ο έσχατος..

πάμε για άλλα!!

με τη βοήθεια Του Κυρίου ημών Ιησού Χρηστού.
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
το εχασα αυτο το σεναριοGeorgios έγραψε:τώρα μου θύμησες την ολυμπιάδα της Ατλάντα, που θα ερχόταν πάλι
ο έσχατος..το 1996. εντάξει τη γλιτώσαμε και τότε..
πάμε για άλλα!!![]()
με τη βοήθεια Του Κυρίου ημών Ιησού Χρηστού.
Πόσο χαίρομαι που έχω κλείσει τα 30!!! Μου έφυγε ένα μικρό βάρος από τη συνείδηση μου!aposal έγραψε:Ποιός είναι αυτός που μπαίνει στα 30; Ο Σαλπιγγίδης;
Σε ποια Εκκλησία θα μείνεις;;;Σ'αυτήν που θα ΑΡΝΗΘΕΙ οτι ο Αντίχριστος ειναι αυτός που είναι;;;Οιμε,οιμέ.....Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον πατριαρχη Βαρθολομαίο,τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΟΥ,που λέει οτι εχουμε τον ιδιο Θεό με τους Εβραίους (ύπαγε της βλασφήμιας) και οτι το Κοράνι ειναι άγιο και οτι το ραμαζανι είναι πνευματική νηστεία;;;Σε ποια Εκκλησία να μείνεις;;;;aposal έγραψε:Ρε Γιώργο, θαρρείς ότι είσαι ο Ηρακλής και θα παλέψεις, με τις δικές σου - αξιοθρήνητες - δυνάμεις, κόντρα στον διάβολο;
Χωρίς την βοήθεια του Θεού είμαστε μηδέν. Και την βοήθειά Του θα την έχουμε μόνον αν μείνουμε μέσα στην Εκκλησία που ο Ίδιος ίδρυσε.
Αναστάσιε, λίγη μελέτη στις προηγούμενες δημοσιεύσεις δε βλάπτει. Ξέρω ότι το φόρουμ πάνω από 30,000 δημοσιεύσεις, αλλά λίγη έρευνα μπορεί να βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε.aposal έγραψε:Γιώργο η ημερομηνία που παρέθεσες δεν ανήκει στο ορθόδοξο χριστανικό πνεύμα, αλλά σε ΑΙΡΕΣΗ.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι οι ημερομηνίες δεν είναι τίποτε άλλο από απατεωνιές.
Μέσα στο ΠΣΚ κάνοντας zapping είδα, στο κόντρα channel, τον καθαιρεμένο μοναχό Μάξιμο που εξέδωσε το γνωστό βιβλίο με τις προφητείες του να λέει ότι η Ιερά Σύνοδος (που τον καθa;iρεσε) είναι κακόδοξη και αιρετική.