Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπέρα μικρούλη Αναστάση
(ελπίζω να μη σε πειράζει ο χαρακτηρισμός, βοηθάει και να σας ξεχωρίζω με τον συνονόματό σου).

- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Μακάρι να είμαστε όλοι "μικρούληδες" στην ψυχή και παιδιά για να μας δεχτεί και ο Κύριος στην Βασιλεία Του και να μην μας κλείσει την "πόρτα"..
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Κανένα πρόβλημα κυρία Βαλέρια! Ίσα ίσα που είναι γλυκός χαρακτηρισμός!Valerie έγραψε:Καλησπέρα μικρούλη Αναστάση(ελπίζω να μη σε πειράζει ο χαρακτηρισμός, βοηθάει και να σας ξεχωρίζω με τον συνονόματό σου).
Αυτό Μάνο το πήρες από την υπογραφή της κυρίας Φωτεινής; Έτσι δεν είναι;Μάνος έγραψε:Μακάρι να είμαστε όλοι "μικρούληδες" στην ψυχή και παιδιά για να μας δεχτεί και ο Κύριος στην Βασιλεία Του και να μην μας κλείσει την "πόρτα"..
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Ακριβώς Μάνο. Κι εγώ για καλό το είπα.
Ελπίζω να μην ενοχλήσει τον Αναστάση, αλλιώς θα του βάλω μετάνοια.
Ελπίζω να μην ενοχλήσει τον Αναστάση, αλλιώς θα του βάλω μετάνοια.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Όχι αδελφέ μου το ταύτισα με το λόγο του Κυρίου στην Καινή Διαθήκη, ότι πρέπει να είμαστε σαν και αυτά στην ψυχή. Την περιγραφή την έχω δει και είναι πολύ αληθινή, όπως όλων μας.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Γλυκούλη ΑναστάσηΑναστάσιος έγραψε:Κανένα πρόβλημα κυρία Βαλέρια! Ίσα ίσα που είναι γλυκός χαρακτηρισμός!

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Οκ Βαλέρια! (ο τρόπος που μιλάς πάντως παραπέμπει σε ηλικία 28 ετών με 32Valerie έγραψε:Γλυκούλη ΑναστάσηΑναστάσιος έγραψε:Κανένα πρόβλημα κυρία Βαλέρια! Ίσα ίσα που είναι γλυκός χαρακτηρισμός!Σκέτο Βαλέρια (δεν είμαι τοοοόσο μεγάλη, ούτε καθηγήτρια
)

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλό κι ευλογημένο Σαββατόβραδο ας μας χαρίσει ο Θεός αδελφοί μου και προπάντων εν Χριστώ!!! Καλό εκκλησιασμό για αύριο!!!
ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!
ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!!
ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!
ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!!
- aposal
- 12
ΑΙΣΧΟΣ!ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Ένα πράγμα έχω καταλάβει, πως ο Αποστόλης δεν είναι ο μόνος εδώ που έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Θα υπάρξει ανταγωνισμός... το βλέπω. Βαλέρια μπράβο.Valerie έγραψε:Εμ, ψέματα λέω;ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).