Στα βρετανικά ναι, στα αμερικανικά που κάνω εγώ όχι!aposal έγραψε:Η εξάσκηση γράφεται: practice
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
ΑΜΗΝ αγαπητέ μου αδελφέ!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!Μάνος έγραψε:Καλή επιτυχία αδελφέ μου! Είθε να είναι θέλημα Θεού η επιτυχία σου!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- aposal
- 12
Αναστάσιος έγραψε:Στα βρετανικά ναι, στα αμερικανικά που κάνω εγώ όχι!aposal έγραψε:Η εξάσκηση γράφεται: practice

Τραμπικός μας προέκυψες!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
aposal έγραψε:Αναστάσιος έγραψε:Στα βρετανικά ναι, στα αμερικανικά που κάνω εγώ όχι!aposal έγραψε:Η εξάσκηση γράφεται: practice![]()
Τραμπικός μας προέκυψες!

Τι θα έκανε το φόρουμ χωρίς εσάς (και χωρίς εμένα)!!!
- aposal
- 12
Η κάρα του πολιούχου Πατρών Αγίου Αποστόλου Ανδρέα βρίσκεται από χθες στον Ι.Ν. Κων/νου και Ελένης του Πειραιά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 364 φορές
Αίτημα των Σχισματικών των Σκοπίων προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο
30 Μαΐου 2018

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Η Αγία και Ιερά Σύνοδος, συνελθούσα σήμερον υπό την προεδρίαν της Α.Θ.Παναγιότητος, εξήτασε το αίτημα της εν σχίσματι Εκκλησίας των Σκοπίων, υποστηριζόμενον και διά γράμματος του Πρωθυπουργού της FYROM Εξοχ. κ. Ζόραν Ζάεφ, περί αναλήψεως υπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της πρωτοβουλίας επαναφοράς της Εκκλησίας αυτής εις την κανονικότητα υπό το όνομα της Αρχιεπισκοπής Αχριδών, και απεφάσισε να επιληφθή αυτού και διενεργήση τα δέοντα υπό τους απαραβάτους όρους των ιστορικοκανονικών αρμοδιοτήτων και προνομίων του πρωτοθρόνου Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 30η Μαίου 2018
Εκ της Αρχιγραμματείας
της Αγίας και Ιεράς Συνόδου
Πηγή: ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ
30 Μαΐου 2018

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Η Αγία και Ιερά Σύνοδος, συνελθούσα σήμερον υπό την προεδρίαν της Α.Θ.Παναγιότητος, εξήτασε το αίτημα της εν σχίσματι Εκκλησίας των Σκοπίων, υποστηριζόμενον και διά γράμματος του Πρωθυπουργού της FYROM Εξοχ. κ. Ζόραν Ζάεφ, περί αναλήψεως υπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της πρωτοβουλίας επαναφοράς της Εκκλησίας αυτής εις την κανονικότητα υπό το όνομα της Αρχιεπισκοπής Αχριδών, και απεφάσισε να επιληφθή αυτού και διενεργήση τα δέοντα υπό τους απαραβάτους όρους των ιστορικοκανονικών αρμοδιοτήτων και προνομίων του πρωτοθρόνου Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 30η Μαίου 2018
Εκ της Αρχιγραμματείας
της Αγίας και Ιεράς Συνόδου
Πηγή: ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε επέκταση των χωρικών υδάτων για εκμετάλλευση της ΑΟΖ, ο νοών νοείτο.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Μάνος
- 7
"Και δεν έχουμε κάνει τίποτε ακόμη... "
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Μάνος
- 7