Δε σε κρινω εχω κάνει το χειρότερο όλων. Έκτρωση.alexandra519 έγραψε:Αγαπητο 'Σιτάρι''...εδω ξεματιαζει ολος ο κοσμος , ολη η γειτονια, ακομη και ο πατερας μου!!
Για να υπαρχουν προσευχες κατα της βασκανιας , θεωρητικα πιστευω οτι μπορουμε να τις διαβασουμε οταν τις εχουμε αναγκη, δηλ. να ξεματιασουμε.
Το ''μάτι' δεν ειναι τιποτα αλλο , απο την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια που εκπεμπει ενας ανθρωπος σε καποιον αλλον (ειτε τον σκεφτεται θετικα, ειτε αρνητικα) πάλι τον ''ματιάζει''.
Ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια εκπεμπουμε απο τα ανω ακρα και τα ματια.Αν εισαι πολυ θυμωμενος και ανοιξεις τις παλαμες σου και τα δακτυλα σου, θα δεις οτι αμεσως ο θυμος θα καταλαγιασει.
Παρ'πλα αυτα , εγω θα παω σε ιερεα και θα ζητησω τις συμβουλες του . Δεν ξερω ομως , εαν ειναι αρκετη 1 φορα να μου διαβασει την ευχη για αυτα τα πραγαματα που ανεφερα ή χρειαζονται πολλες.
Κι αυτη εχει συνεπειες. Και να μη το σκέφτεται κανεις θα τον κυνηγάει αυτο. Ωσπου...βρει ενα Πνευματικό και μετανοήσει..αλλα σε προσωπικό επιπεδο δε το ξεχνας. Πονας
Οποτε ποια ειμαι που θα κρινω αν ξεματιαζεις.
Και ναι το πιστευω κι οπως υπαρχει το καλο υπάρχει και το κακο. Οποτε θα πηγαινα σε Πνευματικο και θα τα ελεγα. Οτι σου πει θα δει αυτος αναλογα και θα σου πει..να κανεις. Πχ εκανα ξεματιαγμα ωραια σε εξομολογει..αλλα περαν αυτου..θα σου πει οταν σε πιανει τι να κανεις.
Υπακοη κι ολα θα πανε καλα. Βεβαια ισως να ειναι και δοκιμασια που σε παιδευουν αυτα τα πραγματα. Ολοι εχουμε δοκιμασιες. Σε καποιο καποτε ο Πατηρ Παισιος του ειπε εφοσον δεν αντεχε τη δοκιμασια του..θες να σου τη παρει ο Θεος και να σου δωσει αλλη;; Του ειπε κιολας. Εφυγε απο κει δοξαζοντας το Θεο. Κι ελεγε ευτυχως εχω αυτη τη δοκιμασια.
Αυτες ειτε απο αμαρτιες παλιες και νεες ειναι οι δοκιμασιες..ειτε για να ερθουμε πιο κοντα στην εκκλησια ειτε για λογο που γνωριζει μονο ο Θεος.
Οταμ εξαληφθει ο λογος τελειωνουν. Κι αρχιζουν αλλες η οχι
Σου ευχομαι καλη δυναμη κι ενα καλο Πνευματικο.