Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Πέτρος »

Ή Πιερικός ή Δόξα Δράμας θα είσαι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Valerie
7

Δημοσίευση από Valerie »

Καλησπέρα σας.
Άβαταρ μέλους
Valerie
7

Δημοσίευση από Valerie »

Για όσους ενοχλήθηκαν από τον (κατά τα άλλα χαριτωμένο) μακροσκελή διάλογο μεταξύ τριών ατόμων, αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν ταιριάζει με το πνεύμα του παρόντος forum. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι, νέοι και όσοι νιώθουν νέοι. Γιατί; Γιατί έτσι θέλει ο Απόστολος. Αποχωρώ λοιπόν. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την προσευχή. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Πέτρος έγραψε:Ή Πιερικός ή Δόξα Δράμας θα είσαι! :mrgreen:
ΟΦΗ
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Δημοσίευση από Πέτρος »

ΟΦΗ είναι ο Μάνος.
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Valerie έγραψε:Για όσους ενοχλήθηκαν από τον (κατά τα άλλα χαριτωμένο) μακροσκελή διάλογο μεταξύ τριών ατόμων, αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν ταιριάζει με το πνεύμα του παρόντος forum. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι, νέοι και όσοι νιώθουν νέοι. Γιατί; Γιατί έτσι θέλει ο Απόστολος. Αποχωρώ λοιπόν. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την προσευχή. Καλή συνέχεια.
Oχι στασου. πλακα κανει ο Αποστολος.
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Valerie έγραψε:Για όσους ενοχλήθηκαν από τον (κατά τα άλλα χαριτωμένο) μακροσκελή διάλογο μεταξύ τριών ατόμων, αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν ταιριάζει με το πνεύμα του παρόντος forum. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι, νέοι και όσοι νιώθουν νέοι. Γιατί; Γιατί έτσι θέλει ο Απόστολος. Αποχωρώ λοιπόν. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την προσευχή. Καλή συνέχεια.
Ο Απόστολος έκανε πλάκα, είμαι σίγουρος γι' αυτό, πολύ σε παρακαλώ να μην αποχωρήσεις!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Εάν μιλάς σοβαρά εγώ έχω να πω ότι δεν ενοχλήθηκα. Χιουμοριστική ήταν η δημοσίευσή μου. Αλλά ακόμη και να μην ήταν, οι κανονισμοί του φόρουμ κανονίζονται από τους διαχειριστές. Αλίμονο αν κάθε μέλος έδιωχνε ένα άλλο επειδή κάτι δεν του άρεσε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
Valerie
7

Δημοσίευση από Valerie »

aposal έγραψε:
Εάν μιλάς σοβαρά εγώ έχω να πω ότι δεν ενοχλήθηκα. Χιουμοριστική ήταν η δημοσίευσή μου. Αλλά ακόμη και να μην ήταν, οι κανονισμοί του φόρουμ κανονίζονται από τους διαχειριστές. Αλίμονο αν κάθε μέλος έδιωχνε ένα άλλο επειδή κάτι δεν του άρεσε!
Εντάξει τότε, αν και δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι αστειευόσουν κι εντελώς. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Παρασκευής να έχουμε, καλή όρεξη και καλό ΠΣΚ να περάσουμε. Στο σημείο αυτό θέλω να πω (παρά την ηλικία μου) ότι αναλογίζομαι το μέγεθος της ευθύνης μου. Αυτό που εννοώ είναι ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας έχουν δικαίωμα να πράξουν αναλόγως με το προφίλ μου. Ζητώ κι εγώ συγγνώμη γι' αυτό που προκλήθηκε, ο παρορμητισμός μου είναι αν μη τι άλλο γνωστός.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”