Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΕΑ

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Kαληνύχτα σε όλη την παρέα και να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο....

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!!!!!! ΣΕ όλη τη παρέα.

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
- Φωτεινή
- 11
Θα σάς πω και σήμερα μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ φωτεινή και σαλονικιώτικη. Μια Καλημέρα του Θεού. Μια ανοιξιάτικη Καλημέρα, μια αισιόδοξη Καλημέρα...Καλά να περνάτε, ό,που κι αν είστε και ό,τι κι αν κάνετε αδέλφια μου...

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Κωνσταντίνα
- 12
Καλημέρα αδέλφια μου και καλό σαββατοκύριακο.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Καλημέρα και από μένα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ, αλλά χθες ήμουν ένα χάλι. Το πρόβλημα είναι ότι με πείραξε στο στομάχι η αντιβίωση που μου έδωσε ο γιατρός, και όλο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή δεν έκλεισα μάτι. Έτσι την Παρασκευή ήμουν τελείως εξαντλημένος, λόγω αυπνίας και ίωσης και επιπλέον λόγω στομαχου δεν είχα όρεξη να φάω οτιδήποτε. Την Παρασκευή το απόγευμα ξαναπήγα στο γιατρό, που με εξέτασε λεπτομερέστατα, βρήκε ότι δεν έχω κάτι άλλο (δόξα τω Θεώ) και μου άλλαξε την αντιβίωση, όχι τόσο λόγω στομάχου, όσο λόγω του ότι θα έπρεπε τα συμπτώματα να είχαν υποχωρήσει περισσότερο (την αντιβίωση την ξεκίνησα βράδυ της Τρίτης).
Κάτι που μου είπε ο γιατρός είναι πως όλα αυτά τα αντιγριπικά τύπου ταμιφλου κλπ μπορούν κάλλιστα να μην χρησιμοποιηθούν, αλλά στη θεση τους να παίρνουμε ασπιρίνη που και πιο καλό φάρμακο είναι, και πιο φτηνό. Μετά το φαγητό δηλαδή μου είπε να παίρνω την αντιβίωση (η οποία περιορίζει τα συμπτώματα) και εφόσον έχω πυρετό άνω του 38 να παίρνω και ασπιρίνη. Δεν χρειάζεται άλλο φάρμακο, είπε.
(μετά την έξοδό μας από ιατρείο εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε σε μια Οδύσσεια τύπου: "αναζητήστε εφημερεύον φαρμακείο", αλλά τεσπα).
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ, αλλά χθες ήμουν ένα χάλι. Το πρόβλημα είναι ότι με πείραξε στο στομάχι η αντιβίωση που μου έδωσε ο γιατρός, και όλο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή δεν έκλεισα μάτι. Έτσι την Παρασκευή ήμουν τελείως εξαντλημένος, λόγω αυπνίας και ίωσης και επιπλέον λόγω στομαχου δεν είχα όρεξη να φάω οτιδήποτε. Την Παρασκευή το απόγευμα ξαναπήγα στο γιατρό, που με εξέτασε λεπτομερέστατα, βρήκε ότι δεν έχω κάτι άλλο (δόξα τω Θεώ) και μου άλλαξε την αντιβίωση, όχι τόσο λόγω στομάχου, όσο λόγω του ότι θα έπρεπε τα συμπτώματα να είχαν υποχωρήσει περισσότερο (την αντιβίωση την ξεκίνησα βράδυ της Τρίτης).
Κάτι που μου είπε ο γιατρός είναι πως όλα αυτά τα αντιγριπικά τύπου ταμιφλου κλπ μπορούν κάλλιστα να μην χρησιμοποιηθούν, αλλά στη θεση τους να παίρνουμε ασπιρίνη που και πιο καλό φάρμακο είναι, και πιο φτηνό. Μετά το φαγητό δηλαδή μου είπε να παίρνω την αντιβίωση (η οποία περιορίζει τα συμπτώματα) και εφόσον έχω πυρετό άνω του 38 να παίρνω και ασπιρίνη. Δεν χρειάζεται άλλο φάρμακο, είπε.
(μετά την έξοδό μας από ιατρείο εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε σε μια Οδύσσεια τύπου: "αναζητήστε εφημερεύον φαρμακείο", αλλά τεσπα).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Φωτεινή
- 11
Μπράβο Αποστόλη, χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Αυτό με την Ασπιρίνη δεν το γνώριζα, θέλει να έχεις όμως γερό στομάχι. Όσο για τα φαρμακεία...άσε πίκρα... Περαστικά σου και πάλι. 
Η απουσία σου χθες έγινε πάντως αισθητή...έχουμε συνηθήσει στο χιούμορ, στις αναφορές σου στο εορτολόγιο...και στη μπλε γραμματοσειρά σου...πάθαμε στερητικό σύνδρομο αδελφέ Απόστολε.
Να είσαι καλά...και υπομονή...όλα θα περάσουν πρώτα ο Θεός. 

Η απουσία σου χθες έγινε πάντως αισθητή...έχουμε συνηθήσει στο χιούμορ, στις αναφορές σου στο εορτολόγιο...και στη μπλε γραμματοσειρά σου...πάθαμε στερητικό σύνδρομο αδελφέ Απόστολε.

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Γι΄αυτό χάθηκες απ΄τον ορίζοντα πουλάκι μου ;;;aposal έγραψε:Καλημέρα και από μένα!