Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλησπέρα σε όλους.Αδελφέ μου Τάσο κουράγιο.Μία δοκιμασία του Κυρίου είναι.Όλα θα πάνε καλά.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Καλημέρα έστω και λίγο αργά.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 451 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλημέρα σας.
Είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα το πρωί με το φόρουμ μας, ευτυχώς ξεπεράστηκαν.
Σε ευχαριστώ πολύ Φώτη μου. Δυστυχώς η αγωνία μου παρατείνεται καθώς ο γιατρός μου έδωσε και άλλη αναβολή για αύριο. Ελπίζω να είναι η τελευταία.
Είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα το πρωί με το φόρουμ μας, ευτυχώς ξεπεράστηκαν.
Σε ευχαριστώ πολύ Φώτη μου. Δυστυχώς η αγωνία μου παρατείνεται καθώς ο γιατρός μου έδωσε και άλλη αναβολή για αύριο. Ελπίζω να είναι η τελευταία.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 365 φορές
Καλησπέρα αδέλφια. Ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημα με το forum σύντομα. Να υποθέσω επομένως ότι το πρόβλημα προερχόταν από τον server και όχι από μας.
Τάσο μου, υπομονή. Δεν πειράζει μια μικρή καθυστέρηση αρκεί να πάνε όλα καλά. Αυτό σου ευχόμαστε όλοι.
Πάντως να ξέρετε για πιθανή άλλη περίπτωση διακοπής, ότι το παλιό forum orthodoxos.forumup.com, είναι ακόμη σε λειτουργία. Σήμερα, επειδή δεν ήξερα πόσο θα διαρκέσει η βλάβη ξεκλείδωσα τις κατηγορίες:
- Σχετικά με το forum ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
- Αρχονταρίκι
- Πνευματικά Μηνύματα
Ισχύουν τα passwords που είχατε παλιά. Αν τα έχετε ξεχάσει, στείλτε μου ένα μήνυμα στο nkopelias@yahoo.gr, για να σας δώσω καινούργιο password. Όσα νέα μέλη δεν έχουν γραφτεί και στο παλιό forum μπορούν να κάνουν εγγραφή. Αχρείαστο νάναι, αλλά δεν θα ήθελα να χαθούμε αν πάθει κάτι ο server, που μας φιλοξενεί.
Τάσο μου, υπομονή. Δεν πειράζει μια μικρή καθυστέρηση αρκεί να πάνε όλα καλά. Αυτό σου ευχόμαστε όλοι.
Πάντως να ξέρετε για πιθανή άλλη περίπτωση διακοπής, ότι το παλιό forum orthodoxos.forumup.com, είναι ακόμη σε λειτουργία. Σήμερα, επειδή δεν ήξερα πόσο θα διαρκέσει η βλάβη ξεκλείδωσα τις κατηγορίες:
- Σχετικά με το forum ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
- Αρχονταρίκι
- Πνευματικά Μηνύματα
Ισχύουν τα passwords που είχατε παλιά. Αν τα έχετε ξεχάσει, στείλτε μου ένα μήνυμα στο nkopelias@yahoo.gr, για να σας δώσω καινούργιο password. Όσα νέα μέλη δεν έχουν γραφτεί και στο παλιό forum μπορούν να κάνουν εγγραφή. Αχρείαστο νάναι, αλλά δεν θα ήθελα να χαθούμε αν πάθει κάτι ο server, που μας φιλοξενεί.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Καλημέρα αδέλφια μου.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Επικοινωνία:
Καλή σας μέρα.
Καλημέρα σε όλους. Καλή δύναμη και καλό αγώνα και σήμερα!
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Επικοινωνία:
Πριν λίγο μίλησα με τον γιατρό μου και σε λίγο φεύγω για το νοσοκομείο.
Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για τις ευχές σας και την αδελφική συμπαράσταση που μου έχετε δώσει.
Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για τις ευχές σας και την αδελφική συμπαράσταση που μου έχετε δώσει.