Να σου πω, έτσι είναι καλύτερα γιατί ίσως μπορεί και πηγαίνει περισσότερος κόσμος. Πάντως εδώ που γίνονται αρκετές αγρυπνίες μαζεύεται αρκετός κόσμος.Μάνος έγραψε:Σε εμάς δεν γίνονται πολλες αγρυπνίες, αλλά σχεδόν κάθε μέρα Θεία Λειτουργία το πρωί.
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Και τώρα που μιλάμε για αγρυπνίες, να υπενθυμίσω ότι αύριο και μεθαύριο οι Νεομακρίτες - Αγιομαρινιώτες θα έχουμε γιορτές και πανηγύρια ενόψει της εορτής της Αγίας Μαρίνας την ερχόμενη Τρίτη! Αν βγάλει κανέναν ο δρόμος προς τα δω και δείτε έναν νεανία με κουστούμι μπλε και γυαλιά ηλίου, θα είμαι εγώ! Αν θέλετε, πάρτε μαζί σας ένα λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής γιατί από τη χαρά μου μπορεί ν' αρχίσω τα Αρχαία!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
ΛεπτομέρειεςΑναστάσιος έγραψε: 12:31 καλησπέρα λέει ο κόσμος!

Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!Μάνος έγραψε:ΛεπτομέρειεςΑναστάσιος έγραψε: 12:31 καλησπέρα λέει ο κόσμος!

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλησπέρα αδελφοί μου και καλό απόγευμα Κυριακής να έχουμε!
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Μετά από μερικές ημέρες απουσίας, καλό απόγευμα Κυριακής και από εμένα 

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Λείψατε...Anastasios68 έγραψε:Μετά από μερικές ημέρες απουσίας, καλό απόγευμα Κυριακής και από εμένα

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καληνύχτα φόρουμ!
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλημέρα σε όλες και όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Καλημέρα!
Αύριο γιορτάζει η Αγία Μαρίνα τη Παρασκευή ο Προφήτης Ηλίας
Αγία Μαρίνα δεν εχουμε στη περιοχή ομως Προφήτη Ηλία έχουμε 2 και θα παω στο ένα μικρό, ψηλά σε λοφο εκκλησάκι, παραμονή που θα λειτουργήσει λιγο πιο επίσημα φετος. Με διαφημηση στο facebook απο τη δραστηριοποιηση του Πάτερ του καινουργιου
Χρειαζεται κι αυτο. Ας πουμε δε θα το ηξερα και θα πήγαινα στο αλλο που γινεται χαμος απο εμποροπανήγυρη και εκδηλώσεις. Ας κανουν οι ανθρωποι πανηγυρι, μαλιστα ετσι πανε κοσμος και εκκλησιάζονται κιόλας, αλλα τελευταία, βασικα απο πάντα, αλλα δεν μπορουσα λογω υποχρεωσεων, για συμμετοχη στη λειτουργια προτιμώ πιο ησυχα μερη. Μετα θα παμε και στο πανηγυρι στο αλλο
Αύριο γιορτάζει η Αγία Μαρίνα τη Παρασκευή ο Προφήτης Ηλίας
Αγία Μαρίνα δεν εχουμε στη περιοχή ομως Προφήτη Ηλία έχουμε 2 και θα παω στο ένα μικρό, ψηλά σε λοφο εκκλησάκι, παραμονή που θα λειτουργήσει λιγο πιο επίσημα φετος. Με διαφημηση στο facebook απο τη δραστηριοποιηση του Πάτερ του καινουργιου
Χρειαζεται κι αυτο. Ας πουμε δε θα το ηξερα και θα πήγαινα στο αλλο που γινεται χαμος απο εμποροπανήγυρη και εκδηλώσεις. Ας κανουν οι ανθρωποι πανηγυρι, μαλιστα ετσι πανε κοσμος και εκκλησιάζονται κιόλας, αλλα τελευταία, βασικα απο πάντα, αλλα δεν μπορουσα λογω υποχρεωσεων, για συμμετοχη στη λειτουργια προτιμώ πιο ησυχα μερη. Μετα θα παμε και στο πανηγυρι στο αλλο