Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Μάνος »

Εμείς δεν είχαμε τέτοια πράγματα στην εποχή μου :lol: . Είσαι όμως σύγχρονος μαθητής λυκείου και μπορείς να μου απαντήσεις.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Καλή επιτυχία παιδιά!
Με τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος και με τη δική σας προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά!
Βετεράνος των εξετάσεων, έχω δώσει πολλές αλλά έχω «προσφέρει» και κάμποσες τότε που εργαζόμουν ως εργαστηριακός συνεργάτης.
Εάν μου επιτρέπετε μερικές συμβουλές, χρειάζεται προσήλωση, καθαρό μυαλό, στόχευση και ΟΧΙ γκρίνια!
Θυμηθείτε τα λόγια του αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου σχετικά με τη γκρίνια, όποιος τη σπέρνει, θα τη θερίσει! ;)
Καλή επιτυχία! :)
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Έτσι είναι! Ευχαριστούμε κ.Αναστάσιε!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Ευχαριστούμε πάρα πολύ αγαπητέ κύριε Αναστάσιε για τις ωραίες σας συμβουλές!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Εγώ κάθε χρόνο έχω να διαβάσω και τον Αύγουστο μπορεί και λίγο Ιούλιο για τον Σεπτέμβρη που όλο και κάτι θα μου χει μείνει να δώσω, αρά μπορείς να ηρεμήσεις :D
Άβαταρ μέλους
Σιτάρι
7

Δημοσίευση από Σιτάρι »

Καλησπέρα σας

Καλη επιτυχία σ όσους γράφουν εξετάσεις κι ο Θεός να σας βλέπει και να σας πάνε ολα κατ ευχήν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Ευχαριστούμε Ελένη! Και εσένα να σε φωτίζει το Άγιο Πνεύμα που εορτάζει σήμερα, δηλαδή ο Θεός!
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Konstantinos έγραψε:Έχετε δίκιο, ωστόσο λείπει η όρεξη και η διάθεση για διάβασμα τουλάχιστον από μεριάς μου...η αλήθεια είναι ότι κόπιασα πολύ όλο το χειμώνα και τώρα δεν αντέχω άλλο... ειλικρινά... τέλος πάντων!την περνάω την τάξη χωρίς καμία προσπάθεια :lol: αλλά θα χαλάσει ο Μ.Ο. άρα διααααβασμαααααα...

Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Αμήν Κωνσταντίνε! Εγώ βέβαια δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα ιδιαίτερα. Πιο δραματικό το περίμενα το λύκειο απ' ότι είναι. Τουλάχιστον τώρα στην πρώτη τάξη, μετά τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι ειδυλλιακά όπως τώρα! Δε βαριέσαι. Χάθηκε ο κόσμος να υπήρχαν κλασικά λύκεια και θετικά για να πηγαίναμε εμείς οι θεωρητικοί στα πρώτα για να μην "έχουμε στην πλάτη μας" και τις ανυπόφορες φυσικές, χημείες, άλγεβρες, γεωμετρίες κ.λπ :?: :?: :?: :?:

Σε όλα τα σχολεία να υπήρχαν βέβαια τα Θρησκευτικά (αλλά όχι τα εμετικά Νέα Θρησκευτικά, τα παλιά και Ορθόδοξα)!!!!!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Αυτό το πρόβλημα εκτός του λυκείου το αντιμετώπιζω και στη σχολή, πολλά μαθήματα μου είναι αδιάφορα, αλλά πρέπει να τα περάσω.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Μάνος έγραψε:Αυτό το πρόβλημα εκτός του λυκείου το αντιμετώπιζω και στη σχολή, πολλά μαθήματα μου είναι αδιάφορα, αλλά πρέπει να τα περάσω.
Ααχχ! Τι να πω, σε νιώθω!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”