Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 451 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Νίκο μου, εύχομαι ο Κύριός μας να σου δίνει δύναμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και πάντα. Καλό Παράδεισο να έχει η Ευαγγελία και ο Βαρθολομαίος ίαση.
Καλή δύναμη αδελφέ μου, σε σένα και σε όλους τους δοκιμαζόμενους οικείους, συγγενείς και φίλους σου.
Καλή δύναμη αδελφέ μου, σε σένα και σε όλους τους δοκιμαζόμενους οικείους, συγγενείς και φίλους σου.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- aposal
- 12
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Ο Θεός να μας δίνει υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.
Σήμερα γιορτάζουν:
1. Η ΑΓΙΑ ΑΝΥΣΙΑ, η Οσιομάρτυς από τη Θεσσαλονίκη
2. Η ΟΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ "η από Καισαρίδος"
3. Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΕΤΑΙΡΟΣ
4. ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗ & ΕΞΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
5. Ο ΟΣΙΟΣ ΛΕΩΝ ο Αρχιμανδρίτης
6. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΔΕΩΝ ο Νέος Οσιομάρτυρας
7. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΥΣΙΟΣ Επίσκοπος Θεσσαλονίκης
Την ευλογία τους να έχουμε!
Ο Θεός να μας δίνει υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.
Σήμερα γιορτάζουν:
1. Η ΑΓΙΑ ΑΝΥΣΙΑ, η Οσιομάρτυς από τη Θεσσαλονίκη
2. Η ΟΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ "η από Καισαρίδος"
3. Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΕΤΑΙΡΟΣ
4. ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗ & ΕΞΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
5. Ο ΟΣΙΟΣ ΛΕΩΝ ο Αρχιμανδρίτης
6. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΔΕΩΝ ο Νέος Οσιομάρτυρας
7. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΥΣΙΟΣ Επίσκοπος Θεσσαλονίκης
Την ευλογία τους να έχουμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη!
Νίκο όλα να πάνε σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου μας. Με δύναμη κι υπομονή να μας οπλίζει και να αναπαύει τους κεκοιμημένους αδελφούς μας!
Νίκο όλα να πάνε σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου μας. Με δύναμη κι υπομονή να μας οπλίζει και να αναπαύει τους κεκοιμημένους αδελφούς μας!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Νίκο μου, εύχομαι καλό παράδεισο στην Ευαγγελία και ίαση στον Βαρθολομαίο! Εύχομαι ο Θεός να δώσει και να πάνε όλα καλά!
Δρόμος για τη γνώση είναι η απάθεια και η ταπείνωση. Χωρίς αυτά κανείς δε θα δει τον Κύριο. (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής)
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 365 φορές
Καλησπέρα αδέλφια. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και πιστεύω ότι οι προσευχές σας θα βοηθήσουν να ενεργήσει η Χάρις του Θεού ότι είναι καλύτερο για τον αδελφό μας Βαρθολομαίο.
Ο Γέροντας Στέφανος (Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Δρυόβουνου) που πήγαμε χτες του διάβασε ευχή ιάσεως και του είπε να μην φοβάται και ότι θα πάνε όλα καλά.
(Εγώ ο άπιστος, γιατί φοβάμαι να ερμηνεύσω αυτό το καλά;
)
Ο Γέροντας Στέφανος (Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Δρυόβουνου) που πήγαμε χτες του διάβασε ευχή ιάσεως και του είπε να μην φοβάται και ότι θα πάνε όλα καλά.
(Εγώ ο άπιστος, γιατί φοβάμαι να ερμηνεύσω αυτό το καλά;

Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Nίκο μου, σε ό,τι αφορά το τελευταίο που γράφεις, έχω να προσθέσω, πως δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι με τις αδυναμίες μας, τις ανασφάλειές μας και τους φόβους μας! Να' ξερες πόσες φορές αμφέβαλλα κι εγώ!Νίκος έγραψε:Καλησπέρα αδέλφια. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και πιστεύω ότι οι προσευχές σας θα βοηθήσουν να ενεργήσει η Χάρις του Θεού ότι είναι καλύτερο για τον αδελφό μας Βαρθολομαίο.
(Εγώ ο άπιστος, γιατί φοβάμαι να ερμηνεύσω αυτό το καλά;)

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλησπέρα αδέλφια μου και καλή εβδομάδα.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Καλημέρα από τον πτωχό Απόστολο!
Ας κάνουμε μία προσευχή για όλους τους ασθενείς αυτού του πλανήτη και για όλα τα πλάσματα του Κυρίου μας που δοκιμάζονται παντοιοτρόπως.
Ας κάνουμε μία προσευχή για όλους τους ασθενείς αυτού του πλανήτη και για όλα τα πλάσματα του Κυρίου μας που δοκιμάζονται παντοιοτρόπως.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Καλημέρα! Με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος! Εύχομαι το 2014 να φέρει στις καρδιές μας αγάπη, ελπίδα, γαλήνη και αισιοδοξία. Ας ελπίζουμε πως ο Θεός θα σκεπάζει με το γεμάτο αγάπη χέρι Του εμάς και όλο το κόσμο και θα βοηθήσει τη χώρα μας να δει χαρούμενες μέρες με ευημερία! Πάνω απ' όλα όμως να έχουμε πίστη στο Θεό και αγάπη! Σας στέλνω την αγάπη μου από τη Θεσσαλονίκη...πάλι είναι συννεφιασμένη...

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 451 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Πολλές ευχές από την επίσης συννεφιασμένη Αθήνα.
Ας ευχηθούμε το 2014 να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα καλά και ωφέλιμα για όλους.
Ας ευχηθούμε το 2014 να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα καλά και ωφέλιμα για όλους.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»