Σελίδα 1 από 1

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 22, 2018 9:18 am
από heavenandearth
http://www.oodegr.com/index.htm


Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας!
Ποιοί είμαστε
Ερωτήσεις για τη σελίδα μας
Αν είσαστε άνθρωπος της αναζήτησης, αν σας γοητεύουν τα μυστήρια του Θεού και της ζωής, αν αισθάνεστε την καρδιά σας να σκιρτάει από δέος μπροστά στην αλήθεια, πιστεύουμε ότι θα βρείτε τις μελέτες μας πολύτιμες.
Αν πάλι αισθάνεστε "βολεμένος" στη θρησκεία που γεννηθήκατε και θεωρείτε το "πίστευε και μη ερεύνα" λογικό, τότε θα ήταν καλύτερα να δαπανήσετε το χρόνο σας σε κάποια άλλη σελίδα.
Εμείς εδώ, ανήκουμε στην πρώτη ομάδα των ανθρώπων που αναφέραμε. Πιστεύουμε στην ΕΡΕΥΝΑ, και ζούμε για το Θεό και για την αλήθεια, που φανερώθηκε στο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Στις μελέτες μας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε βήμα - βήμα τον αγώνα που κάναμε για να γνωρίσουμε το Χριστιανικό Ευαγγέλιο ανόθευτο, όπως το διατήρησε η Ορθόδοξη Εκκλησία του Κυρίου. Πρόκειται για τη (συνεχιζόμενη) καταγραφή ενός μέρους από το υλικό που συλλέξαμε στη δική μας έρευνα, καθώς προσεγγίζαμε την Εκκλησία. Είναι μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών, που επιθυμούμε σταδιακά να θέσουμε στη διάθεση κάθε καλοπροαίρετου ερευνητή.
Ευελπιστούμε οι πληροφορίες αυτές να γίνουν αιτία σωτηρίας και ικανοποίησης για ανθρώπους που αγαπούν όχι απλά μία θρησκεία, αλλά την ΑΛΗΘΕΙΑ!'Έντονα λόγια... Μου φάνηκε πάντως καλό, μπορεί εσείς να το ξέρετε ήδη. Έχει αμέτρητο υλικό, δεν το έχω εξερευνήσει ακόμα.

Re: Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 22, 2018 12:33 pm
από Anastasios68
Προσωπικά, λατρεύω την έρευνα! :)

Re: Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 22, 2018 7:09 pm
από Αναστάσιος
Αυτή την ιστοσελίδα ήθελα κι εγώ να προσθέσω αλλά βλέπω ότι υπάρχει ήδη. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου Ορθόδοξες σελίδες.

Re: Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 22, 2018 7:09 pm
από Αναστάσιος
Anastasios68 έγραψε:Προσωπικά, λατρεύω την έρευνα! :)

Κι εγώ!