Χαίρομαι οου βλέπω νέους εδώ. Πόσο χρόνων είσαι συνονόματε;aposal έγραψε:Καλώς ήρθες συνονόματε στην παρέα μας!
Τελικά πληθαίνουμε εμείς οι νέοι στο φόρουμ...
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ας γνωριστούμε καλύτερα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αποστολος0
- 7
Re: Ας γνωριστούμε καλύτερα
- Αποστολος0
- 7
Καλώς όρισες αγαπητέ φίλε Απόστολε στο φόρουμ μας. Λέγομαι Αναστάσιος και είμαι 15 χρονών.[/quote]
Χαίρομαι πολύ για τη γνωριμία!
Χαίρομαι πολύ για τη γνωριμία!

Φίλε μου Απόστολε καλώς ήρθες.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Βιολογικά 55Αποστολος0 έγραψε:Χαίρομαι οου βλέπω νέους εδώ. Πόσο χρόνων είσαι συνονόματε;aposal έγραψε:Καλώς ήρθες συνονόματε στην παρέα μας!
Τελικά πληθαίνουμε εμείς οι νέοι στο φόρουμ...
Νοητικά 6
Πνευματικά 5
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Αποστολος0
- 7
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Καλώς τον Αποστολο στο φόρουμ . Καλή διαμονήΑποστολος0 έγραψε:Με λένε Απόστολο. Είμαι 18 ετών. Κάταγομαι από την Κύπρο.Ο πατερας μου Ελλαδιτης από Κομοτηνή η μητερα μου Κυπρια ζω στην Ελλάδα για δύο χρόνια. Το χωριό μου απο τη μερια της μητερας μου σήμερα βρίσκεται δυστυχώς στα κατεχόμενα.Φέτος ολοκλήρωσα τις πανελλήνιες και θα πάω να σπούδασε σε λίγες εβδομάδες στην πόλη του Βορρά της Ελλάδας την Θεσσαλονίκη. Σαν άτομο είμαι αρκετά κοινωνικό έχω πολλές παρέες και θα έλεγα ότι είμαι ζεστός σαν χαρακτήρας. Καλώς σας βρήκα!
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- aposal
- 12
Καλώς τον Νικόλα με τ' όνομα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Λέγομαι Παναγιώτης και είμαι 18 ετών.Με την οικογένεια μου ζω στη Σουηδία.Εδώ δεν είναι και η πιο πνευματική χώρα αλλά είναι όμορφο μέρος ειδικα εφοσον εχω και πολλους φιλους/ες με τους οποιους εχουμε πολλα κοινα ειναι ωραια.Χαίρομαι που βλέπω ομοπίστους μου.Υποθέτω ότι είστε από την πατρίδα σε αυτό το forum ή έχετε και άτομα από το εξωτερικό;
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλώς ήρθες Παναγιώτη στην παρέα μας. Εγώ είμαι ο Αναστάσιος και είμαι 15 χρονών. Εδώ είμαστε από Ελλάδα. Καλή διαμονή!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αποστολος0
- 7
Καλωσόρισες.Κι εγώ 18 ετών από Κύπρο είμαι αλλά μένω τώρα Ελλάδα. Πιθανότατα θα επιστρέψω στην Κύπρο μόλις τελειώσω τις σπουδές μου.Εκεί στη Σουηδία έχεις μιλήσει με Προτεστάντες Σουηδούς για την Ορθοδοξία; Νομίζω ότι στο θρήσκευμα εκεί είναι Λουθηρανοί.