Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Φωτεινή έγραψε:
Αναστάσιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Γύρισα πριν από λίγο απ' τις εξετάσεις. Επίπονη διαδικασία και πολύ κουραστική επί τρεισήμισι ώρες να είσαι καθιστός και να γράφεις. Ο χρόνος ίσα ίσα έφτανε για όλους τους τομείς εξέτασης. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως τα πήγα. :| Ο Θεός να βάλει το χέρι του για το καλύτερο!!!
Καλά αποτελέσματα Αναστασούλη. Είμαι σίγουρη πως τα πήγες καλά. Μην ανησυχείς!!!!!!! :D
Ευχαριστώ αγαπητή και καλή κυρία Φωτεινή!!! Vielen Dank!!! Λέτε; :( Δεν ξέρω, ειλικρινά! Μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι Του!!! Anyway (να κάνουμε και practise για το speaking), χαίρομαι που είστε καλά!!! Μακάρι οι ευχές σας να βγουν αληθινές!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Καλό κι ευλογημένο Σαββατόβραδο ας μας χαρίσει ο Θεός αδελφοί μου και προπάντων εν Χριστώ!!!!!!!! Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να λύσει τα προβλήματα όλων μας, να μας δίνει δύναμη, να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες μας, να μας αξιώνει να Τον υπηρετούμε, να μας συγχωρεί και να μας ελεεί!!!!!!!! Εξαιρετικά κουραστική η σημερινή μέρα, δεν θα προλάβω να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι!!!!!!!! :D Εν πάση περιπτώσει, μακάρι όλα να πάνε καλά με την βοήθεια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!!!!!!!!

ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!!!!!!

ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!!!!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Δημοσίευση από Μάνος »

Εγώ είχα άγχος για το speaking! Ειδικά στα γερμανικά που είχε και συνομιλητή!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Μάνος έγραψε:Εγώ είχα άγχος για το speaking! Ειδικά στα γερμανικά που είχε και συνομιλητή!
Αυτο το speaking το φοβόμουν και εγω. Ακόμα το θυμάμαι. Μόνο αυτό. Γιατί τα γερμανικά τα ξεχασα σχεδόν
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Αναστάσιος έγραψε:Πάντως εγώ έχω την τάση να είμαι απαισιόδοξος και να περιμένω το χειρότερο ενώ έρχεται το καλύτερο. ΜΑΚΑΡΙ και τώρα να γίνει το ίδιο!!!!!!!!

Υ. Γ: Συγγνώμη που όλο αυτό τον καιρό σας έχω κουράσει με το να σας λέω για το lower!
Καλα αποτελέσματα εύχομαι. Δεν μας κουράσες με το lower . Αντε και higher τώρα
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Καλημέρα αδελφοί μου και καλό πρωινό Κυριακής των Αγίων Πατέρων να έχουμε!!! Μόλις γύρισα από την Θεία Λειτουργία η οποία μου πήρε όλο το χθεσινό άγχος!!!
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

nickzark έγραψε:
Μάνος έγραψε:Εγώ είχα άγχος για το speaking! Ειδικά στα γερμανικά που είχε και συνομιλητή!
Αυτο το speaking το φοβόμουν και εγω. Ακόμα το θυμάμαι. Μόνο αυτό. Γιατί τα γερμανικά τα ξεχασα σχεδόν
Εμένα το speaking είναι το "τελευταίο μου χαρτί". Απ' αυτό θα κριθεί αν θα το πάρω ή όχι γιατί αν δεν τα πας καλά σε κάποιον τομέα εξέτασης (π.χ listening) άμα τα πας καλά σε έναν άλλο αυτό βοηθάει αυτόν που δεν τα πήγες καλά!
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

nickzark έγραψε:
Αναστάσιος έγραψε:Πάντως εγώ έχω την τάση να είμαι απαισιόδοξος και να περιμένω το χειρότερο ενώ έρχεται το καλύτερο. ΜΑΚΑΡΙ και τώρα να γίνει το ίδιο!!!!!!!!

Υ. Γ: Συγγνώμη που όλο αυτό τον καιρό σας έχω κουράσει με το να σας λέω για το lower!
Καλα αποτελέσματα εύχομαι. Δεν μας κουράσες με το lower . Αντε και higher τώρα
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ κύριε Νίκο! :)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Κυριακής των Αγίων Πατέρων να έχουμε και καλή όρεξη!!!
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Konstantinos έγραψε:
Αναστάσιος έγραψε:Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Κυριακής των Αγίων Πατέρων να έχουμε και καλή όρεξη!!!
Μην ξεχνάμε και την Αγιά Λυδία την φιλιππησια
Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Κυριακής των Αγίων Πατέρων και της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας να έχουμε και καλή όρεξη!!!

Τώρα σου αρέσει;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”