Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Χαιρετισμός

Διαβάστε ποιοι είμαστε, τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ Ορθοδοξία και το χαιρετισμό των μελών.

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
aposal
12

Re: Χαιρετισμός

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς τον!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Καλωσορίζω ολα τα παιδιά, εύχομαι καλή διαμονή και πάνω απο ολα ωφέλιμη πνευματικά.
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Δεν είμαστε όλοι παιδιά...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Nαι δεν ειμαστε ολοι παιδιά...........το ξέχασα :mrgreen: :D
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλωσορίζουμε στην παρέα μας το Μιχάλη (Μιχαλης). Αγαπητέ Μιχάλη η εγγραφή σου ενεργοποιήθηκε και μπορείς να παίρνεις μέρος στις συζητήσεις.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Μιχαλης
12

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Καλώς σας βρηκα. Ευχαριστώ, να είστε καλά. Καλή δύναμη.
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Καλωσορίζω ολα τα παιδιά,Mιχάλη καλώς ήρθες στην παρέα μας, εύχομαι καλή διαμονή και πάνω απο ολα ωφέλιμη πνευματικά.
Άβαταρ μέλους
ORTHODOXIA
12

Δημοσίευση από ORTHODOXIA »

Η Ομάδα Διαχείρισης έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον π. Μάξιμο Αγιορείτη, με τον οποίο το forum συνδέεται σχεδόν από την ίδρυση του:
Σεβαστέ μας π.Μάξιμε,

Ευλογείτε Γέροντα. Είστε εδώ και πολλά χρόνια η πνευματική έμπνευση και ο άρρηκτος σύνδεσμος του forum ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η Χριστιανική Γωνιά του Διαδικτύου με το Άγιο Όρος. Έχουμε καιρό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, επομένως υποθέτω ότι δεν γνωρίζετε ότι το forum βρισκεται σε μετακόμιση σε νέο μισθωμένο server. Η νέα μας διεύθυνση είναι:

http://www.orthodoxos.com.gr

Ήδη η εγγραφή σας μεταφέρθηκε με τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα Χρήστη: Πατήρ_Μάξιμος
Κωδικός πρόσβασης: *********************

Ήδη έχει μεταφερθεί μεγάλο μέρος των δημοσιεύσεων από το παλιό forum στο καινούργιο και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταφορά και να λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κατηγορίες δημοσιεύσεων.

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Αν, λοιπόν, δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις μας, ζητούμε την ευλογία να απευθυνόμαστε σε σας μέσω e-mail, για πααντήσεις σε δύσκολα πνευματικά θέματα και θέματα που αφορούν το Άγιο Όρος, όπως γινόταν και παλιότερα.

Για την Ομάδα Διαχείρισης
Νίκος Κοπελιάς
Ο π. Μάξιμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
Πατηρ_Μάξιμος έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ e.mail ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,

ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΠΡΕΠΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΜΟΥ http://www.maximosathos.com.

ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ Ο ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ.
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Πατηρ_Μάξιμος έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ e.mail ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,

ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΠΡΕΠΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΜΟΥ http://www.maximosathos.com.

ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ Ο ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ.
Θέλω να πω το εξής: όσοι κοροϊδεύουν ή βρίζουν καλό είναι να απομακρύνονται από εδω μέσα γιατί κάνουν όπως βλέπετε μεγαλύτερο κακό παρά καλό.
Άβαταρ μέλους
stratis
12

Δημοσίευση από stratis »

Χρόνια και ζαμάνια. Πέρασαν παραπάνω από 6 χρόνια τότε στον Ιnvisionplus που ανοίγαμε αυτό εδώ το φόρουμ. Η ζωή μας σκόρπισε όλους. Ο Νίκος το κράτησε. Και όχι μόνο. Το ζωντάνεψε. Έφερε νέο κόσμο. Tο αρχικό site, πάλαι ποτέ orthodoxia.edo.gr και orthodoxos.info υπάρχει στο orthodoxia-net.gr.

Θα ενημερώσω το Θανάση και το Νέστορα σχετικά. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους.

Μπράβο Νίκο! Μπράβο και στα παιδιά που αν και δεν τα γνωρίζω γιατί οι περισσότεροι πρέπει να είναι καινούρια μέλη που στηρίζουν αυτό το μικρό ξωκκλήσι όπως το αποκαλούσε ο Θανάσης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχετικά με το forum ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, About our forum ORTHODOXIA”