Τι να σχολιάσω, το ότι από εκεί που μου μιλούσες στον πληθυντικό, τώρα με προσφωνείς "γλυκούλα μου" ειρωνικά; Ή το πολλαπλώς υπαινικτικό "καταλαβαίνω πολλά! απ' την αρχή σε έκοψα!" (και οξύνους εκτός από ταπεινός...). Μπα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Αναστάσιος έγραψε:Εμ τι περίμενες! Την εισαγωγή όπως ήταν αναμενόμενο δεν την σχολίασες! Εγώ, είμαι εγώ!Valerie έγραψε:Πάντως όπως κι αν σε φώναξα, με το που σε φώναξα, ήρθες...Αναστάσιος έγραψε: Καλώς την γλυκούλα μου! Από τον τρόπο που με φώναξες καταλαβαίνω πολλά! Απ' την αρχή σε έκοψα! Τι είμαι τέλος πάντων!!!![]()
![]()
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ε τώρα γιατί τα παίρνεις; Black χιούμορ κάνω! Δεν θα με συγχωρήσεις ποτέ;Valerie έγραψε:Τι να σχολιάσω, το ότι από εκεί που μου μιλούσες στον πληθυντικό, τώρα με προσφωνείς "γλυκούλα μου" ειρωνικά; Ή το πολλαπλώς υπαινικτικό "καταλαβαίνω πολλά! απ' την αρχή σε έκοψα!" (και οξύνους εκτός από ταπεινός...). Μπα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Αναστάσιος έγραψε:Εμ τι περίμενες! Την εισαγωγή όπως ήταν αναμενόμενο δεν την σχολίασες! Εγώ, είμαι εγώ!Valerie έγραψε:
Πάντως όπως κι αν σε φώναξα, με το που σε φώναξα, ήρθες...
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Βρε τι κέφι κι απόψε, πώς γελάσαμε πάλι; Αχ σταμάτα, σταμάτα να χαρείς δεν μπορώ, σταμάτα, συκώτι δεν μας έμεινε...Αναστάσιος έγραψε:Ε τώρα γιατί τα παίρνεις; Black χιούμορ κάνω! Δεν θα με συγχωρήσεις ποτέ;Valerie έγραψε:Τι να σχολιάσω, το ότι από εκεί που μου μιλούσες στον πληθυντικό, τώρα με προσφωνείς "γλυκούλα μου" ειρωνικά; Ή το πολλαπλώς υπαινικτικό "καταλαβαίνω πολλά! απ' την αρχή σε έκοψα!" (και οξύνους εκτός από ταπεινός...). Μπα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Αναστάσιος έγραψε: Εμ τι περίμενες! Την εισαγωγή όπως ήταν αναμενόμενο δεν την σχολίασες! Εγώ, είμαι εγώ!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Chat room καλύτερα!Valerie έγραψε:Βρε τι κέφι κι απόψε, πώς γελάσαμε πάλι; Αχ σταμάτα, σταμάτα να χαρείς δεν μπορώ, σταμάτα, συκώτι δεν μας έμεινε...Αναστάσιος έγραψε:Ε τώρα γιατί τα παίρνεις; Black χιούμορ κάνω! Δεν θα με συγχωρήσεις ποτέ;Valerie έγραψε:
Τι να σχολιάσω, το ότι από εκεί που μου μιλούσες στον πληθυντικό, τώρα με προσφωνείς "γλυκούλα μου" ειρωνικά; Ή το πολλαπλώς υπαινικτικό "καταλαβαίνω πολλά! απ' την αρχή σε έκοψα!" (και οξύνους εκτός από ταπεινός...). Μπα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!! Καλό κι ευλογημένο Σαββατόβραδο ας μας χαρίσει ο Θεός αδελφοί μου και καλό εκκλησιασμό για αύριο!!!!!!!!
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
πολλα ++++aposal έγραψε:Ρε κορίτσι πλάκα έκανα, ειλικρινά. Μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά δυστυχώς τέτοιου είδος χιούμορ έχω. Με την Τούλα που ανέφερε ο Νίκος (ο Ζαρκ) έχουμε "πλακωθεί" και ηλεκτρονικά, αλλά και από κοντά καθότι έχουμε παρευρεθεί σε συναντήσεις μελών. Παραμένουμε όμως φίλοι μια δεκαετία τώρα.Valerie έγραψε:Εντάξει τότε, αν και δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι αστειευόσουν κι εντελώς. Ευχαριστώ.aposal έγραψε: Εάν μιλάς σοβαρά εγώ έχω να πω ότι δεν ενοχλήθηκα. Χιουμοριστική ήταν η δημοσίευσή μου. Αλλά ακόμη και να μην ήταν, οι κανονισμοί του φόρουμ κανονίζονται από τους διαχειριστές. Αλίμονο αν κάθε μέλος έδιωχνε ένα άλλο επειδή κάτι δεν του άρεσε!
Ένας άλλος όταν με διάβαζε με είχε πλάσει σαν τον Κολοκοτρώνη, με μουστάκι και γιαταγάνι, έτοιμο να σφάξει τον άπιστο.
Δεν είμαι έτσι και αυτό είναι το μείον της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Έχει το καλό ότι μπορεί και μας ενώνει ενώ είμαστε σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά επ' ουδενί δεν αντικαθιστά την ολοκληρωμένη, προσωπική επικοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ πιο αμαρτωλός απ' όλους σας για να σας κρίνω και πολύ περισσότερο για να σας κατακρίνω. Εδώ μέσα ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά κανείς μας δεν δικαιούται να λέει ότι είναι ο μόνος που κατέχει την αλήθεια. Μόνον ο Χριστός.
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Καλημέρα και καλό εκκλησιασμό!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Καλημέρα και από μένα αδελφοί μου ύστερα από την Θεία Λειτουργία και καλή Κυριακή του Παραλύτου να έχουμε!!!
- aposal
- 12
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ!
Με τη σημερινή παραβολή ξεκινάει και το πολύ καλό βιβλίο του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τίτλο: "Εκεί όπου δεν φαίνεται ο Θεός".
Όσοι δεν το έχετε διαβάσει κάντε το.
Με τη σημερινή παραβολή ξεκινάει και το πολύ καλό βιβλίο του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τίτλο: "Εκεί όπου δεν φαίνεται ο Θεός".
Όσοι δεν το έχετε διαβάσει κάντε το.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).