Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπέρα αδέλφια μου.Αγαπητή μου Φωτεινή δεν είχα προσέξει την αγγελία του γάμου σου.Χίλια συ-
γνώμη σου εύχομαι να ζήσεις έναν παραμυθένιο γάμο,μέσα στην χαρά,την ευτυχία,και την αγάπη του Θεού.
γνώμη σου εύχομαι να ζήσεις έναν παραμυθένιο γάμο,μέσα στην χαρά,την ευτυχία,και την αγάπη του Θεού.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Δεν έκανες τίποτε για να ζητήσεις συγγνώμη, απλά εμείς δεν προσέξαμε την ανάρτησή σου όσο θα έπρεπε.ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Εκπλήσσομαι πραγματικά... κοντά 4 χρόνια είμαι μέλος σε αυτό το φόρουμ (όχι κάποιο τυχαίο φόρουμ, ένα φόρουμ ορθόδοξο). Έχουμε μοιραστεί πράγματα, έχουμε προβληματιστεί, έχουμε αστειευτεί, έχουμε ευχηθεί ο ένας στον άλλο στο διάστημα αυτό! Ομολογώ πως έχω μείνει άναυδη με την αδιαφορία μερικών αδελφών που δεν θεώρησαν αναγκαίο... ούτε καν από στοιχειώδη ευγένεια... να μου ευχηθούν για το γάμο μου. Εξαίρεση ο Τάσος και ο Μανώλης. Μου ευχήθηκαν και τους ευχαριστώ πολύ. Ο δε Μανώλης μου αφιέρωσε και μία πολύ όμορφη μαντινάδα. Τέλος πάντων! Αν έκανα κάτι που σας πείραξε τόσο πολύ ζητώ συγγνώμη, αλλά να είναι και λόγος για τόση αδιαφορία;;;ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Καλησπέρα σε όλες και όλους και από μένα! Εύχομαι να είστε καλά όλοι!!!
Έχω χαθεί πραγματικά τους τελευταίους μήνες. Ξέρετε αδέλφια μου, σε λίγους μήνες κλείνω δύο χρόνια γάμου. Παντρεύτηκα το καλοκαίρι του 2015. Η ζωή μου όπως καταλαβαίνετε έχει αλλάξει όπως είναι φυσικό.![]()
Καλό Σ/Κ να έχουμε και εύχομαι σε όσες και όσους δεν έχουν βρει ακόμη το ταίρι τους, να το βρουν σύντομα όπως το βρήκα κι εγώ με τη βοήθεια της Παναγίας μας...
Anastasios68 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Πολλούς χαιρετισμούς στη Φωτεινή μας, πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!
Από την άλλη όμως εκπλήσσομαι λίγο από το παράπονό σου. Αυτό φανερώνει ότι έχεις απαιτήσεις από εμάς. Καλή συνέχεια στο έγγαμο βίο σου εύχομαι, γιατί είναι ο μόνος βίος (των κοσμικών ανθρώπων), που σώζει ζωές (ψυχές).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Καλημέρα σε όλο τον δοκιμαζόμενο κόσμο!
Τσικνοπέμπτη σήμερα και εύχομαι όλοι να απολαύσετε την τσίκνα του ψητού κρέατος. Πριν πολλά χρόνια, σε άλλο φόρουμ, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποια μέλη που ήταν πολέμια του κρέατος (!). Ο καθένας βέβαια έχεις τις απόψεις του, αλλά η άποψη ότι κακώς θανατώνουμε ζώα για να τραφούμε γιατί κι αυτά έχουν ψυχή νομίζω ότι ξεφεύγει από τα Χριστιανικά πρότυπα.
Τσικνοπέμπτη σήμερα και εύχομαι όλοι να απολαύσετε την τσίκνα του ψητού κρέατος. Πριν πολλά χρόνια, σε άλλο φόρουμ, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποια μέλη που ήταν πολέμια του κρέατος (!). Ο καθένας βέβαια έχεις τις απόψεις του, αλλά η άποψη ότι κακώς θανατώνουμε ζώα για να τραφούμε γιατί κι αυτά έχουν ψυχή νομίζω ότι ξεφεύγει από τα Χριστιανικά πρότυπα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Μ' αυτά και μ' αυτά ξέχασα να γράψω τους αγίου που τιμά η Εκκλησία μας.
Σήμερα λοιπόν γιορτάζουν:
1. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΜΦΙΛΟΣ, ΟΥΑΛΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΥΚΟΣ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ, άλλος ΗΛΙΑΣ, ΙΕΡΕΜΙΑΣ, ΗΣΑΪΑΣ, ΣΑΜΟΥΗΛ ΚΑΙ ΔΑΝΙΗΛ
2. Ο ΟΣΙΟΣ ΜΑΡΟΥΘΑΣ ο επίσκοπος και οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ που μαρτύρησαν στην Περσία και τα λείψανα τους μεταφέρθηκαν στην Μαρτυρούπολη
3. Ο ΑΓΙΟΣ ΦΛΑΒΙΑΝΟΣ Πατριάρχης Κων/πολης
4. Ο ΟΣΙΟΣ ΦΛΑΒΙΑΝΟΣ
5. Ο ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ο νέος οσιομάρτυρας
Την ευλογία τους να έχουμε!
