Υπάρχει και μάλιστα είναι πολύ δραστηρια χωρίζεται σε διάφορα παραρτήματα: catholicyouth.gr και εδώ η ΕΚΝΕ Σύρου όπου μπορείς να διαβάσεις την επιστολή του Καθολικού επισκόπου Σύρου προς τα παιδιά που φοιτούν σε Λύκεια και γυμνάσια της Σύρου: sites.google.com/site/eknesyrou. Πέρσι το 60% (δηλαδή η πλειοψηφία) των αριστουχων μαθητών στις Πανελλήνιες στη Σύρο ήταν Καθολικοί.Γενικά επειδή οι Καθολικοί ακόμα και μέσα σε μικτές οικογένειες έχουν συναίσθηση της κοινότητας τους και διαβάζουν πολύ και μετέχουν σε πολλές δραστηριότητες καθώς επειδή είναι μειονότητα θέλουν να διακριθούν.Ας πούμε η Καθολική αδερφή μου που δώσαμε μαζί Πανελλήνιες τα πήγε καλύτερα από μένα και πιέστηκε να διαβάσει και πιο πολύ από τους γονείς μας ενώ εγώ δεν πιέστηκα τόσο και μάλλον πιάνω Κοινωνική Θεολογία ή σκέτη Θεολογία.Θεόδωρος22 έγραψε:Κάπου πάνω λες ότι τα Καθολικά αδέρφια σου και κάποιοι Καθολικοί φίλοι σου συμμετείχαν στην Καθολική νεολαία; Στην Ελλάδα από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια οργάνωση (ίσως υπάρχει σε Καθολικές χώρες).
ΣΗΜ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Στατιστικά στοιχεία χωρίς πηγές