Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου;
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου;
Ομολογώ ότι ώρες ώρες γίνομαι ανόητος και παρορμητικός και ζητώ και πάλι συγγνώμη κύριε Νίκο. Σας ενημερώνω όμως ότι έκανα αναζήτηση των όρων "πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου" και μου έβγαλε τα παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος; Αν μπορείτε εξηγήστε μου σας παρακαλώ.
Πληροφορίες
Οι ακόλουθες λέξεις στην ερώτηση αναζήτησής σας αγνοήθηκαν επειδή υπάρχουν πάρα πολύ κοινές λέξεις : έρθει πότε κόσμου τέλος του θα το
Πρέπει να διευκρινίσετε τουλάχιστον μια λέξη στην αναζήτηση. Κάθε λέξη πρέπει να αποτελείτε από τουλάχιστον 0 χαρακτήρες και δεν πρέπει να περιέχει περισσότερο από 0 χαρακτήρες αποκλείοντας τους μπαλαντέρ.
Πληροφορίες
Οι ακόλουθες λέξεις στην ερώτηση αναζήτησής σας αγνοήθηκαν επειδή υπάρχουν πάρα πολύ κοινές λέξεις : έρθει πότε κόσμου τέλος του θα το
Πρέπει να διευκρινίσετε τουλάχιστον μια λέξη στην αναζήτηση. Κάθε λέξη πρέπει να αποτελείτε από τουλάχιστον 0 χαρακτήρες και δεν πρέπει να περιέχει περισσότερο από 0 χαρακτήρες αποκλείοντας τους μπαλαντέρ.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Εντάξει Αναστάσιε. Υπάρχει όντως ένα θέμα με την "Αναζήτηση". Πρέπει να το πούμε στον Τάσο. Πάντως ελπίζω σ' αυτό το θέμα να βρήκες τις απαντήσεις που έψαχνες.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Να είστε καλά κύριε Νίκο. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκα τις απαντήσεις που έψαχνα και ομολογώ ότι με καθησύχασαν. Αναμένουμε λοιπόν απάντηση από τον κύριο Αναστάσιο για το πρόβλημα της αναζήτησης.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Το έψαξα το θέμα της αναζήτησης.
Φαίνεται πως πέσατε στην περίπτωση παιδιά, για άλλες λέξεις η αναζήτηση δουλεύει κανονικά.
Φαίνεται πως πέσατε στην περίπτωση παιδιά, για άλλες λέξεις η αναζήτηση δουλεύει κανονικά.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ευχαριστούμε κύριε Αναστάσιε!!! 

Καλά όλα τα έχουμε τέλεια σε αυτόν τον κόσμο το τέλος του μας μααρανε...
Δεν πρέπει να μας απασχολει για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου.
Το τέλος του γήϊνου κόσμου για κάθε άνθρωπο είναι όταν πεθάνει.
Γιαυτό πρέπει να είμαστε κοντά στη Θεία Εξομολόγηση για να καθαρίζεται η ψυχή μας, να σβήνουν οι αμαρτίες μας, για να είμαστε έτοιμοι για το τέλος του επίγειου κόσμου για τον κάθε ένα μας προσωπικά.
Επίσης δεν πρέπει να βάζουμε ημερομηνίες για το πότε θα έρθει ο Αντίχριστος και για το πότε θα γίνει το τέλος του κόσμου γιατί θα πέσουμε σε λάθη και σε πλάνη.
Επίσης θα πέσουμε και σε λάθος ημερομηνίες και οι άθεοι θα μας κοροϊδεύουν και δεν θα μας πιστεύουν όταν στα αλήθεια θα έρθει ο Αντίχριστος.
Για το πότε θα έρθει ο Αντίχριστος θα μας το πει η Εκκλησία.
Το τέλος του γήϊνου κόσμου για κάθε άνθρωπο είναι όταν πεθάνει.
Γιαυτό πρέπει να είμαστε κοντά στη Θεία Εξομολόγηση για να καθαρίζεται η ψυχή μας, να σβήνουν οι αμαρτίες μας, για να είμαστε έτοιμοι για το τέλος του επίγειου κόσμου για τον κάθε ένα μας προσωπικά.
Επίσης δεν πρέπει να βάζουμε ημερομηνίες για το πότε θα έρθει ο Αντίχριστος και για το πότε θα γίνει το τέλος του κόσμου γιατί θα πέσουμε σε λάθη και σε πλάνη.
Επίσης θα πέσουμε και σε λάθος ημερομηνίες και οι άθεοι θα μας κοροϊδεύουν και δεν θα μας πιστεύουν όταν στα αλήθεια θα έρθει ο Αντίχριστος.
Για το πότε θα έρθει ο Αντίχριστος θα μας το πει η Εκκλησία.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Διάβασα το θέμα και δεν άντεξα να μην σχολιάσω και ας έχουν περάσει 6 χρόνια. Έχουμε ένα μήνα δηλαδή ακόμα;γεώργιοςκπ έγραψε:Τώρα ξέρουμε και εμείς,25 Μαρτίου του 2018 θα ερθει το τέλος του κόσμου.......

Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Είναι πλάνη και μέγα λάθος όποιος βάζει ημερομηνίες για το πότε θα γίνει το τέλος του κόσμου.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Ναι Πάτερ μου. Το καλύτερο, που μπορούμε να κάνουμε θεωρώ είναι να προσευχηθούμε για αυτούς τους πλανεμένους αδελφούς μας.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)