Όταν νομίζεις, ότι το ανήμερα σημαίνει την προηγούμενη μέραΜάνος έγραψε:Χαίρετε αδέλφια μου, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο ημέρας. Ανήμερα Υπαπαντής σημερα.!!

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Όταν νομίζεις, ότι το ανήμερα σημαίνει την προηγούμενη μέραΜάνος έγραψε:Χαίρετε αδέλφια μου, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο ημέρας. Ανήμερα Υπαπαντής σημερα.!!
Μάνος έγραψε:Όταν νομίζεις, ότι το ανήμερα σημαίνει την προηγούμενη μέραΜάνος έγραψε:Χαίρετε αδέλφια μου, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο ημέρας. Ανήμερα Υπαπαντής σημερα.!!. Καλό και ευλογημένο υπόλοιπο μέρας αδέλφια μου.
Μ' αρέσουν όλα (εκτός από την Σαλοσπίρη)! Να σε δω τι θα τρως από 19 Φεβρουαρίου και μετά. Εγώ πάντως βρίσκω μια καλή ευκαιρία για να κόψω και τον νεσκαφέ τις νηστίσιμες μέρες...Πέτρος έγραψε:Εγώ:aposal έγραψε:Μη νηστίσιμη Παρασκευή η σημερινή και το πρωινό μενού περιλαμβάνει:
1. Γραβιέρα Νάξου, συνοδευόμενη από σπιτικό ψωμί
2. Φραπέ με γάλα, στο ποτήρι μου των 0,58 λίτρων: 4 κοφτές κουταλιές νεσκαφέ, πέντε κοφτές ζάχαρη και κανέλλα Κεϋλάνης.
Ε, ρε γλέντια!
Ολόπαχη κεφαλογραβιέρα Γρεβενών.
Βούτυρο με σπιτικό ψωμί του φούρνου της γειτονιάς.
Αντιοξειδωτικό (Σοκολάτα)
Έξτρα αντιοξειδωτικό (Cookies σοκολάτας).
Σαλοσπίρ των 100...
Κι εμένα δεν μου αρέσει αλλά...aposal έγραψε:...Μ' αρέσουν όλα (εκτός από την Σαλοσπίρη)!...