Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Valerie
7

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Valerie »

Καλησπέρα παιδιά, διανύω περίεργη περίοδο, προβλήματα υγείας, άγχος, ανακατατάξεις και αλλαγές.
Δεν σας ξεχνώ! Αδελφικούς ασπασμούς σε Αναστάση, Αποστόλη και σε όσους αναρωτήθηκαν αν ζω :oops:
Άβαταρ μέλους
Achilleas
12
Έχει ευχαριστήσει: 2 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 10 φορές

Δημοσίευση από Achilleas »

Η δύναμη του Σταυρού του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να προστατεύει όλο τον κόσμο. Καλό κυριακάτικο μεσημέρι!!
Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Καλό Κυριακάτικο μεσημέρι αδελφοί μου και καλή όρεξη!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Valerie έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, διανύω περίεργη περίοδο, προβλήματα υγείας, άγχος, ανακατατάξεις και αλλαγές.
Δεν σας ξεχνώ! Αδελφικούς ασπασμούς σε Αναστάση, Αποστόλη και σε όσους αναρωτήθηκαν αν ζω :oops:
Να είσαι πάντα καλά Βαλέρια ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε! Έχω και μια προσευχή για εσένα που θα βοηθήσει ώστε να πάνε όλα καλά! Είναι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου :

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.Αγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Αγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.Σ όλο τον κόσμο και σ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.
Πάτερ ημών
ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομα Σου.
Ελθέτω η βασιλεία Σου.
Γενηθήτω το θέλημα Σου, ως εν ουρανώ και επί της γης.
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον.
Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,
αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.
Αμήν.
Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου.Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς.Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Ευχές για πολλά πολλά περαστικά!!!
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Δημοσίευση από Μάνος »

Valerie έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, διανύω περίεργη περίοδο, προβλήματα υγείας, άγχος, ανακατατάξεις και αλλαγές.
Βαλέρια με τη βοήθεια του Κυρίου όλα θα πάνε καλά!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Achilleas έγραψε:Η δύναμη του Σταυρού του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να προστατεύει όλο τον κόσμο. Καλό κυριακάτικο μεσημέρι!!
Αμήν αμήν!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Valerie
7

Δημοσίευση από Valerie »

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Αναστάση, εσένα σ' αγαπώ ιδιαίτερα, είσαι σαν μικρός μου αδερφός, επειδή είσαι και μικρό. Φιλιά σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Να είσαι πάντα καλά :) :)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Valerie έγραψε:Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Αναστάση, εσένα σ' αγαπώ ιδιαίτερα, είσαι σαν μικρός μου αδερφός, επειδή είσαι και μικρό. Φιλιά σε όλους.
Μη λες τέτοια και ζηλεύουν οι υπόλοιποι :D!!! Όλα θα πάνε καλά!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”