Πανελλήνια κιόλας, ε; Τι συνέλευση είναι αυτή;;;;;Αναστάσιος έγραψε:Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό απόγευμα Δευτέρας να έχουμε και καλή εβδομάδα!!!!!!!!
Κωνσταντίνε ωραία περνάς; Εμείς δεν θα έχουμε την Τετάρτη γιατί μας είπαν ότι θα γίνει πανελλήνια συνέλευση καθηγητών!
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
Καλησπέρα κι από μένα!!!
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
Καλώς την! Χαιρόμαστε να σε βλέπουμε εδώ!!!
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Γιά πιο ακριβώς παιδί μιλάς; Σε πια περιοχή μένεις; Ζωή σε λόγου μας...!!Konstantinos έγραψε:Καλησπέρα! Φυσικά ,θα συγκεντρωθούν όλοι οι καθηγητές της γης στον Παρθενώνα να συζητήσουν τις νέες μεθόδους διδασκαλίας!Φωτεινή έγραψε:Πανελλήνια κιόλας, ε; Τι συνέλευση είναι αυτή;;;;;Αναστάσιος έγραψε:Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό απόγευμα Δευτέρας να έχουμε και καλή εβδομάδα!!!!!!!!
Κωνσταντίνε ωραία περνάς; Εμείς δεν θα έχουμε την Τετάρτη γιατί μας είπαν ότι θα γίνει πανελλήνια συνέλευση καθηγητών!![]()
Αναστασιε,εγώ δεν έχω ούτε αύριο αφενός για την κατάληψη και αφετέρου για το παιδί που έπεσε από το βουνό μας.![]()
![]()
στου οποίου την κηδεία ήθελα πολύ να πάω αλλού λόγω νεκροταφείου σιχαίνομαι...

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Έτσι μας είπαν αγαπητή κυρία Φωτεινή...!!!Φωτεινή έγραψε:Πανελλήνια κιόλας, ε; Τι συνέλευση είναι αυτή;;;;;Αναστάσιος έγραψε:Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό απόγευμα Δευτέρας να έχουμε και καλή εβδομάδα!!!!!!!!
Κωνσταντίνε ωραία περνάς; Εμείς δεν θα έχουμε την Τετάρτη γιατί μας είπαν ότι θα γίνει πανελλήνια συνέλευση καθηγητών!

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Γιά μπες τώρα και δεςValerie έγραψε:Αναστάση δεν μας καταδέχεσαι στο chat?

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Το άκουσα αλλά δεν άκουσα περιοχή. Τι να πω. Ο Θεός να τον αναπαύσει!Konstantinos έγραψε:Μένω στο Κερατσίνι! στο βουνό που μένω είχε πάει ένα παιδί 26 χρόνων να βγάλει μια selfie και έσπασε ο βράχος με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 60μ και να πεθάνει.