Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- aposal
- 12
Ναι, ήμουν.Μάνος έγραψε:Είστε στη δουλειά και έχετε βρει ευκαιρία για γυροπιτάκι;aposal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους μας!
Μια και μόλις το πρωί έμαθα ότι δεν νηστεύουμε σήμερα, πάω να τσακίσω κανένα πιτόγυρο!
Πήρα πιτόγυρα για όλη την οικογένεια.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Ουκ εν τω πολλώ το ευ...Μάνος έγραψε:Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα γίγας γύρο το βράδυ που έχω να φάω καιρό!
Εδώ οι γύροι στο Ηράκλειο είναι λίγο πιο BIG και ο γίγας είναι ακόμα πιο BIG
...αλλά κι εγώ γίγας θα παρέγγελνα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Παντού εκτός Αθηνών τα πιτόγυρα είναι χορταστικότερα και νοστιμότερα!Αναστάσιος έγραψε:Στην προκειμένη περίπτωση τα Νεομακρέικα!Μάνος έγραψε:Μπράβο! Έτσι 2! Τα αθηναικά είναι μικρά!Δυστυχώς όμως μοιάζουν με τα Αθηναϊκά...!!!
- aposal
- 12
ΕΛΕΟΣ!Konstantinos έγραψε:Να κάνω και μια ερώτηση κυρίως στους μεγάλους!![]()
Το μουρουνέλαιο είναι νηστίσιμο;
Και πάλι καλό βράδυ και καλή επιτυχία σε οσυ γράφουν
- aposal
- 12
Μ' ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ!
Καλημέρα
από
το
Αθηναϊκό Μεταξουργείο!
Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας σήμερα στην Αθήνα, μετά την χθεσινή. Χθες είχαν στάση όλα τα ΜΜΜ εκτός του μετρό που λειτούργησε κανονικά. Σήμερα έχει στάση ΚΑΙ το μετρό.
Χθες περπάτησα από το σπίτι μέχρι το μετρό, στη στάση Δάφνη (1.700 μέτρα), αλλά σήμερα, που το πρωί δεν κινείται τίποτε, αναγκάστηκα να πάρω το αυτοκίνητο. Ξεκίνησα το πρωί από το σπίτι (07:00) και έφτασα στο Μεταξουργείο στις 07:30. Απέφυγα τον πολύ «συνωστισμό», αλλά το μεσημέρι θα κάνω σαφώς περισσότερο χρόνο, κατά την επιστροφή.
Σήμερα, τελευταία ημέρα του Μάη, εορτάζουν:
1. Άγιος Ερμείας
2. Άγιοι Ευσέβιος και Χαράλαμπος
3. Άγιος Ευστάθιος Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
4. Άγιος Μάγος
5. Άγιοι Πέντε Μάρτυρες εν Ασκαλώνι
6. Αγία Πετρονίλα
7. Άγιος Φιλόσοφος ο Ιερομάρτυρας και οι συν αυτώ Βόρις και Νικόλαος οι Μάρτυρες
8. Άγιος Ιερόθεος ο Νέος ο Ιερομάρτυρας
9. Άγιος Πασχάσιος
10. Άγιος Λουπικίνος ο Επίσκοπος Βερόνας
11. Άγιος Κρήσκης ο Μάρτυρας
12. Άγιος Φιλόθεος Μητροπολίτης Τομπόλσκ
Την ευλογία τους να έχουμε!
ΥΓ: Φάτε κρέας άφοβα (όλη την εβδομάδα)!
Καλημέρα
από
το
Αθηναϊκό Μεταξουργείο!
Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας σήμερα στην Αθήνα, μετά την χθεσινή. Χθες είχαν στάση όλα τα ΜΜΜ εκτός του μετρό που λειτούργησε κανονικά. Σήμερα έχει στάση ΚΑΙ το μετρό.
Χθες περπάτησα από το σπίτι μέχρι το μετρό, στη στάση Δάφνη (1.700 μέτρα), αλλά σήμερα, που το πρωί δεν κινείται τίποτε, αναγκάστηκα να πάρω το αυτοκίνητο. Ξεκίνησα το πρωί από το σπίτι (07:00) και έφτασα στο Μεταξουργείο στις 07:30. Απέφυγα τον πολύ «συνωστισμό», αλλά το μεσημέρι θα κάνω σαφώς περισσότερο χρόνο, κατά την επιστροφή.
Σήμερα, τελευταία ημέρα του Μάη, εορτάζουν:
1. Άγιος Ερμείας
2. Άγιοι Ευσέβιος και Χαράλαμπος
3. Άγιος Ευστάθιος Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
4. Άγιος Μάγος
5. Άγιοι Πέντε Μάρτυρες εν Ασκαλώνι
6. Αγία Πετρονίλα
7. Άγιος Φιλόσοφος ο Ιερομάρτυρας και οι συν αυτώ Βόρις και Νικόλαος οι Μάρτυρες
8. Άγιος Ιερόθεος ο Νέος ο Ιερομάρτυρας
9. Άγιος Πασχάσιος
10. Άγιος Λουπικίνος ο Επίσκοπος Βερόνας
11. Άγιος Κρήσκης ο Μάρτυρας
12. Άγιος Φιλόθεος Μητροπολίτης Τομπόλσκ
Την ευλογία τους να έχουμε!
ΥΓ: Φάτε κρέας άφοβα (όλη την εβδομάδα)!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Μμμμμμ, λίγο οξύμωρο αυτό που λες. Από την μία μισείς από την άλλη καληνυχτείς τους πάντες!Konstantinos έγραψε:Αναστάσιος έγραψε:Καληνυχτώ όλους τους αδελφούς με γεμάτη από πιτόγυρα (2) κοιλιά! Αν και ένα ακόμα θα χώραγε, αφού δόξα τω Θεώ τα κιλά δεν επηρεάζουν την εμφάνισή μου! Καλό βράδυ υπό την Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου!!!
σε μισώ... αναπνέω και παίρνω 5 κιλά
![]()
Καληνύχτα σε όλους μας!

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλημέρα αδελφοί μου και καλό πρωινό Πέμπτης να έχουμε! Γύρισα και από την περιβόητη Χημεία! Κάτι πρέπει να έγραψα και μακάρι δηλαδή! Ποιος ξέρει, μόνον ο Θεός!!! Ο Κύριος να είναι μαζί μας!!!!!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Καλημέρα σε όλους!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Και η Νέα Μάκρη είναι εκτός Αθηνών (μισή ώρα). Γιατί αυτό το μισάωρο να μην ωφελήσει εμάς τους εκτός Αθήνας;;;aposal έγραψε:Παντού εκτός Αθηνών τα πιτόγυρα είναι χορταστικότερα και νοστιμότερα!Αναστάσιος έγραψε:Στην προκειμένη περίπτωση τα Νεομακρέικα!Μάνος έγραψε:Μπράβο! Έτσι 2! Τα αθηναικά είναι μικρά!Δυστυχώς όμως μοιάζουν με τα Αθηναϊκά...!!!