθογραφικά, που θέλουμε να διορθώσουμε. Η απόσυρση όμως μιας δημοσίευσης που έχει απαντηθεί, δεν είναι σωστή. Εάν για κάποιο λόγο θεωρήσετε, ότι θέλετε να το κάνετε, παρακαλώ να απευθυνθείτε πρώτα στους Διαχειριστές.


Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες