Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ας γνωριστούμε καλύτερα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- aposal
- 12
Re: Ας γνωριστούμε καλύτερα
Γεια σου ρε Μαρία Μικρασιατοκρητοπειραιώτισσα!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- orthodoxbyzantine1
- 10
Καλώς σας βρήκα 

Όλα τα ζητήματά σου να τ᾿ αφήσεις στα χέρια του Θεού. Ό,τι θέλεις να το ζητάς σαν το παιδί από τον πατέρα του.
Γέροντας Αμφιλόχιος
Γέροντας Αμφιλόχιος
Μαρία μου καλώς ήρθες στην όμορφη και ζεστή μας παρέα.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- orthodoxbyzantine1
- 10
Ευχαριστώ! Μου αρεσουν πολυ οι χριστιανικες ταινίες που μας εχεις ανεβασει 

Όλα τα ζητήματά σου να τ᾿ αφήσεις στα χέρια του Θεού. Ό,τι θέλεις να το ζητάς σαν το παιδί από τον πατέρα του.
Γέροντας Αμφιλόχιος
Γέροντας Αμφιλόχιος
- Captain Yiannis
- 12
- Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές
Καλώς την Μαρία τη συντέκνισα, (Κρητικός κι εγώ ..Χανιωτάκη)
Δύσκολο δρόμο διάλεξες, μα πιότερο απ' ούλους τσ' άλλους ..γεμάτος χαρές ανείπωτες,
.. που ... στόμα 'θρώπινο δεν μπορεί να περιγράψει.
Πιάσου καλά Απάνω Του ..και μη φοβάσαι τίποτα,
Θεός είναι Αυτός ... δεν είναι παίξε-γέλασε
Δύσκολο δρόμο διάλεξες, μα πιότερο απ' ούλους τσ' άλλους ..γεμάτος χαρές ανείπωτες,
.. που ... στόμα 'θρώπινο δεν μπορεί να περιγράψει.
Πιάσου καλά Απάνω Του ..και μη φοβάσαι τίποτα,
Θεός είναι Αυτός ... δεν είναι παίξε-γέλασε

- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Οι Κρητικοί έχετε ένα φοβερό ταλέντο με τις μαντινάδες...

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Αν και στο φορουμ καποιο καιρο μολις ειδα το θεμα και ειπα να γραψω και εγω.Βλεπω οτι η παρεα εχει γινει ζεστη.Με Λενε Νικο με καταγωγη απο Διαβα Καλαμπακας (Τρικαλα) αλλα μενω απο 7 χρονων Καλαμαρια Θεσσαλονικης ( με ενα μικρο 5χρονο περασμα απο Αθηνα) και ειμαι παντρεμενος.Εχω ενα αγορακι 4 ετων και ενα 4 μηνων .Με την θρησκεια μπορω να πω οτι λογω της μητερας μου ειχα μια καλη σχεση μικρος .Πηγαινα κατηχητικο κτλ οσπου καπου μετα το Λυκειο σταματησε η επαφη.Πηγα και Αθηνα οπου μονο τα πνευματικα δεν με ενδιεφεραν δυστυχως καθοτι η Αθηνα εχει πολλα πνευματικα μερη και Μοναστηρια για να δεις που εστω λιγο ειδα πριν λιγο καιρο οταν κατεβηκα ξανα μετα απο 8 χρονια.
Πνευματικα τωρα μετα απο χρονια αφου γυρισα και θεσσαλονικη πια σιγα σιγα επεσαν στα χερια μου καποια βιβλια πρωτα του Αγιου πια Παισιου απο την Σουρωτη και σιγα σιγα αρχισα και ψαχτηκα.Σοβαρευτηκα
Ανακαλυψα και τα χριστιανικα φορουμ οπως αυτο και το agiooros.net .Μαλιστα σε μια συναντηση του εν λογω φορουμ (2011) συναντησα και πολλα μελη οπως και τον Νικο και τον Αχιλλεα του εδω φορουμ.
Συνεχιζουμε εκτοτε τον αγωνα μας Δοξα το Θεο ......και αρκετα σας κουρασα για μενα.Αυτα
Πνευματικα τωρα μετα απο χρονια αφου γυρισα και θεσσαλονικη πια σιγα σιγα επεσαν στα χερια μου καποια βιβλια πρωτα του Αγιου πια Παισιου απο την Σουρωτη και σιγα σιγα αρχισα και ψαχτηκα.Σοβαρευτηκα

Συνεχιζουμε εκτοτε τον αγωνα μας Δοξα το Θεο ......και αρκετα σας κουρασα για μενα.Αυτα
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Μην χαιρεσαι Τουλα .Here i am και εγω.Μπορει να μην γραφω συχνα αλλα το ματι μου εδω ειναιToula έγραψε:Bλέπω εδώ το φόρουμ μας Ολυμπιακοκρατείται (Φώτης, Μανώλης, η αφεντιά μου κλπ. κλπ.) και χαίρομαι ιδιαιτέρως !!!![]()
Έχω και εγώ μια μικρή ρίζα από την Κρήτη (Κίσσαμο Χανίων) καθώς η γιαγιά μου από την μεριά της μητέρας μου ήταν Κρητικιά !!
![]()

«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- Φωτεινή
- 11
Νίκο μου, να σου ζήσουν τα μικρούλια, να τα χαίρεσαι!
Για όλους έχει ο Θεός και για όλους έρχεται αργά ή γρήγορα η "ευλογημένη" στιγμή να γνωρίσουμε το Θεό. Παραχώρησή Του είναι!!!
Για όλους έχει ο Θεός και για όλους έρχεται αργά ή γρήγορα η "ευλογημένη" στιγμή να γνωρίσουμε το Θεό. Παραχώρησή Του είναι!!!
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
Τι μάτι είναι αυτό που έχεις Νίκο!!!nickzark έγραψε:Μην χαιρεσαι Τουλα .Here i am και εγω.Μπορει να μην γραφω συχνα αλλα το ματι μου εδω ειναι![]()
![]()
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ !!!!!!!!! Αποστολη μην φοβασαι.τους εχουμε
![]()
![]()

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36