Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλημέρα αδέλφια μου και χρόνια πολλά.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Αδέλφια μου αγαπητά, καλή σας μέρα! Μετά από πέντε μέρες συννεφιάς και βροχής, η Θεσσαλονίκη αντίκρυσε επιτέλους τον ήλιο...έναν ήλιο ζεστό και πρόσχαρο! Χαρά Θεού! Καλή Κυριακή να έχετε όλοι και να περνάτε πάντα καλά. Χρόνια πολλά!!!

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Σας στέλνω την Καλησπέρα και την αγάπη μου από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
Να είστε όλες και όλοι καλά και καλό υπόλοιπο Κυριακής αδέλφια μου!!!

Δρόμος για τη γνώση είναι η απάθεια και η ταπείνωση. Χωρίς αυτά κανείς δε θα δει τον Κύριο. (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής)
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 451 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλες και όλους από την επίσης ηλιόλουστη Αθήνα 

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Φωτεινή
- 11
Kαλησπέρα αδέλφια μου!
Δεν κατάλαβα ειλικρινά πότε πέρασε ένας μήνας από τότε που είμαι μέλος στο φόρουμ μας.... απίστευτο!
Καλό βράδυ να έχουμε!

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 365 φορές
Καλησπέρα αδέλφια. Περνάω τις πιο γεμάτες από γεγονότα, αλλά και τις πιο δύσκολες γιορτές τις ζωής μου. Τα Χριστούγεννα έφυγε από κοντά μας η φίλη μας Ευαγγελία, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο Βαρθολομαίος το παλεύει ακόμη, αλλά οι ελπίδες λιγοστεύουν. Έχουμε ανάγκη επειγόντως από ένα θαύμα. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι ο Θεός θα κάνει ότι είναι καλύτερο γι αυτόν και η καρτερικότητα του δίνει θάρρος σε όλους εμάς και προπαντός στην οικογένειά του.
Μέσα στα ανθρώπινα δράματα, ο θάνατος του σκύλου μας από επίθεση μεγαλύτερου σκύλου προχτές το βράδυ πέρασε μάλλον στα "ψιλά" , αλλά βάρυνε κι αυτός το ήδη φορτισμένο κλίμα.
Μέσα στα ανθρώπινα δράματα, ο θάνατος του σκύλου μας από επίθεση μεγαλύτερου σκύλου προχτές το βράδυ πέρασε μάλλον στα "ψιλά" , αλλά βάρυνε κι αυτός το ήδη φορτισμένο κλίμα.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Φωτεινή
- 11
Νίκο μου, τέτοιες στιγμές το μόνο που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος είναι να αφεθεί στα χέρια του Θεού και να προσευχηθεί! Καλό παράδεισο να έχει η Ευαγγελία και το μόνο που μένει είναι να ενώσουμε τις προσευχές μας για τον Βαρθολομαίο. Η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά και το ότι και ο ίδιος πιστεύει σε ένα θαύμα είναι νομίζω το καλύτερο "φάρμακο" για εκείνον. Αδέλφια μου, ας λέμε όλοι ένα Κύριε ελέησον για τον αδελφό μας με την ευχή, ότι ο καλός Θεός θα τον ιατρέψει σύντομα και θα χαρίσει έτσι την ευτυχία και την χαρά στον ίδιο και στην οικογένειά του.Θα είναι το καλύτερο δώρο για το 2014 που έρχεται σε λίγες μέρες! Μακάρι, το εύχομαι με όλη τη ψυχή μου!Νίκος έγραψε:Καλησπέρα αδέλφια. Περνάω τις πιο γεμάτες από γεγονότα, αλλά και τις πιο δύσκολες γιορτές τις ζωής μου. Τα Χριστούγεννα έφυγε από κοντά μας η φίλη μας Ευαγγελία, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο Βαρθολομαίος το παλεύει ακόμη, αλλά οι ελπίδες λιγοστεύουν. Έχουμε ανάγκη επειγόντως από ένα θαύμα. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι ο Θεός θα κάνει ότι είναι καλύτερο γι αυτόν και η καρτερικότητα του δίνει θάρρος σε όλους εμάς και προπαντός στην οικογένειά του.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Kαλή δύναμη Νίκο !! Καλό Παράδεισο στην Ευαγγελία και μέσα απ΄την ψυχή μου εύχομαι κάθε καλό για τον Βαρθολομαίο !
Η προσευχή κάνει θαύματα και σε τέτοιες ώρες μόνο εκεί μπορούμε να καταφύγουμε !!
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα !!
Η προσευχή κάνει θαύματα και σε τέτοιες ώρες μόνο εκεί μπορούμε να καταφύγουμε !!
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα !!

- Φωτεινή
- 11
Καλημέρα Τούλα, καλημέρα σε όλη τη παρέα! Καλή εβδομάδα με υγεία! 

Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36