Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
11

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΕΑ
Εικόνα
Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
Άβαταρ μέλους
Φωτεινή
11
Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές

Δημοσίευση από Φωτεινή »

Kαληνύχτα σε όλη την παρέα και να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο....

Εικόνα
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΩΛΗΣ
11

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!!!!!! ΣΕ όλη τη παρέα.
Εικόνα
Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
Άβαταρ μέλους
Φωτεινή
11

Δημοσίευση από Φωτεινή »

Θα σάς πω και σήμερα μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ φωτεινή και σαλονικιώτικη. Μια Καλημέρα του Θεού. Μια ανοιξιάτικη Καλημέρα, μια αισιόδοξη Καλημέρα...Καλά να περνάτε, ό,που κι αν είστε και ό,τι κι αν κάνετε αδέλφια μου...

Εικόνα
Μάρκος ε' 36
Άβαταρ μέλους
Κωνσταντίνα
12

Δημοσίευση από Κωνσταντίνα »

Καλημέρα παιδιά! Καλή δύναμη!
Εικόνα
Εικόνα
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
12

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Καλημέρα αδέλφια μου και καλό σαββατοκύριακο.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Καλημέρα και από μένα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ, αλλά χθες ήμουν ένα χάλι. Το πρόβλημα είναι ότι με πείραξε στο στομάχι η αντιβίωση που μου έδωσε ο γιατρός, και όλο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή δεν έκλεισα μάτι. Έτσι την Παρασκευή ήμουν τελείως εξαντλημένος, λόγω αυπνίας και ίωσης και επιπλέον λόγω στομαχου δεν είχα όρεξη να φάω οτιδήποτε. Την Παρασκευή το απόγευμα ξαναπήγα στο γιατρό, που με εξέτασε λεπτομερέστατα, βρήκε ότι δεν έχω κάτι άλλο (δόξα τω Θεώ) και μου άλλαξε την αντιβίωση, όχι τόσο λόγω στομάχου, όσο λόγω του ότι θα έπρεπε τα συμπτώματα να είχαν υποχωρήσει περισσότερο (την αντιβίωση την ξεκίνησα βράδυ της Τρίτης).
Κάτι που μου είπε ο γιατρός είναι πως όλα αυτά τα αντιγριπικά τύπου ταμιφλου κλπ μπορούν κάλλιστα να μην χρησιμοποιηθούν, αλλά στη θεση τους να παίρνουμε ασπιρίνη που και πιο καλό φάρμακο είναι, και πιο φτηνό. Μετά το φαγητό δηλαδή μου είπε να παίρνω την αντιβίωση (η οποία περιορίζει τα συμπτώματα) και εφόσον έχω πυρετό άνω του 38 να παίρνω και ασπιρίνη. Δεν χρειάζεται άλλο φάρμακο, είπε.
(μετά την έξοδό μας από ιατρείο εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε σε μια Οδύσσεια τύπου: "αναζητήστε εφημερεύον φαρμακείο", αλλά τεσπα).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
Φωτεινή
11

Δημοσίευση από Φωτεινή »

Μπράβο Αποστόλη, χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Αυτό με την Ασπιρίνη δεν το γνώριζα, θέλει να έχεις όμως γερό στομάχι. Όσο για τα φαρμακεία...άσε πίκρα... Περαστικά σου και πάλι. ;)
Η απουσία σου χθες έγινε πάντως αισθητή...έχουμε συνηθήσει στο χιούμορ, στις αναφορές σου στο εορτολόγιο...και στη μπλε γραμματοσειρά σου...πάθαμε στερητικό σύνδρομο αδελφέ Απόστολε. :mrgreen: Να είσαι καλά...και υπομονή...όλα θα περάσουν πρώτα ο Θεός. :)
Μάρκος ε' 36
Άβαταρ μέλους
Toula
12

Δημοσίευση από Toula »

aposal έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ, αλλά χθες ήμουν ένα χάλι. Το πρόβλημα είναι ότι με πείραξε στο στομάχι η αντιβίωση που μου έδωσε ο γιατρός, και όλο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή δεν έκλεισα μάτι. Έτσι την Παρασκευή ήμουν τελείως εξαντλημένος, λόγω αυπνίας και ίωσης και επιπλέον λόγω στομαχου δεν είχα όρεξη να φάω οτιδήποτε. Την Παρασκευή το απόγευμα ξαναπήγα στο γιατρό, που με εξέτασε λεπτομερέστατα, βρήκε ότι δεν έχω κάτι άλλο (δόξα τω Θεώ) και μου άλλαξε την αντιβίωση, όχι τόσο λόγω στομάχου, όσο λόγω του ότι θα έπρεπε τα συμπτώματα να είχαν υποχωρήσει περισσότερο (την αντιβίωση την ξεκίνησα βράδυ της Τρίτης).
Κάτι που μου είπε ο γιατρός είναι πως όλα αυτά τα αντιγριπικά τύπου ταμιφλου κλπ μπορούν κάλλιστα να μην χρησιμοποιηθούν, αλλά στη θεση τους να παίρνουμε ασπιρίνη που και πιο καλό φάρμακο είναι, και πιο φτηνό. Μετά το φαγητό δηλαδή μου είπε να παίρνω την αντιβίωση (η οποία περιορίζει τα συμπτώματα) και εφόσον έχω πυρετό άνω του 38 να παίρνω και ασπιρίνη. Δεν χρειάζεται άλλο φάρμακο, είπε.
(μετά την έξοδό μας από ιατρείο εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε σε μια Οδύσσεια τύπου: "αναζητήστε εφημερεύον φαρμακείο", αλλά τεσπα).
Γι΄αυτό χάθηκες απ΄τον ορίζοντα πουλάκι μου ;;; :) Πολλά πολλά περαστικά Αποστόλη μου !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”