Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Χρόνια Πολλά
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Χρόνια Πολλά
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά!! Χρόνια πολλά σε όλους τους Αναστάσιους, Αναστασίες, Λάμπρους, Λαμπρινές και σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα!!
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος Πάτερ μου!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αγαπημένα μου αδελφάκια, για την σωτηρία ημών!!! Είθε Η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να δώσει σε όλους την πίστη που έχασαν ή που ψάχνουν!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και στο σημείο αυτό θέλω κι εγώ με την σειρά μου να στείλω τα χρόνια πολλά και φιλί Άγιο στον αγαπητό κύριο και συνονόματό μου αγαπητέ κύριο Αναστάσιο!!! Χρόνια μας πολλά κι ευλογημένα εν Χριστώ αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ κύριε Πέτρο!!! Τα καλύτερα του Κυρίου σας εύχομαι!!!Πέτρος έγραψε:Χρόνια πολλά κι ευλογημένα Τασούληδές μας Anastasios68 και Αναστάσιος!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Χριστός Ανέστη αδέλφια!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Anastasios68 έγραψε:Χριστός Ανέστη αδέλφια!
Αναστάσιος έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αγαπημένα μου αδελφάκια, για την σωτηρία ημών!!! Είθε Η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να δώσει σε όλους την πίστη που έχασαν ή που ψάχνουν!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και στο σημείο αυτό θέλω κι εγώ με την σειρά μου να στείλω τα χρόνια πολλά και φιλί Άγιο στον αγαπητό κύριο και συνονόματό μου αγαπητέ κύριο Αναστάσιο!!! Χρόνια μας πολλά κι ευλογημένα εν Χριστώ αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!!
Αχ αγαπημένοι Αναστάση και Αναστασούλη μου, σας ξέχασα! Χρόνια πολλααααααααααα!!!! :****
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ευχαριστούμε!