Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

Μου ακούγεται βερεσέ την ώρα που η κυβέρνηση έχει ορίσει νέο Hotspot στα σύνορα του Εβρου και βάζει αβέρτα λαθρομετανάστες μέσα, οι στρατιωτικοί μας είναι ακόμη υπό παράνομη κράτηση κλπ κλπ.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

"πουλί το έριξε" μου φαίνεται σαν φτηνή δικαιολογία

Συντριβή ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στη Συρία - Δύο νεκροί

Ένα ρωσικό μαχητικό συνετρίβη το πρωί της Πέμπτης (03/05) στη θάλασσα έξω από τη Λαττάκεια της Συρίας.

Την είδηση της συντριβής και του θανάτου των δύο πιλότων του Su-30SM, επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το μαχητικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη βάση Κχμεϊμίμ και κατέπεσε στη Μεσόγειο αφού οι «πιλότοι είχαν παλέψει να διατηρήσουν τον έλεγχό του μέχρι το τελευταίο λεπτό», σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο.

Αιτία για τη συντριβή φέρεται να ήταν ένα πουλί που χτύπησε στη μηχανή, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Πηγή: Newsbomb
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Πιο φτηνή δεν γίνεται αδελφέ μου!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Δημοσίευση από Πέτρος »

Αν είχε μία μηχανή μπορεί να ίσχυε.
Αυτό για να πέσει θέλει δύο πουλιά.
Άβαταρ μέλους
heavenandearth
7
Έλαβε ευχαριστία: 1 φορά

Δημοσίευση από heavenandearth »

http://www.capital.gr/politiki/3290868/ ... tikon-roon

Βίτσας: Θα περάσουμε δύσκολα λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών
Αγαπάτε αλλήλους.
Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Δημοσίευση από Πέτρος »

Ίσως είναι ο πνευματικός νόμος.
Τόσες χιλιάδες αγέννητα παιδιά εκτρώνονται στην Ελλάδα.
Να μην θρέψουμε λίγες ψυχές, αυτές των προσφύγων;
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Ενδιαφέρουσα άποψη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Μα πολλοί σύγχρονοι γέροντες και γερόντισσες λένε ότι τώρα με όσα συμβαίνουν μας διαπαιδαγωγεί ο Θεός για τις εκτρώσεις, τις βλασφημίες προς τα Θεία και τα σαρκικά αμαρτήματα (πορνεία-ομοφυλοφιλία) κλπ.
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 364 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

heavenandearth έγραψε:http://www.capital.gr/politiki/3290868/ ... tikon-roon

Νεκταρία έχουμε πει, ότι δεν θα παραθέτουμε links που θα αναγκάζουν τον αναγνώστη να πάει σε άλλη σελίδα για να καταλάβει τι θέλουμε να πούμε. Να μεταφέρεις με copy - paste αυτό που θέλεις να διαβάσουμε και το link μόνο σαν πηγή.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
heavenandearth
7
Έλαβε ευχαριστία: 1 φορά

Δημοσίευση από heavenandearth »

Νίκος έγραψε:
heavenandearth έγραψε:http://www.capital.gr/politiki/3290868/ ... tikon-roon

Νεκταρία έχουμε πει, ότι δεν θα παραθέτουμε links που θα αναγκάζουν τον αναγνώστη να πάει σε άλλη σελίδα για να καταλάβει τι θέλουμε να πούμε. Να μεταφέρεις με copy - paste αυτό που θέλεις να διαβάσουμε και το link μόνο σαν πηγή.

Συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει αυτή τη λεπτομέρεια. Διορθώνω:

Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές το επόμενο διάστημα, λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών, τόσο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όσο και τα συναρμόδια υπουργεία, διεμήνυσε ο Δημήτρης Βίτσας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την επίσπευση των διαδικασιών ασύλου.
"Έχω πλήρη επίγνωση γι αυτό" είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς, όπως εξήγησε, υπάρχει μια αύξηση των ροών το 2018, με τη μεγαλύτερη αύξηση τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο έφτασαν τις 6.632, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν υπάρξει στα χερσαία σύνορα της χώρας. Όπως επισήμανε ο υπουργός, ξεκινώντας από αυτή την παραδοχή, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τρία θέματα: πρώτον, πώς κινητοποιείται η ΕΕ "δεδομένου ότι η κατάσταση δεν είναι ίδια με αυτή των προηγούμενων μηνών", δεύτερον, με ποιους τρόπους θα δημιουργηθούν δίαυλοι με τη γείτονα χώρα "ώστε να λάβει κι αυτή τα μέτρα της όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα" και τρίτον, να μην αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ή σηκώνοντας τα χέρια ψηλά ή δρώντας με κατεπείγουσα λογική.
Πάντως, ο κ. Βίτσας ενημέρωσε ότι υπήρξε μείωση των ροών τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, ιδίως στα χερσαία σύνορα, κάτι το οποίο -όπως είπε- παρακολουθούμε και με τη βοήθεια της ΕΕ προσπαθούμε να εκτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόνισε ότι δεν αποτελεί λύση το να ανοίγουμε καινούργια καμπ παντού, παρά αυτό που θα γίνει να είναι σταθερό βάσει του προγράμματος που υπάρχει σε συνεργασία με τους διεθνείς οργανισμούς.
"Με ταχύτητα, επιμονή και υπομονή θα λύσουμε και το επιπλέον ζήτημα, αλλά το βασικότερο είναι να μειωθούν οι ροές" είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κι έκανε σαφές πως δεν θα επηρεαστεί από τη φωτογραφία ενός site, που έχει ως ρόλο να απευθυνθεί κυρίως σε έναν κόσμο που δεν αντιμετωπίζει το Προσφυγικό.

Δεν τα παραθέτω όλα γιατί είναι μακροσκελές το άρθρο, αλλά αυτά που ήθελα να δείτε κι εσείς.

Πέτρο να θρέψουμε όσες ψυχές έχουν ανάγκη ακόμα και από το υστέρημά μας. Αλλά να ξεχωρίσει η πολιτεία αυτούς που έγιναν πρόσφυγες από ανάγκη, από άλλους που ήρθαν να κάνουν κακό. Υπάρχουν και αυτοί, δυστυχώς.

Παιδιά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι για τα δικά μας αμαρτήματα ξεριζώνονται τόσοι άνθρωποι, γιατί αυτό που λέτε αν το σκεφτείτε εκεί καταλήγει.
Αγαπάτε αλλήλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”