Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Aaaahhh! Wo sind Sie Frau Φωτεινή;;;;
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Σε κοιτάζω κατάματα και σου θυμίζω: Όταν είχα έρθει Ν. Μάκρη και δεν μας καταδέχτηκες, ήταν καλά;;;Αναστάσιος έγραψε:Η Βαλέρια δεν απαντάει! Τι να πει; Είμαι εγώ εδώ! Πως να με "κοιτάξει" μετά από αυτά που λέω;;;
Φάε τη σκόνη του Κωνσταντίνου, τώρα... (σαρδόνιο γέλιο...)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αυτά αλλού να τα πεις!!!Konstantinos έγραψε:![]()
![]()
![]()
Πάλι καλά που είσαι και μετριόφρων!

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Είναι μία μόνο από τις πολλές αρετές που με διακρίνουν.nickzark έγραψε:Υπομονή θέλειValerie έγραψε:Καλησπέρα Νίκο, συνηθισμένα αυτά στις μοιραίες γυναίκες, δεν βαριέσαι...
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
WhatValerie έγραψε:Σε κοιτάζω κατάματα και σου θυμίζω: Όταν είχα έρθει Ν. Μάκρη και δεν μας καταδέχτηκες, ήταν καλά;;;Αναστάσιος έγραψε:Η Βαλέρια δεν απαντάει! Τι να πει; Είμαι εγώ εδώ! Πως να με "κοιτάξει" μετά από αυτά που λέω;;;
Φάε τη σκόνη του Κωνσταντίνου, τώρα... (σαρδόνιο γέλιο...)

Ποτέ δεν μου είπες ότι ήρθες! Μόνο ότι μπορεί να ερχόσουν! Τέλος πάντων, είμαι και bussines man τι να κάνουμε!!!
Είσαι και γιάπις... Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει γιατί μετά προέκυψαν άλλα, σοβαρά και δυσάρεστα... Όλα καλά όμως, οπότε την επόμενη φορά δεν θα το γλυτώσειςΑναστάσιος έγραψε:WhatValerie έγραψε:Σε κοιτάζω κατάματα και σου θυμίζω: Όταν είχα έρθει Ν. Μάκρη και δεν μας καταδέχτηκες, ήταν καλά;;;Αναστάσιος έγραψε:Η Βαλέρια δεν απαντάει! Τι να πει; Είμαι εγώ εδώ! Πως να με "κοιτάξει" μετά από αυτά που λέω;;;
Φάε τη σκόνη του Κωνσταντίνου, τώρα... (σαρδόνιο γέλιο...)ή μάλλον was
Ποτέ δεν μου είπες ότι ήρθες! Μόνο ότι μπορεί να ερχόσουν! Τέλος πάντων, είμαι και bussines man τι να κάνουμε!!!

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Γι' αυτά τα προβλήματα άλλος προσευχήθηκε και άναψε κεράκι! Σε άλλον το ζήτησες! Όχι στον Κωνσταντίνο!!! Ήθελα όμως και το έκανα!!!Valerie έγραψε:Είσαι και γιάπις... Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει γιατί μετά προέκυψαν άλλα, σοβαρά και δυσάρεστα... Όλα καλά όμως, οπότε την επόμενη φορά δεν θα το γλυτώσειςΑναστάσιος έγραψε:WhatValerie έγραψε:
Σε κοιτάζω κατάματα και σου θυμίζω: Όταν είχα έρθει Ν. Μάκρη και δεν μας καταδέχτηκες, ήταν καλά;;;
Φάε τη σκόνη του Κωνσταντίνου, τώρα... (σαρδόνιο γέλιο...)ή μάλλον was
Awwwwww... Αυτό πόνεσε...Αναστάσιος έγραψε:Γι' αυτά τα προβλήματα άλλος προσευχήθηκε και άναψε κεράκι! Σε άλλον το ζήτησες! Όχι στον Κωνσταντίνο!!! Ήθελα όμως και το έκανα!!!Valerie έγραψε:Είσαι και γιάπις... Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει γιατί μετά προέκυψαν άλλα, σοβαρά και δυσάρεστα... Όλα καλά όμως, οπότε την επόμενη φορά δεν θα το γλυτώσειςΑναστάσιος έγραψε: Whatή μάλλον was

Για την ακρίβεια, από όλους εδώ το ζήτησα... Και από σένα, κατ' ιδίαν...
(Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου <3)
(Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου <3)
Μ' αγαπάει, ας λέει... Αλλά αν γνωριζόμασταν νωρίτερα, θα είχα προβλήματα με τον νόμο, Κωνσταντίνε μου...