Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Τι να περιμένει κανείς από τους συριζονδκράτες;;; Μπες στο blog μας www.orthodoxiep.blogspot.gr να δεις ένα άρθρο που εγώ συνέταξα επί του θέματος!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Ο Θεός να μας ελεεί!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Δημοσίευση από Μάνος »

Αμήν! Πολύ ωραίος ο λόγος σου, το απόλαυσα :)
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 449 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Αναστάση μου, σε ένα σημείο νομίζω ότι ήθελες να γράψεις «δεν αντιδρούμε», αλλά γράφεις «αντιδρούμε». Έλεγξε το ;)
Επίσης, πιστεύω πως η ανάμιξη καθαρεύουσας και απλής δημοτικής δεν χρειάζεται. Σύνεση, ηρεμία, προσευχή, θάρρος, αγάπη. Αυτά ας έχουμε στην καρδιά μας διαρκώς ;)
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Αα σας ευχαριστώ πολύ όλους! Έχετε δίκιο αγαπητέ κύριε Αναστάσιε, θα το διορθώσω! Όσο για την καθαρεύουσα, το έχω παρατηρήσει και σε άλλα εκκλησιαστικά sites και μου αρέσει σαν ιδέα! :) Νομίζω όμως ότι δεν ξέφυγα και δεν έγραψα κάτι κακό γι' αυτούς! :)
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 364 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Αναστάσιος έγραψε:Τι να περιμένει κανείς από τους συριζονδκράτες;;; Μπες στο blog μας http://www.orthodoxiep.blogspot.gr να δεις ένα άρθρο που εγώ συνέταξα επί του θέματος!
Να μην τους βάζουμε όλους σ΄ένα τσουβάλι, γιατί τότε οδηγούμαστε σε μη δημοκρατικές λύσεις. Η επανάσταση η πνευματική δε δίνει λύση σε προβλήματα δημοκρατίας. Ο λαός ωθείται με το λαϊκισμό και την ισοπέδωση σε κανονική επανάσταση, με όλες τις επιπτώσεις που έχει αυτή στη ζωή του.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Νίκος έγραψε:
Αναστάσιος έγραψε:Τι να περιμένει κανείς από τους συριζονδκράτες;;; Μπες στο blog μας http://www.orthodoxiep.blogspot.gr να δεις ένα άρθρο που εγώ συνέταξα επί του θέματος!
Να μην τους βάζουμε όλους σ΄ένα τσουβάλι, γιατί τότε οδηγούμαστε σε μη δημοκρατικές λύσεις. Η επανάσταση η πνευματική δε δίνει λύση σε προβλήματα δημοκρατίας. Ο λαός ωθείται με το λαϊκισμό και την ισοπέδωση σε κανονική επανάσταση, με όλες τις επιπτώσεις που έχει αυτή στη ζωή του.
Μα κύριε Νίκο, που ακριβώς τους έβαλα όλους στο ίδιο τσουβάλι; Σε πάρα πολλά σημεία διευκρινίζω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12

Δημοσίευση από Νίκος »

"συριζονδκράτες;;;;; ;)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Νίκος έγραψε:"συριζονδκράτες;;;;; ;)
Ααα, μιλάτε για εδώ και όχι για το blog! Τώρα κατάλαβα! :D Εννοείται ότι δεν είναι όλοι τις ίδιας "πάστας ", αλίμονο αν όλοι ήταν ίδιοι!
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12

Δημοσίευση από Νίκος »

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η υπογραφή συμφωνίας που δεσμεύει τη χώρα, χωρίς τη συναίνεση συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης και ιδίως χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού είναι πρωτοφανής συνταγματική εκτροπή. Δεν μπαίνει καν θέμα, αν η συμφωνία είναι καλή ή κακή και αν την επιθυμούσαν διακαώς διάφοροι "σύμμαχοι" της χώρας. Η τήρηση της δημοκρατικής νομιμότητας και της συνταγματικής τάξης είναι εκ των ουκ άνευ. Ο κ.Τσίπρας δεν διδάσκεται ούτε από την προσήλωση στη συνταγματική νομιμότητα του συνομιλητή του. Ο κ.Ζάεφ και από τη Βουλή θα περάσει τη συμφωνία και δημοψήφισμα θα κάνει και εκλογές, αν χρειαστεί. Ο κ.Τσίπρας αρκείται στη δική του υπογραφή και θα ζητήσει την έγκριση της Βουλής, αν και εφόσον όλα του πάνε "αριστερά". Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μεσολαβήσουν εκλογές. Τότε γιατί βιάζεται να υπογράψει ο κ.Τσίπρας, αφού η έγκριση της συμφωνίας από τη Βουλή είναι αμφίβολη; Μα για να δημιουργήσει τετελεσμένα για την επόμενη κυβέρνηση! Ποτέ η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν έφτασε σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού ούτε καν στις δικτατορίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”