Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ας γνωριστούμε καλύτερα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Ας γνωριστούμε καλύτερα
ΑΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Θεόδωρε σταμάτα να απαντάς με quote. Υπάρχει άλλο κουμπί για την απάντηση. Βαρέθηκα κάθε φορά να διαγράφω τα άχρηστα quote, που κάνεις σε κάθε δημοσίευσή σου.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- heavenandearth
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 1 φορά
Χαίρετε
Χαιρετίζω όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ.
Μετά από μια ζωή μάλλον κλασσικά ελληνική όσον αφορά τη σχέση μου με την εκκλησία, τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να προσεγγίσω ξανά τον Θεό.
¨Όταν ήμασταν μικρά οι γονείς, αλλά κυρίως η γιαγιά, μας κρατούσαν πολύ κοντά στην εκκλησία. Μεγαλώνοντας απομακρύνθηκα, χωρίς να χάσω την πίστη και τον σεβασμό μου. Εκκλησιασμό μόνο πέντε λεπτά στην Ανάσταση, άντε και λίγο την Μεγάλη Εβδομάδα, καταλαβαίνετε.
Για διάφορους λόγους αυτή η στάση σιγά σιγά αλλάζει, και είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Ανάγκη για πνευματικότητα, στήριγμα, ηρεμία, πολλά πράγματα μαζί ακόμη λίγο μπερδεμένα. Γράφτηκα στο φόρουμ γιατί θέλω να είμαι μέρος μιας κοινότητας με τις ίδιες αγωνίες και αναζητήσεις.
Να είστε καλά!
Μετά από μια ζωή μάλλον κλασσικά ελληνική όσον αφορά τη σχέση μου με την εκκλησία, τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να προσεγγίσω ξανά τον Θεό.
¨Όταν ήμασταν μικρά οι γονείς, αλλά κυρίως η γιαγιά, μας κρατούσαν πολύ κοντά στην εκκλησία. Μεγαλώνοντας απομακρύνθηκα, χωρίς να χάσω την πίστη και τον σεβασμό μου. Εκκλησιασμό μόνο πέντε λεπτά στην Ανάσταση, άντε και λίγο την Μεγάλη Εβδομάδα, καταλαβαίνετε.
Για διάφορους λόγους αυτή η στάση σιγά σιγά αλλάζει, και είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Ανάγκη για πνευματικότητα, στήριγμα, ηρεμία, πολλά πράγματα μαζί ακόμη λίγο μπερδεμένα. Γράφτηκα στο φόρουμ γιατί θέλω να είμαι μέρος μιας κοινότητας με τις ίδιες αγωνίες και αναζητήσεις.
Να είστε καλά!
Αγαπάτε αλλήλους.
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Re: Χαίρετε
Να είστε πάντα καλά! Και να θυμάστε ότι ο Χριστός είναι πάντοτε εκεί και μας περιμένει ΟΛΟΥΣ!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Θα σε βοηθήσει πολύ το βιβλίο "Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού".heavenandearth έγραψε:.........., τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να προσεγγίσω ξανά τον Θεό.
.....
- heavenandearth
- 7
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Χαιρετε και από μενα,
Για όλους έχει ο Κύριος. Όσο έρχεσαι πιο κοντά σε αυτόν θα βλέπεις την πραγματική αλήθεια αυτής της ζωής.
Για όλους έχει ο Κύριος. Όσο έρχεσαι πιο κοντά σε αυτόν θα βλέπεις την πραγματική αλήθεια αυτής της ζωής.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- heavenandearth
- 7
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
Πέτρο, το βρήκα το βιβλίο και το ξεκίνησα ήδη.
Πέτρο, το βρήκα το βιβλίο και το ξεκίνησα ήδη.
Αγαπάτε αλλήλους.
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλώς ορίζω τα νέα μέλη στο φόρουμ μας!
Καλώς ήλθατε αδέλφια, η παρέα μας είναι και δική σας!
Καλώς ήλθατε αδέλφια, η παρέα μας είναι και δική σας!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλώς ορίσατε κι εσείς αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!! Ανησυχήσαμε λίγο για την απουσία σας!