Για να προφυλάξει εμένα από το ίδιο παράπτωμα.filtor έγραψε:
Όταν μου το δίνει κι εγώ πέσω σε υπερηφάνεια γιατί μου το έδωσε αφού ήξερε πως θα υπερηφανευτώ;
Γράφτηκε ξανά .Όποιος θέλει οπίσω μου ερθεί ¨Το πεπρομένο που αναφέρεται πιο πάνω αυτό είταν το όπλο του Μωάμεθ για να πετύχει τον σκοπό του σαν πονηρός που ήταν. Δηλαδή, Όταν έβλεπε τους ανθρώπους του να αποτραβιόνται από τις μάχες και να φεύγουν, τους λέει το περίφημο ΚΙΣΜΕΤ =πεπρωμένο-Η ζωή σας είναι καθιερωμένη πότε θα πεθάνεται είτε βρισκόσαστε στον πόλεμο εΊτε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας. Το κόλπο έπιασε και ρίχτηκαν όλοι στην μάχη και θα έπερναν και πλούσια λάφυρα...Στον ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗ του Τριωδίου, ΙΓ-βιβλίο και στην σελίδα 50-¨η 51. λέει. Ο Θεός δεν ορίζει πως θα πεθάνει ο κάθε ένας αν πνιγέι στην θάλασσα ¨η με σχοινί στο σπίτι του. Ο Θεός γίνεται συνένοχος να αυτοκτονίσει κάποιος?¨η να τρέχει με το Κάρο του όσο φτάνει το κοντερ;. Και το ΄τελος του τι είναι; ο θάνατος Ο Θεός είπε στο Γένεσις-ΣΤ-3-μετά την αυξανομένη αμαρτία των ανθρώπων που ζούσαν τότε κοντά στα χίλια χρόνια . Δεν σας εξολοθρεύω όλους όμως για να περιορίσω την αμαρτία επιδή οΘεός μακροθυμεί Ορίζω την Ζωή σας μέχρι 120- έτη