Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλό απόγευμα.
Είναι δύσκολο να μην αγχωθείς με όλα όσα ακούγονται γύρω μας...
Είναι δύσκολο να μην αγχωθείς με όλα όσα ακούγονται γύρω μας...
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22

Καλησπέρα και καλή εβδομαδα!
Σημερα η γιορτη των Αγ.Αποστόλων Πέτρου και Παύλου!Χρόνια πολλά με πίστη,με ελπίδα και με υπομονή!
«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τόν Θεόν όψονται»
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Επικοινωνία:
Καλημέρα παιδιά!
Εχθές, στην Ακολουθία των Αγίων Αποστόλων, ψάλλαμε τον εθνικό μας ύμνο πριν το δι ευχών.
Εχθές, στην Ακολουθία των Αγίων Αποστόλων, ψάλλαμε τον εθνικό μας ύμνο πριν το δι ευχών.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Καλημέρα κι από μένα. Είμαι εδώ και ελπίζω στο Θεό για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Ας βάλουμε όμως κι εμείς το χεράκι μας κάνοντας επιτέλους τη σωστή επιλογή.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Καλησπέρα σε όλους!
Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και μη! Τις πρεσβείες των Αγίων Αποστολών να έχουμε και πάντων των Αγίων μας.
Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και μη! Τις πρεσβείες των Αγίων Αποστολών να έχουμε και πάντων των Αγίων μας.
Καλησπέρα σε όλους.
Χρόνια πολλά στον Πέτρο και τον Απόστολο. Να έχετε την ευλογία
των αγίων μας.
Κατά τα άλλα 'ψυχραιμία αδέλφια' .

Χρόνια πολλά στον Πέτρο και τον Απόστολο. Να έχετε την ευλογία
των αγίων μας.
Κατά τα άλλα 'ψυχραιμία αδέλφια' .

Ὁ βλάσφημος ἀρνεῖται τὸ βάπτισμά του, ἀρνεῖται τὸν ἴδιο τὸν Χριστό. (Άγιος Νεκτάριος).
Καλησπέρα αδέλφια μου και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Καλησπέρα αδέλφια μου. Αποστόλη Χρόνια Πολλά κι ευλογημένα αδελφέ μου.
Φίλοι μου δυστυχώς, αν τα μέτρα ελέγχου της κίνησης κεφαλαίων παραμείνουν, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα ο χώρος που φιλοξενούμαστε σε server του εξωτερικού να μην μπορέσει να ανανεωθεί και να βρεθούμε εκτός δικτύου. Αν αυτό συμβεί θυμηθείτε ότι είναι ακόμη σε λειτουργία το εφεδρικό forum στη διεύθυνση orthodoxos.forumup.com. Βεβαίως πολλοί νέοι φίλοι μας δεν είναι γραμμένοι σ' αυτό και θα χρειαστεί να ξαναγραφτούν. Επίσης δεν περιέχει τις δημοσιεύσεις των τελευταίων 2 ετών. Αλλά ελπίζω, αν συμβεί να είναι για λίγο.
Τάσο σε παρακαλώ, πάρε backup την βάση του forum, μήπως χρειαστεί επανέναρξη σε άλλο χώρο.
Φίλοι μου δυστυχώς, αν τα μέτρα ελέγχου της κίνησης κεφαλαίων παραμείνουν, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα ο χώρος που φιλοξενούμαστε σε server του εξωτερικού να μην μπορέσει να ανανεωθεί και να βρεθούμε εκτός δικτύου. Αν αυτό συμβεί θυμηθείτε ότι είναι ακόμη σε λειτουργία το εφεδρικό forum στη διεύθυνση orthodoxos.forumup.com. Βεβαίως πολλοί νέοι φίλοι μας δεν είναι γραμμένοι σ' αυτό και θα χρειαστεί να ξαναγραφτούν. Επίσης δεν περιέχει τις δημοσιεύσεις των τελευταίων 2 ετών. Αλλά ελπίζω, αν συμβεί να είναι για λίγο.
Τάσο σε παρακαλώ, πάρε backup την βάση του forum, μήπως χρειαστεί επανέναρξη σε άλλο χώρο.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά Απόστολε, με όλα τούτα που συμβαίνουν ξέχασα να σου ευχηθώ, με συγχωρείς!
Νίκο, μην ανησυχείς για την ώρα. Μπορεί ο server να βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά η εταιρία που μας φιλοξενεί έχει προπληρώσει (όχι μόνο για εμάς βέβαια αλλά για όλους τους πελάτες της), οπότε για αρκετό διάστημα νομίζω πως είμαστε ασφαλείς.
Όσο για τη βάση δεδομένων, είναι εξαιρετικά δύσκολο να της κάνω back up διότι είναι τεράστια και την προηγούμενη φορά αν θυμάσαι είχα αποτύχει σε κάθε προσπάθεια που είχα κάνει.
Για την ώρα θα χρειαστεί να κάνω μία αναβάθμιση στο φόρουμ, οπότε κάποια στιγμή αν το δείτε να μη λειτουργεί μη φοβηθείτε, θα είναι για λίγο.
Θα επικοινωνήσω και με την εταιρεία που μας φιλοξενεί και θα δω τι μπορεί να γίνει.
Νίκο, μην ανησυχείς για την ώρα. Μπορεί ο server να βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά η εταιρία που μας φιλοξενεί έχει προπληρώσει (όχι μόνο για εμάς βέβαια αλλά για όλους τους πελάτες της), οπότε για αρκετό διάστημα νομίζω πως είμαστε ασφαλείς.
Όσο για τη βάση δεδομένων, είναι εξαιρετικά δύσκολο να της κάνω back up διότι είναι τεράστια και την προηγούμενη φορά αν θυμάσαι είχα αποτύχει σε κάθε προσπάθεια που είχα κάνει.
Για την ώρα θα χρειαστεί να κάνω μία αναβάθμιση στο φόρουμ, οπότε κάποια στιγμή αν το δείτε να μη λειτουργεί μη φοβηθείτε, θα είναι για λίγο.
Θα επικοινωνήσω και με την εταιρεία που μας φιλοξενεί και θα δω τι μπορεί να γίνει.
Καλησπέρα αδέλφια μου και καλό μήνα.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.