Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπερούδια!!!!!

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Achilleas
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 2 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 10 φορές
Καλησπέρα Φωτεινή, Ελισσάβετ και σ' όλους τους αδελφούς. Τώρα το απόγευμα ο κόσμος εδώ στην Κοζάνη περιμένει με αναμμένες λαμπάδες την εικόνα της Παναγίας της μονής Ζιδανίου και ο καιρός άνοιξε, ενώ όλη μέρα έβρεχε, για να την υποδεχτεί!

Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ....!!!!! Σε όλους.
Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Καλό βράδυ και καλο ξημέρωμα και καλή εβδομάδα να έχουμε

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Χριστός Ανέστη!Καληνύχτα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τόν Θεόν όψονται»
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Χριστός ανέστη, καλή μέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
Αγώνας μεγάλος, προσεύχομαι να αντέξω.
Δεν είναι γκρίνια, είναι διαπίστωση.
Το λες αυτό σε κάποιον ελπίζοντας σε μια λέξη παρηγοριάς και αυτό που ακούς είναι «ναι, ναι, τι να κάνεις, όλοι μας...». Και μετά σκέφτεσαι ποιος να είναι άραγε εγωιστής, εγώ, αυτός ή και οι δυο μας;
Το λες αυτό σε κάποιον ελπίζοντας σε μια λέξη παρηγοριάς και αυτό που ακούς είναι «ναι, ναι, τι να κάνεις, όλοι μας...». Και μετά σκέφτεσαι ποιος να είναι άραγε εγωιστής, εγώ, αυτός ή και οι δυο μας;
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- aposal
- 12
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Χριστός Ανέστη και καλησπέρα, καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
Εγώ ακούω επίσης συχνά να λένε...ε, δημόσιος υπάλληλος είσαι, τί ανάγκη έχεις εσύ; Και μήπως τί κάνεις; Τέλος πάντων, το τί κάνει ο καθένας και τί λούκι τραβάει στη δουλειά του...μόνο η ψυχούλα του το ξέρει. Άσε που όλοι σε κρίνουν από το τί φαίνεται προς τα έξω. Το τί προβλήματα, τί ανησυχίες και τί στενοχώριες μπορεί να κουβαλάς μέσα σου...δεν το βλέπει κανείς, πόσο μάλλον να το αισθανθεί. Καταλαβαίνω το παράπονό σου, μάλλον το νιώθω θα ήταν η πιο σωστή λέξη.
Όσο για τον εγωισμό που αναφέρεις...από εκεί δεν ξεκινάνε όλα τα άσχημα; Βλέπε ζήλεια, κακία, αδιαφορία, κατάκριση κτλ.
Γι' αυτό κάνεις και τις επιλογές σου στον κύκλο σου...και κρατάς αναγκαστικά αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους, που δεν μπορούν να σε νιώσουν και να σε αφουγκραστούν...διαφορετικά μια ζωή εσύ θα πληγώνεσαι και είναι κρίμα. Κάτι σαν αυτοάμυνα...ας πούμε!
Και για να σού φτιάξω το κέφι.....

ελπίζω να τα κατάφερα....

Τάσο μου, να' ξερες πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν είναι γκρίνια, είναι η ανάγκη να τα πεις κάπου που θα νιώσεις, ότι θα σε καταλάβουν, να ακούσεις έναν παρηγορητικό λόγο.Anastasios68 έγραψε:Χριστός ανέστη, καλή μέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
Εγώ ακούω επίσης συχνά να λένε...ε, δημόσιος υπάλληλος είσαι, τί ανάγκη έχεις εσύ; Και μήπως τί κάνεις; Τέλος πάντων, το τί κάνει ο καθένας και τί λούκι τραβάει στη δουλειά του...μόνο η ψυχούλα του το ξέρει. Άσε που όλοι σε κρίνουν από το τί φαίνεται προς τα έξω. Το τί προβλήματα, τί ανησυχίες και τί στενοχώριες μπορεί να κουβαλάς μέσα σου...δεν το βλέπει κανείς, πόσο μάλλον να το αισθανθεί. Καταλαβαίνω το παράπονό σου, μάλλον το νιώθω θα ήταν η πιο σωστή λέξη.
Όσο για τον εγωισμό που αναφέρεις...από εκεί δεν ξεκινάνε όλα τα άσχημα; Βλέπε ζήλεια, κακία, αδιαφορία, κατάκριση κτλ.
Γι' αυτό κάνεις και τις επιλογές σου στον κύκλο σου...και κρατάς αναγκαστικά αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους, που δεν μπορούν να σε νιώσουν και να σε αφουγκραστούν...διαφορετικά μια ζωή εσύ θα πληγώνεσαι και είναι κρίμα. Κάτι σαν αυτοάμυνα...ας πούμε!
Και για να σού φτιάξω το κέφι.....

ελπίζω να τα κατάφερα....

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλησπέρα αδέλφια μου Χριστός Ανέστη και καλή εβδομάδα.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.