Καταπληκτική και ευφυέστατη καινοτομία.Νίκος έγραψε:Γιατί όχι, αφού κατά τη γνώμη τους, όπου είναι ο πάπας είναι και η εκκλησία.

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Καταπληκτική και ευφυέστατη καινοτομία.Νίκος έγραψε:Γιατί όχι, αφού κατά τη γνώμη τους, όπου είναι ο πάπας είναι και η εκκλησία.
Το έθεσα αυτό το θέμα και ειδικά για το ραδιόφωνο της πειραικής εκκλησίας,διότι επειδή τον ακούω καθημερινά λέει ότι θέλει να τον κλείσει η κυβέρνηση βάση του νομοσχεδίου που λές,αλλά δεν είναι εμπορικός σταθμός.Νίκος έγραψε:Νομίζω ότι το παίρνουν πολύ προσωπικά. Εννοείται, ότι το θέμα δεν αφορά μόνο το σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, αλλά όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς και όλους τους εκκλησιαστικούς σταθμούς.
Παρεμπιπτόντως το κράτος έκλεισε εδώ και χρόνια το σταθμό της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, γιατί δεν κατάφερε να πάρει άδεια με το προηγούμενο νομικό καθεστώς. Επομένως μην προσωποποιούμε ένα γενικότερο θέμα.
Καλησπέρα φίλε μου Πέτρο.Ρωτάς αν πρέπει να λειτουργεί χωρίς άδεια.Νομίζω ότι εξήγησα ότι δεν είναι εμπορικός σταθμός.Το δηλώνουν οι ίδιοι και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.Πέτρος έγραψε:Δηλαδή να λειτουργεί χωρίς άδεια;
Όχι βέβαια.ΦΩΤΗΣ έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου Πέτρο.............Πέτρος έγραψε:Δηλαδή να λειτουργεί χωρίς άδεια;
Εγώ σε ρωτώ και απάντησέ μου ως Έλληνας Ορθόδοξος:
Όταν θα υπάρχουν μόνο οι σταθμοί των αιρετικών έστω και νόμιμοι,αυτό θα σε ευχαριστεί;
.................
Κατά την άποψή σου Φώτη.ΦΩΤΗΣ έγραψε:Δεν απαντάς ευθέως φίλε μου......
Επίσης κατά την άποψή σου.ΦΩΤΗΣ έγραψε:.......Το όχι βέβαια και τον δεν έχει άδεια,λυπάμαι αλλά δεν συμβαδίζουν......
Πάντα.ΦΩΤΗΣ έγραψε:...αλλά να μιλάμε με αποδείξεις........
Κι εμένα.ΦΩΤΗΣ έγραψε:...................Πάντως εγώ συνένοχος το να φιμώσουν την φωνή της εκκλησίας
θα με βρίσκει μέχρι να πεθάνω αντίθετο......