Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Μπα τι βλέπω, αλλάξαμε όνομα στο προφίλ μαςΜαρίνα έγραψε:Καλημέρα σας κυριες μου και κυριοι μου...!!!

Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησέ με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ημέρα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξέ με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξέ με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκειά της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησέ με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ημέρα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξέ με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξέ με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκειά της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Ο..."μάγος"
Οφείλεται στον..."μάγο" του πληκτρολογίου η αλλαγή αυτή.Νίκος έγραψε:Μπα τι βλέπω, αλλάξαμε όνομα στο προφίλ μαςΜαρίνα έγραψε:Καλημέρα σας κυριες μου και κυριοι μου...!!!. Καλορίζικο.

Φυσικά κάνω πλάκα ευλογώντας τα γένια μου. Μάγος δεν είμαι, απλά αγαπώ πολύ το θέμα πληροφορική και διαδίκτυο. Από Οκτώβριο, συν Θεώ, ξεκινάω μαθήματα πληροφορικής για αρχάριους στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης. Ο Θεός να έχει καλά τον πατέρα Δημήτριο που με στηρίζει πάρα πολύ και κανόνισε να γίνουν αυτά τα μαθήματα.
Καλησπέρα σε όλες και όλους. Ξέρω πως δεν γράφω πολύ σε άλλα θέματα, αλλά προσπαθώ να κάνω μία "αθόρυβη" δουλειά. Στις πολύτιμες δημοσιεύσεις του Φώτη για τους βίους των Αγίων προσθέτω τις εικόνες των Αγίων και φροντίζω ώστε τα βίντεο να φαίνονται σωστά. Ψάχνω γενικά μέσα στις δημοσιεύσεις για να διορθώνω ό,τι μπορώ (εικόνες, επικεφαλίδες και άλλα). Δεν σας τα λέω φυσικά αυτά για να μου πείτε "μπράβο". Τα πολλά μπράβο ανήκουν στον Νίκο που φρόντισε να έχουμε αυτήν εδώ τη γωνία στο διαδίκτυο και έκανε και την περισσότερη δουλειά για τη μεταφορά του παλιού φόρουμ στο νέο. Σας τα λέω επειδή μπορεί να απορήσετε αν δείτε κάποιες αλλαγές σε δημοσιεύσεις σας. Προσπαθώ πάντα να τις κάνω έτσι ώστε να αναδεικνύεται περισσότερο το θέμα και όχι για να αλλοιιώσω ο,τιδήποτε. Ο φίλος Srba μου είπε πως κάποια πράγματα είναι ίσως δύσκολα (πχ πως μπαίνουν βίντεο και φωτογραφίες στις δημοσιεύσεις). Θα προσπαθήσω να βρω τρόπο ώστε να γίνουν απλά ώστε να μη χρειάζεται καμία έξωθεν παρέμβαση. Σε κάθε περίπτωση, στείλτε μου μήνυμα για όποια απορία έχετε ή τυχόν βοήθεια χρειαστείτε.
Πιστεύω πως το φόρουμ μας θα αυξάνεται κάθε μέρα

Κάτι άλλο να προσθέσω στο τέλος. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τέλος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και πολλοί Δήμοι της χώρας διοργανώνουν εκδηλώσεις που προβάλλουν τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Οπότε προτρέπω κι εγώ με τη σειρά μου όλες και όλους να αφήσουμε τα ΙΧ μας όσο μπορούμε στην "άκρη"

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Καλημέρα και καλή κυριακή να έχουμε.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Καλημέρα αδελφέ μου Φώτη
Καλημέρα αδέλφια μου καλά
Λιένη μ αδελφέ μου Απόστολε
Αυτό πρέπει να είναι βλάχικο ή καραγκούνικο
.....

Λιένη μ αδελφέ μου Απόστολε

Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Καλησπέρα σε όλους!Ελένη έπρεπε να κόψεις και το "αδελφέ μου", να το γράψεις "αδελφέ μ'"
'¨Όχι μισές δουλειές!