Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Σε όλους

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
Kαληνύχτα σε όλους!

«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τόν Θεόν όψονται»
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Καλημέρα αδέλφια μου και χρόνια πολλά.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Καλημέρα σέ όλους.Εύχουμαι χρόνια πολλά και ευλογημένα!

«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τόν Θεόν όψονται»
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Καλημέρα αδέλφια μου, χρόνια πολλά σε όλες και όλους και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Η Παναγία, που είναι η γέφυρα που ένωσε ουρανό και γη, να βοηθάει όλους μας και να μάς φυλάει. Καλά να περάσετε, ό,που κι αν είστε.

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Νίκο μου, σού εύχομαι περαστικά. Ξέρω πώς είναι τα θέματα του λαιμού και της φωνής. Για μένα που λόγω της δουλειάς μου φωνάζω συνέχεια και πολύ, είναι εφιάλτης. Πριν τρεις μήνες έπρεπε να πάρω χάπια κορτιζόνης, επειδή είχα πάθει οίδημα φωνητικών χορδών. Θέλει ξεκούραση, αλλά δυστυχώς η φωνή μου είναι εργαλείο και με αυτήν δουλεύω. Τρέμω στην ιδέα, μήπως την χάσω κάποια στιγμή...εν όψει διαθεσιμότητας και απολύσεων...μια αφορμή τούς αρκεί για να σε πετάξουν σαν σκουπίδι.
Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να την ξεκουράζεις την φωνή σου όσο μπορείς...είναι πολύτιμη, πίστεψέ με.
Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να την ξεκουράζεις την φωνή σου όσο μπορείς...είναι πολύτιμη, πίστεψέ με.
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Σήμερα εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και επέτειο της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τον Τουρκικό ζυγό, εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους του Ορθόδοξους Χριστιανούς και ιδίως σε μας τους Έλληνες.

Κατά τη γνώμη μου σήμερα η Ελλάδα είναι ελεύθερη από πολιτικής και στρατιωτικής άποψης, αλλά εμείς οι Έλληνες εξακολουθούμε να είμαστε υποδουλωμένοι στα ίδια πάθη που είχαν και πολλοί από τους προγόνους μας που συμμετείχαν στην επανάσταση του '21. Γι αυτό μετά τις πρώτες επιτυχίες, όταν προέκυψε το μοίρασμα της εξουσίας, ήρθε και η διχόνοια και η Πατρίδα κινδύνευσε να χαθεί.

Κάπου εκεί είμαστε και σήμερα. Ενώ αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι η σημερινή δυστυχία μας οφείλεται στα πάθη μας, δεν έχουμε τη δύναμη ν' απελευθερωθούμε απ' αυτά και τ' ανακυκλώνουμε ψηφίζοντας και ανθρώπους που έχουν τα ίδια πάθη με μας. Εύχομαι καλή λευτεριά σε όλους από τα πάθη μας και να μιμηθούμε ήρωες όπως το Μακρυγιάννη και το Νικηταρά, που έδωσαν τα πάντα "για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία" και δεν ζήτησαν ποτέ τίποτε για τον εαυτό τους.

Κατά τη γνώμη μου σήμερα η Ελλάδα είναι ελεύθερη από πολιτικής και στρατιωτικής άποψης, αλλά εμείς οι Έλληνες εξακολουθούμε να είμαστε υποδουλωμένοι στα ίδια πάθη που είχαν και πολλοί από τους προγόνους μας που συμμετείχαν στην επανάσταση του '21. Γι αυτό μετά τις πρώτες επιτυχίες, όταν προέκυψε το μοίρασμα της εξουσίας, ήρθε και η διχόνοια και η Πατρίδα κινδύνευσε να χαθεί.

Κάπου εκεί είμαστε και σήμερα. Ενώ αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι η σημερινή δυστυχία μας οφείλεται στα πάθη μας, δεν έχουμε τη δύναμη ν' απελευθερωθούμε απ' αυτά και τ' ανακυκλώνουμε ψηφίζοντας και ανθρώπους που έχουν τα ίδια πάθη με μας. Εύχομαι καλή λευτεριά σε όλους από τα πάθη μας και να μιμηθούμε ήρωες όπως το Μακρυγιάννη και το Νικηταρά, που έδωσαν τα πάντα "για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία" και δεν ζήτησαν ποτέ τίποτε για τον εαυτό τους.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.