Σήμερα λοιπόν γιορτάζουν:
1. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΜΦΙΛΟΣ, ΟΥΑΛΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΥΚΟΣ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ, άλλος ΗΛΙΑΣ, ΙΕΡΕΜΙΑΣ, ΗΣΑΪΑΣ, ΣΑΜΟΥΗΛ ΚΑΙ ΔΑΝΙΗΛ
2. Ο ΟΣΙΟΣ ΜΑΡΟΥΘΑΣ ο επίσκοπος και οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ που μαρτύρησαν στην Περσία και τα λείψανα τους μεταφέρθηκαν στην Μαρτυρούπολη
3. Ο ΑΓΙΟΣ ΦΛΑΒΙΑΝΟΣ Πατριάρχης Κων/πολης
4. Ο ΟΣΙΟΣ ΦΛΑΒΙΑΝΟΣ
5. Ο ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ο νέος οσιομάρτυρας
Την ευλογία τους να έχουμε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλαράκια και καλή Τσικνοπέμπτη

Αν θέλεις εύνοια Θεού να ʽχεις και ευλογία
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
Αφιερώσου ολόκαρδα, κάνʼ το με προθυμία.
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Αγαπητέ αδελφέ, περίεργο όμως! Την προηγούμενη ανάρτηση δεν την πρόσεξες όσο θα έπρεπε, την τελευταία όμως την πρόσεξες. Πως γίνεται αυτό; Επιλεκτικά δηλαδή...aposal έγραψε:Δεν έκανες τίποτε για να ζητήσεις συγγνώμη, απλά εμείς δεν προσέξαμε την ανάρτησή σου όσο θα έπρεπε.ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Εκπλήσσομαι πραγματικά... κοντά 4 χρόνια είμαι μέλος σε αυτό το φόρουμ (όχι κάποιο τυχαίο φόρουμ, ένα φόρουμ ορθόδοξο). Έχουμε μοιραστεί πράγματα, έχουμε προβληματιστεί, έχουμε αστειευτεί, έχουμε ευχηθεί ο ένας στον άλλο στο διάστημα αυτό! Ομολογώ πως έχω μείνει άναυδη με την αδιαφορία μερικών αδελφών που δεν θεώρησαν αναγκαίο... ούτε καν από στοιχειώδη ευγένεια... να μου ευχηθούν για το γάμο μου. Εξαίρεση ο Τάσος και ο Μανώλης. Μου ευχήθηκαν και τους ευχαριστώ πολύ. Ο δε Μανώλης μου αφιέρωσε και μία πολύ όμορφη μαντινάδα. Τέλος πάντων! Αν έκανα κάτι που σας πείραξε τόσο πολύ ζητώ συγγνώμη, αλλά να είναι και λόγος για τόση αδιαφορία;;;ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Καλησπέρα σε όλες και όλους και από μένα! Εύχομαι να είστε καλά όλοι!!!
Έχω χαθεί πραγματικά τους τελευταίους μήνες. Ξέρετε αδέλφια μου, σε λίγους μήνες κλείνω δύο χρόνια γάμου. Παντρεύτηκα το καλοκαίρι του 2015. Η ζωή μου όπως καταλαβαίνετε έχει αλλάξει όπως είναι φυσικό.![]()
Καλό Σ/Κ να έχουμε και εύχομαι σε όσες και όσους δεν έχουν βρει ακόμη το ταίρι τους, να το βρουν σύντομα όπως το βρήκα κι εγώ με τη βοήθεια της Παναγίας μας...
Από την άλλη όμως εκπλήσσομαι λίγο από το παράπονό σου. Αυτό φανερώνει ότι έχεις απαιτήσεις από εμάς. Καλή συνέχεια στο έγγαμο βίο σου εύχομαι, γιατί είναι ο μόνος βίος (των κοσμικών ανθρώπων), που σώζει ζωές (ψυχές).
Ειδικά από εσένα δεν έχω καμία απαίτηση!!! Καλή συνέχεια στις αναρτήσεις σου!!!
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Φώτη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να είσαι καλά!!!ΦΩΤΗΣ έγραψε:Καλησπέρα αδέλφια μου.Αγαπητή μου Φωτεινή δεν είχα προσέξει την αγγελία του γάμου σου.Χίλια συ-
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλησπέρα αδέλφια μου.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Καλημέρα σ' όλο το φόρουμ!
Φωτεινή σου εύχομαι κάθε ευτυχία!
Από που προκύπτει αυτό Απόστολε;
Πως εσύ κατατάσσεις στους σεσωσμένους μόνο τους παντρεμένους και τους ανύπαντρους κοσμικούς
τους καταδικάζεις;
Φωτεινή σου εύχομαι κάθε ευτυχία!
!!!!!!!!!!!!!!aposal έγραψε:....................Καλή συνέχεια στο έγγαμο βίο σου εύχομαι, γιατί είναι ο μόνος βίος (των κοσμικών ανθρώπων), που σώζει ζωές (ψυχές). [/color]
Από που προκύπτει αυτό Απόστολε;
Πως εσύ κατατάσσεις στους σεσωσμένους μόνο τους παντρεμένους και τους ανύπαντρους κοσμικούς
τους καταδικάζεις;
- aposal
- 12
Οι κοσμικοί αν δεν παντρευτούν σημαίνει ότι ζουν αμαρτάνοντας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά δεν υποχωρούν στις καθημερινές απαιτήσεις του συντρόφου τους (αφού δεν έχουν), ώστε να περιορίζουν λίγο τον εγωισμό τους.