Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- aposal
- 12
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλό βράδυ και από μένα! Καλό αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια της νηστείας που κρατάει, ως γνωστόν 48 ημέρες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλό κι ευλογημένο βράδυ Κυριακής ας μας χαρίσει ο Θεός αδελφοί μου και προπάντων εν Χριστώ! Καλή εβδομάδα για αύριο και καλή Καθαρά Δευτέρα! Αύριο η έναρξη του αγώνα της νηστείας μας!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Καλό ξημέρωμα σε όλους και Καλή Σαρακοστή εύχομαι με χαρά Χριστού!!

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλημέρα αδελφοί μου και Καλή και Άγια Μεγάλη Τεσσαρακοστή να έχουμε!!! Σήμερα άρχεται ο αγώνας της νηστείας μας (ο αγώνας ποτέ δεν σταματάει βέβαια) και διαρκεί μέχρι και το Μέγα Σάββατον το βράδυ! Ο Θεός να μας ελεεί και να μας δίνει δύναμη!!! Καλή Καθαρά Δευτέρα να έχουμε αδελφοί μου και καλή εβδομάδα!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Καλημέρα αδελφια μου και καλή αρχή στον αγώνα μας!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Εύχομαι να έχουμε όλη μια καλή και ευλογημένη σαρακοστή με υγεία και υπομονή. Καλόν αγώνα και ο Θεός να μας δώσει τη δύναμη και την φώτιση για να μπορέσουμε να ξεχάσουμε λόγια που μας έχουν πληγώσει βαθιά. Με τη βοήθειά Του και τη δική μας θέληση θα τα καταφέρουμε.
Επειδή η μέρα το επιβάλλει είχαμε σήμερα για το μεσημέρι φασολάδα. Και αντί για σαλάτα πιπεριές Φλωρίνης. Σε εμάς καλή χώνεψη και σε όσους από εσάς δεν έχετε φάει ακόμη, καλή όρεξη.
Την Παρασκευή η πρώτη Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας. Με το καλό και βοήθειά μας.

Επειδή η μέρα το επιβάλλει είχαμε σήμερα για το μεσημέρι φασολάδα. Και αντί για σαλάτα πιπεριές Φλωρίνης. Σε εμάς καλή χώνεψη και σε όσους από εσάς δεν έχετε φάει ακόμη, καλή όρεξη.
Την Παρασκευή η πρώτη Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας. Με το καλό και βοήθειά μας.

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Καθαράς Δευτέρας να έχουμε και καλή όρεξη για το σαρακοστιανό σας τραπέζι!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αμήν αγαπητή κυρία Φωτεινή! Να είστε καλά!ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Εύχομαι να έχουμε όλη μια καλή και ευλογημένη σαρακοστή με υγεία και υπομονή. Καλόν αγώνα και ο Θεός να μας δώσει τη δύναμη και την φώτιση για να μπορέσουμε να ξεχάσουμε λόγια που μας έχουν πληγώσει βαθιά. Με τη βοήθειά Του και τη δική μας θέληση θα τα καταφέρουμε.
Και τώρα ας κάνουμε λίγα Γερμανικά επί τη ευκαιρία:
Αλήθεια, πώς είναι η Καθαρά Δευτέρα στα Γερμανικά, πώς είναι η Σαρακοστή και πώς η Μεγάλη Εβδομάδα;