Καλημέρα αγαπητέ αδελφέ μου! Αν ψάχνεις Πνευματικό Πατέρα εδώ στην ιστοσελίδα μου έχω Ωρες Εξομολόγησης σε κάποιους καλούς Πνευματικούς Πατέρες που ξέρω. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι καλοί Πνευματικοί Πατέρες, απλά έχω γράψει μερικούς:kostaszs έγραψε:Καλημερα και απο εμενα. Ειμαι ο Κων/νος 40 ετων απο Αθήνα. Ειμαι αγαμος και εργαζομαι ως ιδιωτικος υπαλληλος και ως δασκαλος πολεμικων τεχνων. Εχω πάθος με τις μηχανές και μου αρεσει πολυ να διαβαζω οτιδηποτε εχει σχεση με την ομορφη θρησκεια μας την οποια βαζω πανω απο ολα. Απο μικρος πιστευω πολύ αν και μεχρι πριν 5 χρόνια μπορω να πω οτι ζουσα πολυ αμαρτωλα και με εντονη κοινωνικη ζωη. Τωρα πια εχω γινει πιο μοναχικος και εχω κρατησει ελαχιστους ανθρωπους στη ζωη μου και ειμαι πολυ καλύτερα. Πριν ζουσα μονο για διασκεδαση και καλοπεραση ενω τωρα καθε μερα προσπαθω να ερχομαι πιο κοντα στον Χριστό και αυτο με γεμίζει, μονο εκεινος ειναι διπλα μας και μας ακουει και ας γκρινιαζουμε καμια φορα. Τωρα ειμαι σε αναζητηση πνευματικου γιατι εχω και εγω την αναγκη να εχω καποιον να με κατευθυνει σωστα και να με συμβουλευει.συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο. Καλο υπολοιπο Σαρακοστης ευχομαι σε ολους και ο Χριστος και η Παναγια μας να εχουν ολο τον κασμο καλα
Ώρες Εξομολόγησης
Για περισσότερες πληροφορίες αδελφέ μου στήλε μου email αν θες στο gkiouz.abel@gmail.com
Καλή Ανάσταση!