Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπέρα Νίκο και Μανώλη. Καλησπέρα σε όλους απ' άκρη σ' άκρη και όλο τον πλανήτη...
Σάς εύχομαι ένα καλό και ξεκούραστο ξημέρωμα με υγεία και χαρά. Με το καλό να ζήσουμε και να βιώσουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Κυρίου μας...κυριολεκτικά και μεταφορικά... λίγες μέρες μάς χωρίζουν...
Σάς εύχομαι ένα καλό και ξεκούραστο ξημέρωμα με υγεία και χαρά. Με το καλό να ζήσουμε και να βιώσουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Κυρίου μας...κυριολεκτικά και μεταφορικά... λίγες μέρες μάς χωρίζουν...
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ καλο βραδυ και καλο ξημερωμα.

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
- Φωτεινή
- 11
Άλλη μια ανοιξιάτικη μέρα ξημέρωσε ο Θεός. Δειλά δειλά κάνει την εμφάνισή του ο σαλονικιώτικος ήλιος. Καλημέρα αδέλφια μου και να' στε όλες και όλοι καλά...
Πόσο θα' θελα αυτή τη στιγμή να περπατήσω στην παραλία και να "αδειάσει" το μυαλό από κάθε έγνοια και σκοτούρα....

Πόσο θα' θελα αυτή τη στιγμή να περπατήσω στην παραλία και να "αδειάσει" το μυαλό από κάθε έγνοια και σκοτούρα....

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλημέρα αδέλφια μου.Φωτεινή μου συμφωνώ και εγώ αλλά πρώτα η δουλειά και μετά η χαρά.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Πράγματι. Η σωματική άσκηση βοηθάει να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό. Βέβαια, δεν μας λύνει κανένα πρόβλημα. Απλά το κρύβουμε και για λίγο σταματά να μας βασανίζει. Η λύση των προβλημάτων μας έγκειται στην ανακάλυψη της πνευματικής τους πλευράς, από την οποία πρέπει να ξεκινήσουμε.ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε: Πόσο θα' θελα αυτή τη στιγμή να περπατήσω στην παραλία και να "αδειάσει" το μυαλό από κάθε έγνοια και σκοτούρα....
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Μ' αυτά και μ' αυτά ξέχασα να πω καλημέρα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Σε πιάνει η πολυλογία σου καμμιά φορά και ξεχνιέσαι Αποστόλη...... παρατηρημένο αυτό .... !
Καλημέρα παιδιά σε όλους !!!

Καλημέρα παιδιά σε όλους !!!

- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλημέρα, όλη μέρα και ελπίζω οι βιταμίνες να με πιάσουν γιατί δεν με βλέπουν καλά με τόση κούραση τελευταία!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Φωτεινή
- 11
Kαλησπέρα σε όλες και όλους...
Τάσο μου, οι βιταμίνες σίγουρα θα σε βοηθήσουν, αλλά φρόντισε όμως και ο ίδιος τον εαυτό σου... μην τον παραμελείς τώρα που κουράζεσαι έντονα. Θέλει ύπνο... ο καλύτερος ιατρός για την ψυχή και το σώμα μας. Εύχομαι να ξεπεράσεις την κούραση σύντομα και να μην καταρρεύσεις. Να είσαι πάντα καλά και δυνατός, πρώτα για σένα και μετά για την οικογένειά σου.
Τάσο μου, οι βιταμίνες σίγουρα θα σε βοηθήσουν, αλλά φρόντισε όμως και ο ίδιος τον εαυτό σου... μην τον παραμελείς τώρα που κουράζεσαι έντονα. Θέλει ύπνο... ο καλύτερος ιατρός για την ψυχή και το σώμα μας. Εύχομαι να ξεπεράσεις την κούραση σύντομα και να μην καταρρεύσεις. Να είσαι πάντα καλά και δυνατός, πρώτα για σένα και μετά για την οικογένειά σου.

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ καλό απόγευμα σε όλους.

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία