ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗΗΗΗ!!!!!!aposal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους μας!
Μια και μόλις το πρωί έμαθα ότι δεν νηστεύουμε σήμερα, πάω να τσακίσω κανένα πιτόγυρο!
Δεν στέλνετε κανένα και απ' εδώ γιατί με τον αρακά άντε να χορτάσει κάνεις;;;
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗΗΗΗ!!!!!!aposal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους μας!
Μια και μόλις το πρωί έμαθα ότι δεν νηστεύουμε σήμερα, πάω να τσακίσω κανένα πιτόγυρο!
Είστε στη δουλειά και έχετε βρει ευκαιρία για γυροπιτάκι;aposal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους μας!
Και εγώ για τον δικό σας! Δόξα τω Θεώ έχουμε καλούς επισκόπους! Ο κ.Ειρηναίος είναι στα 85 τώρα με 12 χρόνια Αρχιεπίσκοπος και 43 χρόνια Επίσκοπος, πρίν γίνει Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Χανιά)!Αναστάσιος έγραψε:Έχω ακουστά για τον Σεβασμιότατο!
Όχι θα κάτσει! Και να δεις ατυχία τη Δευτέρα που γράφω δύο μαθήματα και θα τελειώσω αργά αρχίζει η νηστεία...!!!Μάνος έγραψε:Είστε στη δουλειά και έχετε βρει ευκαιρία για γυροπιτάκι;aposal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους μας!
Δόξα τω Θεώ! Ο Σεβασμιότατος κ. Κυρίλλος Μισιακούλης είναι 55 και στις 10 Μαΐου εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο πρώτος Μητροπολίτης της αρτισυστάτου Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και χειροτονήθηκε στις 14 Μαΐου 2010 ενώ ενθρονίσθηκε στις 8 Ιουνίου του ίδιου έτους από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο!Μάνος έγραψε:Και εγώ για τον δικό σας! Δόξα τω Θεώ έχουμε καλούς επισκόπους! Ο κ.Ειρηναίος είναι στα 85 τώρα με 12 χρόνια Αρχιεπίσκοπος και 43 χρόνια Επίσκοπος, πρίν γίνει Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Χανιά)!Αναστάσιος έγραψε:Έχω ακουστά για τον Σεβασμιότατο!
viewtopic.php?f=21&t=4481
Ωωω, δεν θα με σκάσετε εσείς! Θα βγω κι εγώ το βραδάκι να πάρω. Το σουβλατζίδικο δίπλα είναι!!!Μάνος έγραψε:Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα γίγας γύρο το βράδυ που έχω να φάω καιρό!
Εδώ οι γύροι είναι λίγο πιο BIG και ο γίγας είναι ακόμα πιο BIG
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει θεολογία ή έστω φιλολογία για να περάσω εκεί;;;Μάνος έγραψε:Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα γίγας γύρο το βράδυ που έχω να φάω καιρό!
Εδώ οι γύροι sto Ηράκλειο είναι λίγο πιο BIG και ο γίγας είναι ακόμα πιο BIG
Δυστυχώς θεολογία όχι, φιλολογία έχει στο Ρέθυμνο!Αναστάσιος έγραψε:Το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει θεολογία ή έστω φιλολογία για να περάσω εκεί;;;