Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Κι εσύ να είσαι καλά Φωτεινή, μας έφερες ένα πολύ φρέσκο «αέρα» στο φόρουμ μας. Επιτέλους ένα νέο μέλος που είναι ενεργό καθημερινά! 

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Καλησπέρα αδέλφια. Καλή βδομάδα.
Τις πρεσβείες του Οσίου Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου να έχουμε. Σήμερα (2 Δεκεμβρίου) εορτάζουμε για πρώτη φορά τη μνήμη του.

Τις πρεσβείες του Οσίου Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου να έχουμε. Σήμερα (2 Δεκεμβρίου) εορτάζουμε για πρώτη φορά τη μνήμη του.

Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Σ'ευχαριστώ Τάσο για τα καλά σου λόγια,αν και δεν νομίζω να έκανα κάτι ιδιαίτερο,σε σχέση με τα άλλα μέλη που ανεβάζετε επιπλέον κάποια κείμενα,εικόνες κτλ.Δυστυχώς δεν είμαι τόσο εξοικειωμένη,ώστε να ανεβάζω τέτοιου είδους πληροφορίες....οπότε δεν νιώθω,ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο και σημαντικό.Όμως σ'ευχαριστώ που με ενθαρρύνεις,στοιχείο πολύ σημαντικό για μένα σαν εκπαιδευτικός που είμαι!Να είσαι καλά!!!Anastasios68 έγραψε:Κι εσύ να είσαι καλά Φωτεινή, μας έφερες ένα πολύ φρέσκο «αέρα» στο φόρουμ μας. Επιτέλους ένα νέο μέλος που είναι ενεργό καθημερινά!
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!!
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλημέρα αδέλφια μου.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλημέρα αδέλφια, καλημέρα Φωτεινή, καλημέρα Φώτη, καλημέρα σε όλη την παρέα.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Καλημέρα Φωτεινή, Φώτη, Τάσο και σ' όλη την παρέα.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Καλησπέρα σε όλους!
«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τόν Θεόν όψονται»
Καλό βράδυ σε όλους.
Εὐχὴ εἰς τὸν Ἄγγελον φύλακα τοῦ ἀνθρώπου.
Ἅγιε Ἄγγελε, ὁ ἐφεστὼς τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς καὶ ταλαιπώρου μου ζωῆς, μὴ ἐγκαταλίπῃς με τὸν ἁμαρτωλόν, μηδὲ ἀποστῇς ἀπ᾿ ἐμοῦ διὰ τὴν ἀκρασίαν μου· μὴ δώῃς χώραν τῷ πονηρῷ δαίμονι κατακυριεῦσαί μου τῇ καταδυναστείᾳ τοῦ θνητοῦ τούτου σώματος· κράτησον τῆς ἀθλίας καὶ παρειμένης χειρός μου, καὶ ὁδήγησόν με εἰς ὁδὸν σωτηρίας. Ναί, ἅγιε Ἄγγελε τοῦ Θεοῦ, ὁ φύλαξ καὶ σκεπαστὴς τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς καὶ τοῦ σώματος, πάντα μοι συγχώρησον, ὅσα σοι ἔθλιψα πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου, καὶ εἴ τι ἥμαρτον τὴν σήμερον ἡμέραν· σκέπασόν με ἐν τῇ παρούσῃ νυκτὶ καὶ διαφύλαξόν με ἀπὸ πάσης ἐπηρείας τοῦ ἀντικειμένου, ἵνα μὴ ἔν τινι ἁμαρτήματι παροργίσω τὸν Θεόν· καὶ πρέσβευε ὑπὲρ ἐμοῦ πρὸς τὸν Κύριον τοῦ ἐπιστηρίξαι με ἐν τῷ φόβῳ αὐτοῦ καὶ ἄξιον ἀναδεῖξαί με δοῦλον τῆς αὐτοῦ ἀγαθότητος. Ἀμήν.
Θεοτόκε Παρθένε, χαῖρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετὰ Σοῦ· εὐλογημένη Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτῆρα ἔτεκες, τῶν ψυχῶν ἡμῶν (γ´).
Δόξα. Καὶ νῦν. Κύριε, ἐλέησον (γ´). [Εὐλόγησον].
Εὐχὴ εἰς τὸν Ἄγγελον φύλακα τοῦ ἀνθρώπου.
Ἅγιε Ἄγγελε, ὁ ἐφεστὼς τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς καὶ ταλαιπώρου μου ζωῆς, μὴ ἐγκαταλίπῃς με τὸν ἁμαρτωλόν, μηδὲ ἀποστῇς ἀπ᾿ ἐμοῦ διὰ τὴν ἀκρασίαν μου· μὴ δώῃς χώραν τῷ πονηρῷ δαίμονι κατακυριεῦσαί μου τῇ καταδυναστείᾳ τοῦ θνητοῦ τούτου σώματος· κράτησον τῆς ἀθλίας καὶ παρειμένης χειρός μου, καὶ ὁδήγησόν με εἰς ὁδὸν σωτηρίας. Ναί, ἅγιε Ἄγγελε τοῦ Θεοῦ, ὁ φύλαξ καὶ σκεπαστὴς τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς καὶ τοῦ σώματος, πάντα μοι συγχώρησον, ὅσα σοι ἔθλιψα πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου, καὶ εἴ τι ἥμαρτον τὴν σήμερον ἡμέραν· σκέπασόν με ἐν τῇ παρούσῃ νυκτὶ καὶ διαφύλαξόν με ἀπὸ πάσης ἐπηρείας τοῦ ἀντικειμένου, ἵνα μὴ ἔν τινι ἁμαρτήματι παροργίσω τὸν Θεόν· καὶ πρέσβευε ὑπὲρ ἐμοῦ πρὸς τὸν Κύριον τοῦ ἐπιστηρίξαι με ἐν τῷ φόβῳ αὐτοῦ καὶ ἄξιον ἀναδεῖξαί με δοῦλον τῆς αὐτοῦ ἀγαθότητος. Ἀμήν.
Θεοτόκε Παρθένε, χαῖρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετὰ Σοῦ· εὐλογημένη Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτῆρα ἔτεκες, τῶν ψυχῶν ἡμῶν (γ´).
Δόξα. Καὶ νῦν. Κύριε, ἐλέησον (γ´). [Εὐλόγησον].
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"