Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Χαιρετισμός
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Re: Χαιρετισμός
Καλως ορισατε πάτερ
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Καλώς σας βρήκα όλους αγαπητά μου φιλαράκια & εν Χριστώ αδέλφάκια!! Πολύ χαίρομαι για την νέα & την τόσο ευλογημένη παρέα σας!

- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Καλώς ήλθατε στην παρέα μας πάτερ!Abel Gkiouzelis έγραψε:Καλώς σας βρήκα όλους αγαπητά μου φιλαράκια & εν Χριστώ αδέλφάκια!! Πολύ χαίρομαι για την νέα & την τόσο ευλογημένη παρέα σας!![]()
![]()
Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
Καλως σας βρήκα Φωτεινήηη!!!ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Καλώς ήλθατε στην παρέα μας πάτερ!Abel Gkiouzelis έγραψε:Καλώς σας βρήκα όλους αγαπητά μου φιλαράκια & εν Χριστώ αδέλφάκια!! Πολύ χαίρομαι για την νέα & την τόσο ευλογημένη παρέα σας!![]()
![]()

Καλωσορίσατε π. Θεολόγε στο φόρουμ!Νίκος έγραψε:Καλωσορίζουμε τον πατέρα Θεολόγο (π.Θεολόγος Α.) στο χώρο μας. Η παρουσία ενός αγιορείτη στην παρέα μας είναι μεγάλη τιμή.
Την ευλογία σας πάτερ Θεολόγε.
Καλωσορίσατε π. Άβελ στο φόρουμ!Abel Gkiouzelis έγραψε:Γεια σας!! Σας χαιρετώ όλους και καλώς σας βρήκα!
Χαίρομαι πολύ για την όμορφη παρέα & για τα όμορφα θέματα που μοιραζόμαστε μεταξύ μας! Να έχετε το χαμόγελο του Θεού στην καρδιά σας!
Με φιλική & εν Χριστώ αδελφική αγάπη, Άβελ!
Καλώς σας βρήκα αδελφέ μου Πέτρο!!!!!Πέτρος έγραψε:Καλωσορίσατε π. Άβελ στο φόρουμ!Abel Gkiouzelis έγραψε:Γεια σας!! Σας χαιρετώ όλους και καλώς σας βρήκα!
Χαίρομαι πολύ για την όμορφη παρέα & για τα όμορφα θέματα που μοιραζόμαστε μεταξύ μας! Να έχετε το χαμόγελο του Θεού στην καρδιά σας!
Με φιλική & εν Χριστώ αδελφική αγάπη, Άβελ!

Καλημέρααα!!
- aposal
- 12
Πάτερ οι καθημερινές μας ευχές για καλημέρα, καλησπέρα κλπ βρίσκονται στο παρακάτω url:
http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/vie ... 861#p31861
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Ναι ναι το ξέρω αδελφε μου!!!!! Ωραια!!aposal έγραψε:Πάτερ οι καθημερινές μας ευχές για καλημέρα, καλησπέρα κλπ βρίσκονται στο παρακάτω url: