Achilleas έγραψε:Ναι πρέπει να είναι δύσκολη Μάνο. Σίγουρα θα έχετε και πολλά Μαθηματικά. Οι Σχολές της Κρήτης έχουν κύρος και φήμη προς τα έξω. Απλώς είστε λίγο μακρυά για μας τους βόρρειους. Ενώ στη Σχολή της κόρης μου τον πρώτο λόγο έχει η Χημεία (Της άρεσε πολύ γι' αυτό διάλεξε τη Φαρμακευτική και όχι την Ιατρική στην οποία επίσης περνούσε). Εδώ είχαμε ένα θέμα, γιατί εγώ επέμενα να πάει Ιατρική, πράγμα για το οποίο στη συνέχεια μετάνοιωσα, το συζήτησα και με τον πνευματικό μου, γιατί την πίεζα πολύ. Ήταν ένα λάθος μου, γιατί δεν έλαβα υπόψη μου την προτίμηση του παιδιού μου. Τελικά εσείς οι νέοι, να ακολουθείτε αυτό που θέλει η καρδιά σας να σπουδάσετε, για να είστε στο μέλλον ευτυχισμένοι.Μάνος έγραψε:Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο. Και μπορώ να πω ότι συναγωνιζόμαστε τις πανελλήνιεςγιατί η σχολή θέλει καθημερινό διάβασμα όλη τη χρονιά λόγω πολλών ασκήσεων. Άλλοι διαβάζουν μόνο στην εξεταστική και περνάνε όλα τα μαθήματα και εδώ διαβάζεις όλο το εξάμηνο και δεν είσαι και σίγουρος. Να είναι ευλογημένο έτσι θέλησε ο Θεός
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Achilleas
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 2 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 10 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Έχουμε 3 μαθήματα υποχρεωτικά(παλιά είχαμε 4 αλλά αφαιρέθηκε το 1 πέρσι γιατί ήταν εντελώς άκυρο με τη σχολη) και πρέπει να πάρουμε και 1-2 επιλογής από το Μαθηματικό οπότε βγαίνουν αρκετά. Όσον αφορά την κόρη σας δεν πειράζει ότι ίσως την πιεσατε, σημασία έχει ότι μετανοιωσατε και να χετε καλές σχέσεις. Πολλές φορές επιτρέπει ο Θεός τέτοια περιστατικά και μαλακώνει η καρδιά του ανθρώπου. Και πιστεύω το να μαλακώνει η καρδιά μας όσο περνάει ο καιρός με τη μυστηριακή ζωή είναι και δείγμα πνευματικής προόδου.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- aposal
- 12
Καλημέρα!
Σήμερα, ως γνωστόν, είναι Πέμπτη κι εγώ κάθε Πέμπτη (και όχι μόνον) καλημερίζω. Μια ευχή είναι κι αυτή να μας δώσει ο Θεός δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σήμερα, 7 Ιουνίου 2018, εορτάζουν:
1. Άγιος Θεόδοτος ο εν Άγκυρα
2. Αγία Ποταμιαίνη
3. Όσιος Παναγής Μπασιάς (Παΐσιος)
4. Αγία Ζηναΐς η Θαυματουργή
5. Αγίες Αισία και Σωσάννα
6. Άγιος Λυκαρίων
7. Άγιοι Ταράσιος και Ιωάννης
8. Όσιος Στέφανος ο Πρεσβύτερος
9. Όσιος Άνθιμος ο Πρεσβύτερος
10. Οσία Σεβαστιανή η Θαυματουργή
11. Άγιος Αναστάσιος ο Γόρδιος
12. Άγιοι Βασιλείδης μάρτυρας Στρατιώτης και Ιωάννης ο οσιομάρτυρας
13. Άγιος Αντώνιος της Μονής Βαλαάμ
14. Άγιος Willibald
Την ευλογία τους να έχουμε!
Σήμερα είναι ημέρα νηστείας. Επιτρέπεται το ψάρι.
Σήμερα, ως γνωστόν, είναι Πέμπτη κι εγώ κάθε Πέμπτη (και όχι μόνον) καλημερίζω. Μια ευχή είναι κι αυτή να μας δώσει ο Θεός δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σήμερα, 7 Ιουνίου 2018, εορτάζουν:
1. Άγιος Θεόδοτος ο εν Άγκυρα
2. Αγία Ποταμιαίνη
3. Όσιος Παναγής Μπασιάς (Παΐσιος)
4. Αγία Ζηναΐς η Θαυματουργή
5. Αγίες Αισία και Σωσάννα
6. Άγιος Λυκαρίων
7. Άγιοι Ταράσιος και Ιωάννης
8. Όσιος Στέφανος ο Πρεσβύτερος
9. Όσιος Άνθιμος ο Πρεσβύτερος
10. Οσία Σεβαστιανή η Θαυματουργή
11. Άγιος Αναστάσιος ο Γόρδιος
12. Άγιοι Βασιλείδης μάρτυρας Στρατιώτης και Ιωάννης ο οσιομάρτυρας
13. Άγιος Αντώνιος της Μονής Βαλαάμ
14. Άγιος Willibald
Την ευλογία τους να έχουμε!
Σήμερα είναι ημέρα νηστείας. Επιτρέπεται το ψάρι.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Μάνος
- 7
Αμήν! Καλημέρα σε όλους!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλημέρα αδελφοί μου και καλό πρωινό Πέμπτης να έχουμε! Γύρισα και από τα Αγγλικά, όλα πολύ καλά, πρώτα ο Θεός!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
Τι γράφετε αύριο;
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αύριο δεν γράφουμε κάτι, ξεκινούν οι Πανελλήνιες. Ούτε τη Δευτέρα γράφουμε! Την Τρίτη πάλι, με Ιστορία και Πολιτική Παιδεία!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
Μάλιστα! Εγώ γράφω αύριο ένα προγραμματιστικό μάθημα με αρκετά θεωρητικά στοιχεία και τελειώνω την Τρίτη με Γραμμική Άλγεβρα.
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Πέμπτης να έχουμε και καλή όρεξη!