Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπέρα αδελφοί. Θέλω να ζητήσω προσευχή, αν μου πείτε το Οκ, για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Είναι φίλος μου και σήμερα ακούστηκαν πολλές βλασφημίες από το στόμα του. Εγώ ενώ έχουμε ξανασυζητησει είπα αιρετικον άνθρωπο μετά πρώτης και δευτερας νουθεσιας παρετου. Γι'αυτο εσωτερικά προσευχομουν ακατάπαυστα στον Κύριο να τον ελεήσει. Δεν υπερβάλλω αλλά ένιωσα φοβερή δαιμονικη ενέργεια. Δεν προβαινω σε λεπτομέρειες για να μην σαν σκανδαλισω. Άμα μου δώσετε το Οκ θα σας πω όνομα.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αν θες στείλε μου ΠΜ. Περίμενε και τους υπόλοιπους αδελφούς να δεις τι θα πουν.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
Θα σου στείλω σίγουρα, ας περιμένουμε πρώτα λίγο.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
ΟΚ
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
Να χαίρεται τη βασιλεία του λοιπόν και την Ιερωσύνη! Δεν γνωρίζω εγώ.
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλώς τον και ευλογημένο το νέο έτος! Αχ αυτή η Γ' Λυκείου. Θα τήν δούμε του χρόνου, πρώτα ο Θεός.Konstantinos έγραψε:Ευλογημένο και σωτήριο το έτος 2019 σε όλους!
Καλησπέρα κατ'αρχας!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μήπως γνωρίζει κάποιος!
Στις 17 του μήνα (μνήμη του Αγίου Αντωνίου) χειροτονείται εις διάκονος ένας παιδικός μου φίλος.Πως θα μπορούσε να πάω στην εκκλησιά χωρίς να πάρω απουσίες;(Γ λυκείου φέτος και κάνουμε οικονομία...) Λογικά, δεν θα ξέρει κάποιος, απλώς είπα να εξαντλήσω τις πιθανότητες!![]()
Καλή χρονιά σε όλους μας!κάθε καλό σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Ο Κύριος να ευλογεί τον φίλο σου να γίνει άξιος ποιμένας και να κάνει όσα περισσότερα μπορεί για το ποίμνιό του. Τώρα για το ερώτημά σου ιδέα δεν έχω.
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ευλογημένη και καλή νύχτα σε όλους μας!
- aposal
- 12
Να μην πεις τίποτε. Αν δεν αισθάνεσαι καλά που προσεύχεσαι γι' αυτόν σταμάτησέ το και όταν επισκεφθείς τον πνευματικό σου συζήτησέ το μαζί του.Μάνος έγραψε:Καλησπέρα αδελφοί. Θέλω να ζητήσω προσευχή, αν μου πείτε το Οκ, για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Είναι φίλος μου και σήμερα ακούστηκαν πολλές βλασφημίες από το στόμα του. Εγώ ενώ έχουμε ξανασυζητησει είπα αιρετικον άνθρωπο μετά πρώτης και δευτερας νουθεσιας παρετου. Γι'αυτο εσωτερικά προσευχομουν ακατάπαυστα στον Κύριο να τον ελεήσει. Δεν υπερβάλλω αλλά ένιωσα φοβερή δαιμονικη ενέργεια. Δεν προβαινω σε λεπτομέρειες για να μην σαν σκανδαλισω. Άμα μου δώσετε το Οκ θα σας πω όνομα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Καληνύχτα σε όλο τον δοκιμαζόμενο κόσμο με την ευλογία του οσίου Θεοδοσίου που γιορτάζει αύριο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Μάνος
- 7
Έχετε δίκιο ότι όσο προσεύχομαι τόσο περισσότερο επίθεση δέχομαι(λογισμοι). Ίσως είναι αντίδραση για να σταματήσει η προσευχή ίσως κάτι άλλο. Τα λοιπά στον πνευματικό.aposal έγραψε: Να μην πεις τίποτε. Αν δεν αισθάνεσαι καλά που προσεύχεσαι γι' αυτόν σταμάτησέ το και όταν επισκεφθείς τον πνευματικό σου συζήτησέ το μαζί του.