Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

aposal έγραψε:Καλημέρα σε όλους και περαστικά στους ασθενείς και λοιπούς δοκιμαζόμενους!
Αμήν κύριε Απόστολε, ευχαριστούμε!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

aposal έγραψε:
Anastasios68 έγραψε:Απόστολε μου, άκου τη συμβουλή μου: ποδήλατο!
Το ποδήλατο θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη λύση, γιατί το κράτος αυτό, φτιάχτηκε χωρίς υποδομές. Δεν πρέπει τα ποδήλατα να κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους με τα υπόλοιπα τροχοφόρα. Θα πρέπει να γίνουν ποδηλατόδρομοι, οι οποίοι όμως προϋποθέτουν προδιαγραφές που πολλοί Δήμοι που θέλουν να φτιάξουν τέτοιους δεν τους τηρούν. Στο ΕΣΠΑ 2007-2013 που ήμουν σε Διαχειριστική Αρχή είχα απορρίψει τέτοιους ποδηλατόδρομους και τόσο οι Δήμοι όσο (ΚΥΡΙΩΣ) οι μελετητές με ...κυνηγούσαν. Ειδικά ένας "μελετητής" που ήταν καθηγητής στο ΕΜΠ.
Καλά, το ότι το κράτος είναι για τα πανηγύρια είναι γεγονός. Εννοείται ότι είναι επικίνδυνη η χρήση ποδηλάτου στους κανονικούς αυτοκινητόδρομους και ότι θα πρέπει να φτιαχτούν ειδικοί, για ποδήλατα, δρόμοι. Το κράτος όμως το ενδιαφέρει το πως θα ξεπουλήσει την ιστορία του σε κάτι "πολιτισμικούς ζητιάνους" και το πως θα μετατρέψει τους πάντες σε αντίχριστους. Πού καιρός για ποδηλατοδρόμους. Κατά τ' αλλά σήμερα φτάσατε καλά στη δουλειά σας;
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 365 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλημέρα. Έψαξα τις δημοσιεύσεις του μακαριστού π. Παντελεήμονα Γιαννικουρή στο θέμα "Σκόρπια Πνευματικά Διαμάντια από το Διαδίκτυο" και διαπίστωσα, ότι υπάρχουν δημοσιεύσεις από το 2013, 5 χρόνια!!! Μήπως να τις κάνουμε ένα βιβλίο στη μνήμη του;
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Για τι αριθμό μιλάμε;
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 451 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Νίκος έγραψε:Καλημέρα. Έψαξα τις δημοσιεύσεις του μακαριστού π. Παντελεήμονα Γιαννικουρή στο θέμα "Σκόρπια Πνευματικά Διαμάντια από το Διαδίκτυο" και διαπίστωσα, ότι υπάρχουν δημοσιεύσεις από το 2013, 5 χρόνια!!! Μήπως να τις κάνουμε ένα βιβλίο στη μνήμη του;
Ναι!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Επικοινωνία:

aposal έγραψε: Το ποδήλατο θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη λύση, γιατί το κράτος αυτό, φτιάχτηκε χωρίς υποδομές. Δεν πρέπει τα ποδήλατα να κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους με τα υπόλοιπα τροχοφόρα. Θα πρέπει να γίνουν ποδηλατόδρομοι, οι οποίοι όμως προϋποθέτουν προδιαγραφές που πολλοί Δήμοι που θέλουν να φτιάξουν τέτοιους δεν τους τηρούν. Στο ΕΣΠΑ 2007-2013 που ήμουν σε Διαχειριστική Αρχή είχα απορρίψει τέτοιους ποδηλατόδρομους και τόσο οι Δήμοι όσο (ΚΥΡΙΩΣ) οι μελετητές με ...κυνηγούσαν. Ειδικά ένας "μελετητής" που ήταν καθηγητής στο ΕΜΠ.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Απόστολε μου. Με σεβασμό και αδελφική αγάπη εν Χριστώ.
Ο μελετητής που λες είναι ο καθηγητής κύριος Αθανάσιος Βλαστός. Ως ποδηλάτης έχω στην κυριολεξία «οργώσει» την Αττική. Έχω λάβει μέρος και στον γύρο της Αττικής (Κέντρο Αθήνας - Σούνιο - Λαύριο - Σχοινιάς - Κέντρο Αθήνας). Σε όλες μου τις διαδρομές έχω διαπιστώσει ότι ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά μικρότερος από τη χρήση μοτοσυκλέτας. Εάν τηρεί ο ποδηλάτης τους στοιχειώδεις κανόνες, τότε από τη θέση που έχει κινδυνεύει ελάχιστα. Στη δεκαετή μου εμπειρία (ξεκίνησα να επιχειρώ μεγάλες διαδρομές το 2008) μπορώ να σε βεβαιώσω ότι η μοναδική φορά που κινδύνευσα ήταν από αδέσποτα σκυλιά και όχι από αυτοκίνητα. Και ανεβοκατέβαινα τη Λ. Κηφισιάς αρκετά χρόνια. Οι ποδηλατόδρομοι είναι καλοί για τους αρχάριους, για τους ανθρώπους που κινούνται σε αμαξίδιο και για τους ηλικιωμένους. Ένας έμπειρος ποδηλάτης δεν τους χρειάζεται.
Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω με επιχειρήματα. Μπορώ να σε βεβαιώσω εκ πείρας (μακράς) και να σε καλέσω να μοιραστείς την εμπειρία όποτε θέλεις με εμένα συν-ποδηλάτη. Είναι από τα θέματα για τα οποία είμαι 100% βέβαιος πως όποιος αποκτά την εμπειρία αλλάζει γνώμη. Είναι κάτι που το έχω δει να συμβαίνει πολλάκις.
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Έχετε πάει στον Σχοινιά; :D
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 365 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Anastasios68 έγραψε:
Νίκος έγραψε:Καλημέρα. Έψαξα τις δημοσιεύσεις του μακαριστού π. Παντελεήμονα Γιαννικουρή στο θέμα "Σκόρπια Πνευματικά Διαμάντια από το Διαδίκτυο" και διαπίστωσα, ότι υπάρχουν δημοσιεύσεις από το 2013, 5 χρόνια!!! Μήπως να τις κάνουμε ένα βιβλίο στη μνήμη του;
Ναι!
Τάσο θέλω βοήθεια σ' αυτό. Εσύ έκανες αυτή τη δουλειά και ξέρεις.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Επικοινωνία:

Αναστάσιος έγραψε:Έχετε πάει στον Σχοινιά; :D
Ναι! :)
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Επικοινωνία:

Νίκος έγραψε:Τάσο θέλω βοήθεια σ' αυτό. Εσύ έκανες αυτή τη δουλειά και ξέρεις.
Πως το φαντάζεσαι Νίκο μου;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”