Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Επιτελούς! Γεια σας αγαπητέ κύριε Απόστολε και καλά να περνάτε! Που μάς αφήσατε μονάχους μας;;; Άδειασε το φόρουμ!aposal έγραψε:Καλημέρα από την εκπάγλου καλλονής Τήνο!
Καλή Παναγιά!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλά, η σύγκριση Τήνου - Μεταξουργείου είναι λίγο άκυρη. Είναι σαν να συγκρίνεις πιτόγυρο με φασολάδα, για να γίνω πιο κατανοητός. 

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καληνύχτα φόρουμ!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλημέρα σε όλους τους αδελφούς υπό τις πρεσβείες της Παναχράντου Παρθένου και Υπεραγίας Θεοτόκου και Επουρανίας ημών Μητρός!!! Κοσμοσυρροή θα έλεγα στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ του ομωνύμου χωριού της Λακωνίας την σημερινή ημέρα, παρά το γεγονός ότι ο ναός είναι αρκετά μικρός!!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου! : [/size]

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλησπέρα σε όλους τους αδελφούς του φόρουμ σήμερα Κοίμηση της Θεοτόκου! Καλά, πού πήγαν όλοι; Ο κύριος Αναστάσιος, ο κύριος Απόστολος φάνηκε για λίγο, ο Μάνος, ο Κωνσταντίνος, οι κυρίες του φόρουμ μας (κυρία Φωτεινή και κυρία Νεκταρία), ο κύριος Πέτρος φάνηκε κι αυτός, ο κύριος Αχιλλέας επίση, ο κύριος Νίκος ο Ζαρκ, ο κύριος Νίκος ο διαχειριστής είναι πάντα εδώ! Φαίνεται οι περισσότεροι έχουν άδειες και ξεκουράζονται!!! 
Σιγά σιγά Αναστάση θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε. Η θερινή ραστώνη βλέπεις!

Σιγά σιγά Αναστάση θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε. Η θερινή ραστώνη βλέπεις!
Καλησπέρα!
Χρόνια Πολλά!
Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ’ όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».
http://panagiamalevi.blogspot.com/2016/ ... 5.html?m=1
Χρόνια Πολλά!
Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ’ όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».
http://panagiamalevi.blogspot.com/2016/ ... 5.html?m=1

- aposal
- 12
Δεν είχα ιντερνετ. Οι γείτονες που ήρθαν πριν λίγες μέρες μου έδωσαν το κωδικό τους για το wi-fi.Αναστάσιος έγραψε:Επιτελούς! Γεια σας αγαπητέ κύριε Απόστολε και καλά να περνάτε! Που μάς αφήσατε μονάχους μας;;; Άδειασε το φόρουμ!aposal έγραψε:Καλημέρα από την εκπάγλου καλλονής Τήνο!
Καλή Παναγιά!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αυτά είναι!aposal έγραψε:Δεν είχα ιντερνετ. Οι γείτονες που ήρθαν πριν λίγες μέρες μου έδωσαν το κωδικό τους για το wi-fi.Αναστάσιος έγραψε:Επιτελούς! Γεια σας αγαπητέ κύριε Απόστολε και καλά να περνάτε! Που μάς αφήσατε μονάχους μας;;; Άδειασε το φόρουμ!aposal έγραψε:Καλημέρα από την εκπάγλου καλλονής Τήνο!
Καλή Παναγιά!