Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!
Καλημέρα σε όλους.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκεια της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκεια της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ.
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
Καλημέρα αδέλφια μου.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Captain Yiannis
- 12
- Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές
Καλημέρα ....

Τι είναι αυτό ..... ;;;;johnge έγραψε:Νίκο εγώ ήμουν βασικά πίσω από τη Δόμνα. Πέρναγα δημοσιεύσεις της, και την πάτησα από τον υπέρμετρο ζήλο μου να σας καλημερίσω!Νίκος έγραψε:Καλημέρα Φώτη, Δόμνα, Απόστολε, Γιάννη και σ΄όλη την παρέα. Δόμνα πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο forum μας.
Καλημέρα αδέλφια μου καλά
........
Όμορφη η παραπάνω προσευχή και ευχαριστώ θερμά για την ανάρτησή της.....
Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας!

Όμορφη η παραπάνω προσευχή και ευχαριστώ θερμά για την ανάρτησή της.....
Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας!
Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 356 φορές
Είπα κι εγώ, που τον βρήκε η Δόμνα τον κωδικόjohnge έγραψε:Νίκο εγώ ήμουν βασικά πίσω από τη Δόμνα. Πέρναγα δημοσιεύσεις της, και την πάτησα από τον υπέρμετρο ζήλο μου να σας καλημερίσω!Νίκος έγραψε:Καλημέρα Φώτη, Δόμνα, Απόστολε, Γιάννη και σ΄όλη την παρέα. Δόμνα πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο forum μας.

Μακάρι να ήταν αλήθεια.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Κάπτεν αυτά γίνονται όταν είναι κανείς τόσο άχρηστος όσο εγώ!!Captain Yiannis έγραψε:Καλημέρα ....![]()
Τι είναι αυτό ..... ;;;;johnge έγραψε:Νίκο εγώ ήμουν βασικά πίσω από τη Δόμνα. Πέρναγα δημοσιεύσεις της, και την πάτησα από τον υπέρμετρο ζήλο μου να σας καλημερίσω!Νίκος έγραψε:Καλημέρα Φώτη, Δόμνα, Απόστολε, Γιάννη και σ΄όλη την παρέα. Δόμνα πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο forum μας.

- aposal
- 12
Χαιρετίζω όλη την παρέα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Καλημέρα αδέλφια μου καλό σαββατοκύριακο.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Καλημέρα αδέλφια μου καλά
Αδελφέ μου Φώτη σε ευχαριστώ και ανταποδίδω......

Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37